Υψηλή ποιότητα εικόνας σε DVD

Reaction score
0
Επειδή μόλις άρχισα να ασχολούμαι με το high definition, νοίκιασα διάφορες ταινίες για να δω το αποτέλεσμα της εικόνας. Είναι δεδομένο οτι όλες οι ταινίες δεν είναι ίδιες. Ειδικά κάποιες εταιρίες διανομής εδώ στην Ελλάδα, κάτι πειράζουν και τις κάνουν χάλια. Προτείνω να γράφουμε εδώ ποιές ταινίες είδαμε και αξίζουν για τη συλλογή μας. Ποιές δηλαδή έχουν ποιότητα σχεδόν αφάμιλλη με HD DVD ή Blu ray

Reaction score
164
Καλωσήλθες :happy_4:

Αν προσέξεις, στις παρουσιάσεις των DVD, σχεδόν πάντα υπάρχουν σχόλια για την ποιότητα της εικόνας, οποτε μπορείς να βρεις τι εικόνα έχει η ταινία που σε ενδιαφέρει.

Reaction score
0
Καλωσήλθες :happy_4:

Αν προσέξεις, στις παρουσιάσεις των DVD, σχεδόν πάντα υπάρχουν σχόλια για την ποιότητα της εικόνας, οποτε μπορείς να βρεις τι εικόνα έχει η ταινία που σε ενδιαφέρει.
Καλώς σας βρήκα, αλλα δεν είμαι καινούργιος. Απλά το άλλο μου nick είχε πρόβλημα. Στο thread με το blu ray και το HD DVD υπάρχει αντίστοιχη συζήτηση. Γιατί όχι κι εδώ? Πιστεύω οτι θα βοηθούσε πολύ ανθρώπους σαν κι εμένα που ψάχνονται πολύ με την ποιότητα.

Reaction score
6
Απάντηση: Υψηλή ποιότητα εικόνας σε DVD

Επειδή συχνα πυκνα εχω κανει την ιδια συζητήσει με τον Nix για το ποια είναι τα αξιοπρεπή dvd που σε κανουν να αντέχεις ακομα χωρις HD, ειμαι και γω περίεργος να δω τις προτασεις απο τους φίλους μελη.
Ποιο dvd λοιπόν αξιζει την προσοχη μας τωρα εν καιρο HD-DVD και Bluray;

Ας πω πρώτος μιας και το εχω φρεσκο.

Πριν από λιγο εβλεπα το Cars και το The Incredibles της Pixar.
Ενταξει ,είναι animation αλλα και σε Bluray που ειδα προσφατα μπορω πως είναι αξιοπρεπέστατο .
Μάλιστα αν δεν εισαι συνηθισμένος στο HD πολύ ευκολα μπορεις να την πατησεις νομίζοντας το dvd για HD.

Reaction score
3

Συμφωνώ κι εγώ για το Cars και να προσθέσω και το Μαγικό Αυλό.

Reaction score
6

Ένα από τα κορυφαία σε εικονα DVD που έτυχε να δω σημερα το απογευμα μετα από πολύ καιρο , είναι και το Vertical Limit σε SuperBit.
Τοσο καλο που η version σε Bluray που βγήκε πριν απο λιγους μηνες δεν κατάφερε να το ξεπεράσει

HV

Reaction score
0
Den nomizw pws yparxei alh8inh sygrish metaksy 480-576p shma kai 1080p......Wstoso nai yparxoun arketes tainies pou exoun poly kalh poiothta gia dvd.

Reaction score
5
Εμένα πάλι στην 40άρα μου 1080p screen, τα blu ray από τα 3+ μέτρα που κάθομαι δεν μου είπαν τίποτα συνταρακτικό. Έμοιαζαν με dvd και αυτή είναι η άποψη μου.

Βέβαια όταν "κόλησσα" το πρόσωπο μου στην οθόνη η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω από εμφανέστατη. Άσπρο με μαύρο για να είμαι ειλικρινής.

Εν κατακλείδι, αν δεν κάθεσαι πολύυυυυυυυυυ κοντά στην οθόνη δεν θα δεις ποτέ την διαφορά.

Reaction score
0
Εμένα πάλι στην 40άρα μου 1080p screen, τα blu ray από τα 3+ μέτρα που κάθομαι δεν μου είπαν τίποτα συνταρακτικό. Έμοιαζαν με dvd και αυτή είναι η άποψη μου.

Βέβαια όταν "κόλησσα" το πρόσωπο μου στην οθόνη η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω από εμφανέστατη. Άσπρο με μαύρο για να είμαι ειλικρινής.

Εν κατακλείδι, αν δεν κάθεσαι πολύυυυυυυυυυ κοντά στην οθόνη δεν θα δεις ποτέ την διαφορά.
Θα διαφωνήσω. Η δικιά μου είναι 37'' hd ready και βλέπω απο τα 2,5 μέτρα. Είδα ταινία σε blu ray και έπαθα ζημιά. Καμιά σχέση με το Upscale dvd που έχω. Η ποιότητα ήταν τέλεια. Φαντάζομαι πως θα φαίνεται σε full hd

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Υψηλή ποιότητα εικόνας σε DVD

Θα διαφωνήσω. Η δικιά μου είναι 37'' hd ready και βλέπω απο τα 2,5 μέτρα. Είδα ταινία σε blu ray και έπαθα ζημιά. Καμιά σχέση με το Upscale dvd που έχω. Η ποιότητα ήταν τέλεια. Φαντάζομαι πως θα φαίνεται σε full hd
:cool_4:

Reaction score
14
Πολύ καλή εικόνα για απλό DVD είχε το "It's all gone Pete Tong" η ιστορία του DJ Frankie Wilde και ολη η τραγική του κατάληξη όπου έχασε την ακοή του.

Πολύ καλη ταινία με πολύ μα πάρα πολύ καλή εικόνα και αντίστοιχα θαυμάσιο ήχο και soundtrack για όσους αρεσει η IBIZA/Balearic dance scene....!!!!

Reaction score
0
κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ απλού DVD και HD-DVD και BLUE RAY.

από τότε που είδα HD-DVD στην τηλεόραση μου δεν έχω ξαναδεί απλό DVD.

οι διαφορές είναι θεαματικές.

Reaction score
14
ενα καλό DVD Παραμένει όμως ικανοποιητικό για θέαση, και αν και καλομάθαμε, ακόμα τα DVD δεν είναι τόσο αίσχος. Προσωπικά υποστήριζα την ίδια θέση με εσένα Αντώνη, αλλά εφερε ο κουμπαρος μου μανιώδης Club/Dance freak το It's all gone Pete Tong, και το απολαύσαμε όσο τίποτε στην Panasonic PZ700

Reaction score
5
ok, κατά την προσωπική μου όραση πάντα, η διαφορά δεν είναι τόσο έντονη. Σε πολύ καλά encoded dvd's από 3 μέτρα που βλέπω εγώ, δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα κάποια τρομακτική διαφορά που να δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα σε hardware & discs blu ray.

Μόλις πλησίασα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος