Υπαρχει κατι καλυτερο ???

Reaction score
8
Θαναση και gstriftos

Το μεγαλο δυστυχημα ειναι οτι τα απολαμβανω οταν πηγαινω σ'εναν φιλο μου που τα εχει (πολυ συχνα).

Το βαλαντιο δεν φτανει για τετοιου ειδους αγορες, οταν πισω σου εχεις μια οικογενεια.

Παντως δεν παραπονιεμαι. Οταν τα ακουω, καθομαι και τα απολαμβανω πραγματικα. Ας σημειωθει οτι παιζουν, τωρα πια, μονο με βυνιλια.

Με εκτιμηση
Β.Β

Reaction score
8
Το μεγαλο δυστυχημα ειναι οτι τα απολαμβανω οταν πηγαινω σ'εναν φιλο μου που τα εχει (πολυ συχνα).
κι αυτο ευτηχημα ειναι.

Reaction score
8
Δεν βαριεσε Θαναση μου

Αμα δεν ειναι δικα σου, να τα εχεις να τα χαιρεσε...ολα τα αλλα ειναι ...παρηγορια στον αρρωστο :105:

Reaction score
0
Και λέει παιδιά την ώρα που είσαι αμέρημνος στην δουλείτσα σου και προσπαθείς να βγάλεις το ρημαδομεροκάματό σου να ταίσεις τα παιδάκια σου και να βουλώσεις και καμιά τρύπα χρέους ,ο μικρός σου γιός μαλώνει με τον μεγαλύτερο και το δίνει μία αδέσποτη του ηχειου και το στέλνει αδιάβαστο,ή ακόμα χειρότερα ο κανακάρης σου (μιάς και όπως λεν το μήλο κάτω απ'την μηλιά θα πέσει)έχει ηλεκτρονικοακουστικές ανησυχίες και παίρνει κοφτάκι,βιδολόγο και αρχίζει τις επεμβάσεις και εκεί που πάει καλά η επέμβαση διμιουργούνται επιπλοκές και τελικά ο ασθενής μένει ανάπηρος από λάθος διάγνωσης....Τι κάνεις τότε?????
Εγκεφαλικό??Αυτοκτονία??Δολοφονία?? ΤΙ???
Νομίζω πως άμα είχα λοιπόν ένα καλό φίλο με αυτά τα ηχεία θα το προτιμούσα απ΄το να τα είχα εγώ.

Reaction score
28
Μωρέ και εμένα απίστευτο μου φάνηκε και έκανα σαν το χαζό βόλτες μες στο δωμάτιο να δω που εστιάζει αλλά δεν...
οντως φιλοι μου και εγω που το ακουσα τουλαχιστον στις 4 τελευταιες εκθεσεις high-end παρατηρησα και εγω (λεω παρατηρησα)γιατι μπορει να φταιει και το κακο στησιμο και δεν μου αρεσε !!!! 1ον το μπουμαρισμα που λεει και ο φιλος και 2ον καποιους <κωδωνισμους> δηλ. συντονισμους , βουητο σε καποιες πολυ ακουστες συχνοτητες οι οποιες ηταν πολυ ενοχλητικες και εντονα παρατηρησιμες, μη δυνατον να δικαιολογηθουν απο ενα ηχειο τετοιας τιμης σημειωτεον οτι ετυχα πανω σε δοκιμη καποιου αντιστοιχου cd επισκεπτη της εκθεσεως σε αλλο συστημα με αλλα ηχεια σαφως φτηνοτερα ασυγκριτα με πολυ καλυτερη αποδοση ,και εχω μεινει με την απορια αραγε ειναι μονο δικη μου παρατηρηση η το εχουν διαπιστωσει και αλλοι?

Reaction score
150
- Τα καινούρια δεν έχουν 70,000 αλλά 100,000+ (130??).

- Όταν τα άκουσα στην έκθεση με 400.000 Ευρώ ενισχυτές φυσικά και απογοητέυτικα. Τα περί στησίματος τα βρίσκω δικαιολογίες. Τα tidal δηλαδή των 27,000 που άκουσα και χωρίς καλό στήσιμο γιατί έπεζαν 10 φορές καλύτερα? Για τόσα λεφτά που ζητάνε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τόσα αρνητικά σχόλια δεξιά και αρίστερα.

Reaction score
28
- Τα καινούρια δεν έχουν 70,000 αλλά 100,000+ (130??).

- Όταν τα άκουσα στην έκθεση με 400.000 Ευρώ ενισχυτές φυσικά και απογοητέυτικα. Τα περί στησίματος τα βρίσκω δικαιολογίες. Τα tidal δηλαδή των 27,000 που άκουσα και χωρίς καλό στήσιμο γιατί έπεζαν 10 φορές καλύτερα? Για τόσα λεφτά που ζητάνε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τόσα αρνητικά σχόλια δεξιά και αρίστερα.
σωστο φιλε μου ,μοιαζει λιγο με το παραμυθι του γυμνου βασιληα ολοι απο φοβο για να μην δυσαρεστηθει ο βασιλειας εκθειαζαν το ωρεοτατο <ανυπαρκτο> ρουχο που δεν φορουσε, συμφωνω απολυτα οτι ενα πανακριβο ηχειο οσο κακοστημενο και εαν ειναι καπου θα δωσει δειγματα της αξιας του εστω στην ατακα,στην στερεοφωνικη εικονα ,στην μουσικοτητα,στην αναλυση,στον ελεγχο των χαμηλων,καπου τελος παντων και οχι να προκαλει τοσα διφορουμενα σχολια, απο την αλλη μερια εαν ειναι μονο θεμα στησιματος τοτε υπευθυνη ειναι η αντιπροσωπια που δεν φροντισε ποτε να <στησει> σωστα ενα τοσο πανακριβο ηχειο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.492