Υπερβολική Πορφυρή Δόση

Reaction score
6
Όντως υπερβολικοί και υπέροχοι!

Το συγκρότημα Purple Overdose εμφανίστηκε το 1987. Η μουσική τους ανήκει στην ψυχεδέλεια με Αμερικάνικες και Βρετανικές επιρροές.

Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις ξένων δισκογραφικών εταιρειών οι Purple Overdose συγκαταλέγονται στους πολύ λίγους αντιπροσώπους της νεο-ψυχεδέλειας ακολουθώντας πιστά την τάση της ψυχεδελικής μουσικής του '60.

Ένας από τους δίσκους τους που είχα την ευκαιρία να ακούσω και να εκτιμήσω είναι ο παρακάτω:

Τα τραγούδια του δίσκου είνα:

-Exit#4(Intro)
-Are you there
-Yellow Mole
-Holes
-When you talk about me
-Rooby Go Round
-Elevation
-Blue Torture
-Orange Journey
-Exit#4(Outro)

Ο συγκεκριμένος δίσκος, Exit #4, συνδυάζει στοιχεία από τους Jefferson Airplane (Holes), The Doors (Orange Journey) και των hippies (Yellow Mole).

To αγαπημένο μου τραγούδι, απ' όλον το δίσκο είναι το When you talk about me.

Εκείνο που ξεχώρησα στο δίσκο είναι, ότι παρόλο το έντονο στοιχείο της ψυχεδέλειας, οι Purple Overdose έχουν ενσωματώσει στη μουσική τους το δικό τους μελωδικό στοιχείο που τους κάνει μοναδικούς.

Μπορεί να αναρωτιέστε τώρα (όσοι δεν τους γνωρίζετε ήδη), τι διαφορετικό έχει αυτό το συγκρότημα από άλλα συγκροτήμα ψυχεδελικής μουσικής εξίσου σημαντικά.

Οι Purple Overdose είναι Έλληνες!!

Το συγκρότημα στην αρχική τους μορφή αποτελούσαν οι :

Kώστας Κωνσταντίνου - κιθάρα, φωνή
Ζαχαρίας Βρελιανάκης - μπάσο
Νίκος - drums

Ψάχνοντας πληροφορίες γι' αυτό το συγκρότημα, διάβασα ότι τα αυθεντικά βινίλιά τους είναι πολύ ακριβά στο εξωτερικό.

Μπορείτε να ακούσετε δείγματα της δισκογραφίας τους και να διαβάσετε περισσότερα στο :

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=143589720

Reaction score
40
Απάντηση: Υπερβολική Πορφυρή Δόση

Θέλω άμεση ακρόαση Myrtw εντός του Σ.Κ. :607: ξέρεις εσύ δεν θα έρθω μόνη μου....:144:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514