MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.168
Πάντως μπράβο στις εταιρίες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μας έκαναν να μην μπορούμε να δούμε μια ταινιούλα στο σαλόνι μας, εάν δεν έχουμε 35 ηχεία auro3D, Atmos, DTS-X, MDFGY, JHYTFC, κτλ.
Νόμιζα δεν σ'ενδιέφεραν οι ταινίες φτιαγμένες για πολλά ηχεία αφού έχουν αυτά τα σχόλια οι περισσότερες..Πάντως μπράβο στις εταιρίες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μας έκαναν να μην μπορούμε να δούμε μια ταινιούλα στο σαλόνι μας, εάν δεν έχουμε 35 ηχεία auro3D, Atmos, DTS-X, MDFGY, JHYTFC, κτλ.
Mad Max: Fury Road.Έχουνε βαλθεί να τα γ@μήσ@υνε όλα τα καλά κλασσικά κομμάτια!!!
Τώρα σοβαρολογείτε ήταν MAD MAX αυτό το πράμα? όσο για τα ηχεία? εντάξει νομίζω ότι 5.1 ή 7.1 είναι υπέρ αρκετά, για να απολαύσεις μια ταινία στο σπίτι! γνώμη μου βέβαια!!!Νόμιζα δεν σ'ενδιέφεραν οι ταινίες φτιαγμένες για πολλά ηχεία αφού έχουν αυτά τα σχόλια οι περισσότερες..
Mad Max: Fury Road.
![]()
Λανθασμένη γνώμη. Κάποτε υπήρχε mono, μετά stereo, μετά αναλογικά πολυκάναλα, μετά ψηφιακά, μετά ασυμπίεστα και σήμερα φτάσαμε στα καταπληκτικά object based. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται, εσύ όμως συνεχώς μας υπενθυμίζεις ότι "κατά τη γνώμη σου βέβαια" πρέπει να σταματήσει εκεί που εσύ αποφάσισες και φταίνε οι κακές εταιρείες.γνώμη μου βέβαια!!!
Τι να σχολιάσεις ρε κακομοίρη;Για το Mad Max δε σχολιάζω...
Κοίτα, δεν είπα να σταματήσει η τεχνολογία, μην μου βάζεις λόγια που δεν λέω! είπα την γνώμη μου, στην ποσότητα των ηχείων, που κατά την γνώμη μου πάντα, χρειάζονται για να απολαύσεις μια ταινία! Δεν είπα ποτέ ότι όλες οι καινούριες είναι σκουπίδια!!! Νομίζω ότι μου επιτίθεσαι άδικα Δημήτρη, λανθασμένες γνώμες έχεις εκφέρει και εσύ πολλές! Επίσης το site υπάρχει, για να εκφέρουν την γνώμη τους τα μέλη! είτε αυτή είναι λανθασμένη είτε όχι, και απλά τα υπόλοιπα μέλη τον διορθώνουν όπου κάνει λάθος! Δεν ήξερα ότι σε ενοχλεί η φράση ''κατά την γνώμη μου'', που γράφω, θα το φροντίσω όμως!!!!!!!Λανθασμένη γνώμη. Κάποτε υπήρχε mono, μετά stereo, μετά αναλογικά πολυκάναλα, μετά ψηφιακά, μετά ασυμπίεστα και σήμερα φτάσαμε στα καταπληκτικά object based. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται, εσύ όμως συνεχώς μας υπενθυμίζεις ότι "κατά τη γνώμη σου βέβαια" πρέπει να σταματήσει εκεί που εσύ αποφάσισες και φταίνε οι κακές εταιρείες.
Το ίδιο ακριβώς κάνεις και με τις ταινίες. Όλες οι παλιές, σαβούρες πολλές απ' αυτές, ήταν τέλειες, όλες οι νέες είναι σκουπίδια.
Για το Mad Max δε σχολιάζω...![]()
εχουμε πιο ρεαλιστικο αποτελσμα Λιακο μου με τα νεα forma και καναλια υψους.Πάντως μπράβο στις εταιρίες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μας έκαναν να μην μπορούμε να δούμε μια ταινιούλα στο σαλόνι μας, εάν δεν έχουμε 35 ηχεία auro3D, Atmos, DTS-X, MDFGY, JHYTFC, κτλ.
Κώστα δεν λέω για αυτά τα συστήματα, λέω για αυτά που βλέπουμε σε φωτό με δεκάδες ηχεία! και ασφαλώς μπορείς να ακούσεις αξιοπρεπώς με 5.1 ή 7.1, αλλά όταν σε βομβαρδίζουν με τέτοια συστήματα, αυτό δεν είναι marketing? δηλαδή με 5.1.2 δεν έχεις έναν αξιοπρεπή ήχο και ύψους? και ένα αξιοπρεπές σαλόνι, που ζεις μέσα σε αυτό? δεν μιλάμε για ειδικούς χώρους, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις ότι θέλεις! και δεν μιλάω για κινηματογράφους που λόγω μεγέθους αίθουσας ασφαλώς χρειάζεται πολλά ηχεία!εχουμε πιο ρεαλιστικο αποτελσμα Λιακο μου με τα νεα forma και καναλια υψους.
και με δικαναλο μπορεις να δεις τανια και να το ευχαριστηθεις ...ποσο μαλλον με 5.1 η 7.1![]()
Σου ερχεται να του γραψεις < πετα την τηλεοραση και βαλε PJ >Χάθηκε η οθόνη με τέτοια τέρατα...
Είναι υπέρ αρκετή η διάταξη 5.1 ή 7.1 των ηχείων! Μεγάλη οθόνη να υπάρχει και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!!!Τώρα σοβαρολογείτε ήταν MAD MAX αυτό το πράμα? όσο για τα ηχεία? εντάξει νομίζω ότι 5.1 ή 7.1 είναι υπέρ αρκετά, για να απολαύσεις μια ταινία στο σπίτι! γνώμη μου βέβαια!!!
Δεν φαίνεται η φωτό.
Ανέβασέ την από το pc σου.