Υπάρχουν Φαντάσματα Ή Όχι;;

Reaction score
14
Το παρακάτω κείμενο το βρήκα σε άλλο forum.

Περιμένω τις απόψεις σας.... :roll:

Γεια σας,γεια σας!!!Ειμαι νέο μέλος και με πολυ ενδιαφέρον θέλω να συμμετάσχω στις συζυτήσεις του site!Σαν πρώτο θέμα θα σας πω μια εμπειρία που είχα πρόσφατα στο Λονδίνο μαζί με ένα φίλο.Φυσικά αναφέρομαι σε φαντάσματα και ενα στοιχειομένο σπίτι!Λοιπον...
Εκανα πρόσφατα ενα ταξίδι στο Λονδίνο με τον κολητό μου και μας φιλοξένισε μια φίλη του αγγλίδα που μένει μόνη σε ένα αγγλικό παραδοσιακό σπίτι του 1883 χτισμένο όμως σε ένα προάστιο αρκετά "ζωντανό" από κόσμο, το Chelmsford.Το σπίτι αυτο αν και ανακαινισμένο σε έκανε να νιώθεις την ηλικία του.Ετσι,καθώς η μέρες πέρναγαν και εμείς απολαμβάναμε τη διαμονή και τις βόλτες μας,κάτι άρχισε να μας κινεί την περιέργεια για το σπίτι.Σε διάστημα μιάς εβδομάδας συνέβησαν τα εξής...
Ενα βράδυ που βγήκα στον παραδοσιακό Λονδρέζικο κήπο στην πίσω πλευρά του σπιτιού για να καπνίσω,άκουγα περίεργους ήχους και ένας θάμνος ακριβώς δίπλα μου άρχισε να κουνιέται έντονα σπασμωδικά και παρ'ότι γύρναγα γύρω του μήπως είναι κανένα ζώο ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.Τονίζω οτι δεν φύσαγε μα η κίνηση του ψηλού θάμνου ήταν "λυσσασμένη".Φοβήθικα και μπήκα μέσα χωρίς να το αναφέρω στο φίλο μου και την αγγλίδα.Την επομένη φύγαμε το πρωί και όπως πάντα κλείσαμε φώτα και κλειδώσαμε.Το βράδυ που γυρίσαμε τα φώτα του κάτω ορόφου ήταν ΑΝΟΙΧΤΑ!!!Πρέπει να σημειώσω ότι μετα από κουβέντα που έκανα επιτόπου με το φίλο μου,συμπεράναμε ότι η φίλη του είχε μια περιεργη συμπεριφορά απέναντί μας που ακομα και εκείνον τον παραξενευε.Και πάλι όμως δεν δώσαμε μεγάλη σημασία.Κακώς!Το επόμενο βράδυ,μια νύχτα πριν φύγουμε,αφου η κοπελιά είχε ήδη κοιμηθεί και εμείς συζητάγαμε ξαπλωμένοι στο ίδιο δωματιο τις εμπειρίες μας στην ξένη χώρα...έγινε κατι που μόνο σε ταινίες είχα δει!Αρχισε η αγγλίδα να βογγάει και στο σπίτι μέσα ακουγόντουσαν βήματα,σχετικά γρήγορα που ξεκινούσαν από το σαλόνι στον κάτω όροφο και αφου ανέβαιναν σταθερά την ξύλινη εσωτερική σκάλα,σταμάταγαν έξω από το δωμάτιό μας.Ηταν τόσο ζωντανός ο ήχος και επαναλαμβανόταν για περίπου 2 ώρες όσο δηλαδή κράτισε και ο πανικός μας.Βέβαια,δεν κουνήσαμε από τα κρεβάτια μας και ανασαίναμε βασανιστικά αθόρυβα χωρίς να μιλάμε παγωμένοι.Το πρωί η αγγλίδα μας ρώτησε αν κοιμηθήκαμε καλά και της είπα όχι γιατί το σπίτι της έχει φαντάσματα και εκείνη αναψοκοκκίνησε και φώναξε κατηγορηματικά "μην ξανα-ακούσω τίποτα για αυτά-δεν έχω,δεν έχω τίποτα-δεν καταλαβαίνετε,εσεις θα φύγετε ενώ εγώ θα μείνω εδώ"κλπ.
Μερικές λεπτομέρειες..1)Η αγγλίδα μένει μόνη της και δεν έχει συγκάτοικο καθώς και κανένας δεν έχει δεύτερο κλειδι 2)Τα δυο κολητά σπίτια αριστερα και δεξια του δικού της είναι άδεια και εγκαταλελειμένα
Και η συνέχεια στην Ελλάδα...
Λίγες μέρες μετά την επιστροφή μας στη χώρα έτυχε να μείνει ο ίδιος φίλος σπίτι μου και κοιμήθικε στο διπλανό κρεβάτι.Για καλή μου τύχη δεν τον έπιανε ύπνος και κάπου στις 4 σηκώθηκε να πάει τουάλέτα.Προσέξτε!Κοίταξε από τις τρύπες το πατζουρι έξω και ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΣΤΙς 4 ΤΟ ΠΡΩΙ!Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έπεσε παλι μήπως κοιμηθεί.Κατι όμως τον έκανε να κοιτάξει προς το μέρος μου και εκείνη ακριβώς τη στιγμή εγώ άρχισα να τον φωνάζω πανικόβλητος μέσα στον ύπνο μου και σε λίγα δευτερόλεπτα ξύπνισα κλαίγοντας με λιγμούς και τρομερά φοβισμένος.Εβλεπα στον ύπνο μου το σπίτι που είχαμε μείνει στο Λονδίνο και φαντάσματα γύρω από τα κρεβάτια που κοιμόμασταν.Ξαφνικά,και στο όνειρο αλλά και στην πραγματικότητα,έτσι όπως εγώ το αντιλήφθικα,ένα χέρι που δεν έβλεπα,με ακινητοποίησε στο κρεβάτι"το πραγματικο"και μια φωνή γέλαγε ειρωνικά σα να με κορόιδευε.Φυσικά όπως πολλοί γνωρίζουν σε αυτες τις περιπτώσεις παρ'οτι ξυπνισα το σώμα μου ήταν ακινητοποιημένο και το χέρι κολημένο πάνω μου.Ο φίλος μου είχε μείνει άφωνος να με βλεπει να εκλιπαρω για βοήθεια και μόλις ελευθερώθικα με τράβηξε και προσπάθησε να με ηρεμίσει και να καταλαβει τι γίνεται.Το περίεργο?Ανοίξαμε τη μπαλκονόπορτα,η ώρα ήταν 5.30 και έξω ήταν ΝΥΧΤΑ!
Ρωτήσαμε την επομένη έναν Ιερέα και μας είπε ότι φεραμε από το Λονδίνο μια "σκιά-φάντασμα" κάτι που μας ακολούθησε και μας έκανε αισθητή την παρουσία του.Το καλο ειναι οτι αυτα φευγουν απο αυτον που ακολουθουν αλλά σχεδον ποτε δεν εγκαταλείπουν το σπίτι που εχουν στοιχειωσει.Επίσης η αγγλίδα φίλη προσπαθει να το αγνοήσει αλλά αυτο ίσως και να έχει μπει μέσα της και να προέβαλε αυτη τη περίεργη συμπεριφορά απέναντί μας.
Περιμένω σχόλια και άλλες εμπειρίες

Reaction score
14
Ενα απόγευμα,γυρνώντας από Ν.Μάκρη,σταμάτησα με ένα φίλο στο Κρυφό Σχολειό στην Πεντέλη που ποτέ δεν είχα επισκευθεί στο παρελθόν.Αφού το είδαμε και είδαμε και το μοναστήρι,πήγαμε και απο την πίσω πλευρά του μοναστηριού που ο φίλος μου γνώριζε πως υπήρχε ενα παλιό αλλά ακόμα ενεργό νεκροταφείο Ιερέων!Το τελευταιο βρισκόταν αρκετά μακρυα από το μοναστήρι και σε ερημική πλήρως περιοχή.Αφού μπήκαμε στο χώρο του νεκροταφείου,μας έκανε εντύπωση το ότι σε καθε τάφο υπηρχαν 2 και 3 πλάκες με πολλά ονόματα,τη στιγμή που ο τάφος ήταν ατομικός.Ασχετο αυτο,αλλου θέλω να καταλήξω.Στο τέλος του χώρου του νεκροταφειου υπάρχει ένα τεράστιος τσιμεντενιος αν δεν κανω λαθος σταυρος και στη βάση αυτου υπαρχει μια αγια τραπεζα.Οταν πλησίασα την Τραπεζα για να βγω φωτογραφία και μόλις την αγγιξα,εμφανίστικαν απο το πουθενα ενα ζευγαρι ηλικιωμένων στην είσοδο του νεκροταφείου και αφου καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα ειπα στο φίλο μου να κανει γρηγορα με τη φωτογραφια για να φυγουμε.Γυρισε και τους ειδε και αυτος και αναρωτήθηκε απο που ήρθαν,ομως με παρότρυνε να φύγουμε κανονικά και όχι βιαστικά γιατι καταλαβε οτι ήταν φαντάσματα(έχει μεγαλύτερη εμπειρια από εμενα)Ετσι και εγινε.Σασ πληροφορώ οτι στα 2-3 λεπτα που κάναμε να βγούμε από το χώρο και να απομακρυνθούμε στο στενό διάδρομο,το ζευγάρι μας παρατηρούσε συνεχώς χωρίς να βγάλουν κουβέντα,δεν κοιτάζονταν ποτέ μεταξύ τους και ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.Η γριά μάλιστα έκανε από την ώρα που εμφανίστικε ισορροπία πανω σε ένα τυχάκι που υπαρχει εκεί και ο γέρος έκανε κύκλους από πισω της,αργα,μα συνεχώς τα μάτια τους πάνω σε εμας.Φυσικά φυγαμε και οταν στρέψαμε για τελευταια φορά το βλέμα,ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ.Θέλω να τονίσω οτι αυτο που βλεπαμε ηταν κανονικοι άνθρωποι στην οψη,εννοω οτι δεν αιωρουνταν κλπ αλλα απ'οτι ξερω υπαρχουν τέτοια φαντάσματα που μπορει να έχουν ακομα και κάποιο βάρος σαν υλική σύσταση,οτι κι αν ειναι.
Το θέμα μας κατεπληξε γιατι πρωτη φορα βλεπαμε κατι τοσο ζωντανο.Επειτα ρωτήσαμε ενα ιερέα ο οποιος μας ειπε οτι αυτα λέγονται φύλακες και υπαρχουν για ενα συγκεκριμενο λογο οπου τυχαινει να υπαρχουν.Φυλανε δηλαδή κάποιον ή κατι.Το είπαμε αυτο στους δικούς μας ανθρώπους και η μητέρα του φίλου μας είπε πως λιγα χρόνια πριν,είχε πάει πίσω από το μοναστήρι με τον αδερφό και με παρέα της.Πηγαίνοντας πίσω είδαν ενα ποτάμι,δέντρα λουλούδια και ένα τεράστιο πλάτανο διπλ στο ποτάμι και στον οποιο εκατσαν να δροσιστουν. οταν έφυγαν μετα απο ώρα,τους ρωτησε κάποιος απο το μοναστηρι(νομιζω ο Ηγούμενος),αν τους αρεσε το μοναστήρι.Εκεινοι χωρις να ξερουν τι συμβαινει του ειπαν ολα ωραια αλλα πιο ωραιο απο ολα ειναι ο πισω χωρος με το ποταμι,τα λουλουδια και τον πλατανο.Ο Ανθρωπος τα έχασε γιατι αν δεν το καταλαβατε ηδη,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ.
Αυτα ήθελα να πω,ελπίζω να θεωρηθούν σοβαρά γιατι τα έζησα και δεν ημουν μονος.Αν κάποιος εχει καποια αναλογη εμπειρια στο μερος αυτο θα με βοηθούσε πολυ να τη μάθω!Αν παλι οχι,νομιζω οτι είναι πολύ ευκολο να αποκτησει καθώς ο χωρος εχει περασει πολλά και διαφορα και γενικά εχει βαριά ιστορία.

έχω αρχίσει να ανατριχιάζω...

Reaction score
14
Ήμουν 12 χρονών και ήταν βράδυ ώρα για ύπνο. Ήταν χειμώνας και έβρεχε καταρακτωδώς. Ενώ ετοιμαζόμουν για ύπνο λόγω κακοκαιρίας κόπηκε το ρεύμα. Επειδή φοβόμουν το σκοτάδι ανάψανε οι γονείς μου ένα καντήλι και το βάλανε στο δωμάτιό μου για να υπάρχει και κάποιο φως. Είχα ξαπλώσει και νύσταζα πολύ όταν ξαφνικά παρατήρησα τη φλόγα του καντηλιού να αρχίζει να τρεμοπαίζει όλο και πιο γρήγορα.
Δεν έδωσα και πολύ σημασία ώσπου παρατήρησα ότι οι σκιές από τη φλόγα του καντηλιού σχημάτιζαν στον τοίχο μια μικρή σκια μιας γυναίκας. Εντάξει είπα μέσα μου η φαντασία μου είναι. Αλλά όμως αυτή η σκια μεγάλωνε σιγά σιγά και έβλεπα τη γυναίκα αυτή να περπατάει και να μεγαλώνει και να έρχεται προς τα έξω σαν να θέλει να βγει έξω από τον τοίχο. Η σκια αυτή όλο και μεγάλωνε και αφού κατάλαβα ότι δεν μπορεί να είναι ένα παιχνίδι των σκιών του καντηλιού τρόμαξα και άρχισα να φωνάζω. Από τις φωνές σηκώθηκε ο πατέρας μου και μόλις τον είδα να μπαίνει στο δωμάτιο μου εγώ έφυγα και πήγα στο δωμάτιο των γονιών μου όπου ήταν η μάνα μου και της είπα τι είδα. Μη φοβάσαι μου είπε κάνε το σταυρό σου. Ό πατέρας μου άργησε λίγο να έρθει σε εμάς και όταν ήρθε τον είδα κατατρομαγμένο.Τι έγινε; τον ρώτησε η μάνα μου κι αυτός απάντησε με τρεμουλιαστή φωνή:μη φοβάσαι το καντήλι δημιουργεί σκιες.
Άρα το είδε και ο πατέρας μου και δεν νομίζω να είχαμε και οι δυο την ίδια φαντασία. Σε ερωτήσεις που του έκανα μου είπε ότι είχε και αυτός μια ανάλογη εμπειρία στα παιδικά του χρόνια:
Είχε ξαπλώσει για ύπνο όταν άκουγε κάτι χτυπήματα κάτω από το έδαφος.
Τα χτυπήματα αυτά ολοένα και αυξάνονταν ώσπου άκουσε κάτι σαν φύσημα και είδε έξω από το παράθυρο να πετάει ένα τεράστιο πουλί που έμοιαζε με σαύρα. Την άλλη μέρα πήγε στην εκκλησία και ανάφερε το περιστατικό στον παπά ο οποίος του είπε ότι πρέπει να είχαν εικόνες φυλαγμένες στο σπίτι και έπρεπε να τις βγάλουν έξω γιατί ήταν σαν φυλακισμένες. Ο πατέρας μου το είπε αυτό στη γιαγιά μου και όντως είχε φυλαγμένες εικόνες! :roll: :roll: :roll:

Reaction score
14
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ,ΜΠΕΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ,ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ,ΑΝΑΒΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ,ΝΑ ΣΚΟΤΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΟΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΟΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΚΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΟΗΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΕΡΑ ή ΣΑΝ ΝΟΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΔΩ...
ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ , ΕΥΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΟΤΑ ΞΑΝΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΟΥ ΑΝΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ... ΦΩΝΑΞΩ 'ΠΑΠΠΟΥ' ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ... Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΧΕΡΕΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΩΡΑΙΑ

Reaction score
7
άκουγα περίεργους ήχους και ένας θάμνος ακριβώς δίπλα μου άρχισε να κουνιέται έντονα σπασμωδικά και παρ'ότι γύρναγα γύρω του μήπως είναι κανένα ζώο ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.Τονίζω οτι δεν φύσαγε μα η κίνηση του ψηλού θάμνου ήταν "λυσσασμένη".
Να υποθεσω οτι φορουσαν προφυλακτικο..? :mrgreen:

Reaction score
0
Γιά φαντάσματα δέν ξέρω, όμως στήν πρώτη ιστορία σάν νά μού φαίνεται πώς τού τύπου πολύ τού άρεσε νά κοιμάται μέ τόν φίλο του στό ίδιο δωμάτιο καί άς ήταν σέ διαφορετικά κρεβάτια :roll:

Reaction score
49
Γιώργο, στις 1:55 (την νύχτα) που τα διάβασα που ακούστηκαν αρκετά ανατριχιαστικά!
Και υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες!

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλές φορές αντίστοιχα από γιαγιάδες κυρίως.
Και είναι (σχεδόν) όλα εξίσου εντυπωσιακά! :roll: :shock: :shock: :shock: :?

Reaction score
802
Μπορουμε να μαθουμε το αλλο φορουμ?Δεν νομιζω πως ειναι κακο να το μαθουμε και εμεις...

Reaction score
7
Γιώργο, στις 1:55 (την νύχτα) που τα διάβασα που ακούστηκαν αρκετά ανατριχιαστικά!
Και υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες!

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλές φορές αντίστοιχα από γιαγιάδες κυρίως.
Και είναι (σχεδόν) όλα εξίσου εντυπωσιακά! :roll:  :shock:  :shock:  :shock:  :?

Απο γιαγιαδες και γενικοτερα απο ατομα που ΔΕΝ συνουσιαζονται

Reaction score
49
Απο γιαγιαδες και γενικοτερα απο ατομα που ΔΕΝ συνουσιαζονται

Το γέλιο που θα πέσει αν σε "επισκεφθεί" τίποτα το βράδυ και κάνεις το λάθος να το γράψεις εδώ το πρωί!!
Να σε δω τι θα λες!!!
Ότι είσαι........κ#%$γρια ή ......................................!! :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll