Φήμες για αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του AVSite

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.660
Απάντηση: Φήμες για αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του AVSite

Παιδιά, rose.athens, Zizik και λοιποί, ο κ. Καφάτος μου είπε να μην σας αποκαλύψω τα σχέδιά του, αλλά βλέποντάς σας να ταλαιπωρήστε και να κάνετε σχέδια εκ του μη όντως, σας λυπήθηκα, οπότε θα σας αποκαλύψω την αλήθεια: Στην γιορτή για τα 8 χρόνια του Avsite δεν ήρθα για τα μάτια σας τα όμορφα, αλλά για να αναλύσω στον κ. Καφάτο τις επιχειρηματικές προοπτικές που ανοίγονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Τι εννοώ; Εννοώ ότι ήρθα σε συμφωνία με τον κ. Καφάτο για την ίδρυση offshore εταιρίας στην Κύπρο, η οποία θα απολαμβάνει εξαιρετικά χαμηλού εταιρικού φόρου - σε αντίθεση με το τι ισχύει στην Ελλάδα. Στην offshore εταιρία θα εκχωρηθούν όλα τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος του και του ιστοχώρου του avsite (είμαι σε ήδη σε διαδικασία εγγραφής σήματος κατατεθέν), της οποίας το διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από τον κ. Amberjack κι εμένα. Προφανώς, τα κέρδη θα μοιράζονται στα τρία - άλλα όχι σε ίσα ποσοστά, βεβαίως, βεβαίως (δεν μου επιτρέπεται να σας αποκαλύψω τα ακριβή ποσοστά). Ο κ. Καφάτος θα διατηρήσει τον τίτλο του ως "Ιδρυτής", ενώ ο κ. Amberjack κι εγώ θα λάβουμε τους τίτλους "Συνιδιοκτήτες". Ως αναμένεται, θα προχωρήσουμε σε αλλαγές στα μέλη της Συντονιστικής Ομάδας και της Διαχειριστικής Ομάδας (τρέμετε απανταχού γαύροι του forum :205:) ενώ θα υπάρξουν και αναπροσαρμογές στους μισθούς των, αλλαγές για τις οποίες θα ενημερωθείτε όλοι εν καιρώ.

Δεν γνωρίζω γιατί ο κ. xfader άνοιξε αυτό το thread παραθέτοντας μια ψευδή πληροφορία, αλλά σας διαβεβαιώ ότι αυτό θα έχει επίπτωση στην μελλοντική του παρουσία (?) στην Συντονιστική Ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες εξελίξεις.

Ο φίλος σας,

wizzy

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.819
Πoλλοί μνηστήρες μαζεύτηκαν!

Άλλος?

Κύργιε wizzy, εμένα θα με κρατήσετε?
EDIT: Αν βέβαια προχωρήσει το δικό σας επιχειρηματικό πλάνο. :121:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Παντως για ολους υπαρχει μια θεση στο site
Μαλιστα μολις ανακαλυψα τι θα κανουν απο αυριο οσοι ξεκινησαν και συντηρουν το παρων νημα:405:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.272

Στην γιορτή για τα 8 χρόνια του Avsite δεν ήρθα για τα μάτια σας τα όμορφα...
Θα ήθελες να είχες τα μάτια μου, ακόμη και το ένα μόνο; :405:

wizzy

Reaction score
22.660

@ Zizik: Το δικό μας επιχειρηματικό πλάνο δεν έχει ανάγκη να προχωρήσει, διότι τέθηκε σε εφαρμογή από το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου 2012! Εσείς οι υπόλοιποι φαντάζεστε διάφορα.

Ε και μιας και μου έστειλες αίτημα φιλίας την αμέσως επόμενη μέρα, χωρίς να γνωρίζεις κάτι περί του πλάνου, πιστεύω ότι θα σε κρατήσουμε στην ομάδα - θα πρέπει να το συζητήσω με τον κ. Amberjack και θα πρέπει να επανεξετάσουμε το καθεστώς της Κωλίτσας, διότι, να σας θυμίσω, στην Κύπρο δεν έχει έρθει ακόμα για επίσκεψη, κάτι που λειτουργεί εναντίον σας. You have been warned. :105:

@ abcd: Δεν ασχολούμεθα με μονόφθαλμους, κύριε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Θα ήθελες να είχες τα μάτια μου, ακόμη και το ένα μόνο; :405:
Ξεκολλα και εσυ!
Για τα ματια ειπε ο ανθρωπος οχι για το ντεκαπαζ στο μαλλι...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.819
Το λιλί έπεσε? Γιατί ο Ανδρέας δεν είναι παλαιού τύπου έμπορας να δίνει χέρια και τέτοια. Αν δε δει φως, τίποτα δεν ισχύει.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.966

Οι πληροφορίες για τους εκ Κύπρου ορμώμενους "επενδυτές" ελέγχονται ως ανακριβείς. Ο Κος Jack (του οποίου το όνομα, αν και ηχητικά πλησιάζει το Τσάκας, θεωρείται σοβαρό άτομο) έχει ξεκαθαρίσει ότι μοναδικό του μέλημα είναι οι καταδύσεις.

Ως εκ τούτου παρακαλώ το θέμα να έχει την σοβαρότητα που του αρμόζει.

wizzy

Reaction score
22.660

Πλανάστε πλάνη οικτρά, κύριοι! Ο κ. Καφάτος είδε το φως στον ειδικό λογαριασμό που ανοίχθηκε στα Keyman Islands.

Αρχίστε να προετοιμάζεστε ψυχολογικά, η αρχή του τέλους και μια νέα αρχή πλησιάζουν...

Τον κ. Amberjack θα τον χειριστώ εγώ, δεν χρειάζεται να πιστεύετε τις ανοησίες του κ. rose.athens.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
να βαλετε στην οφσορ σας και την βαζελα να την σωσετε.

οι νοτιων προαστιων στηριζουμε απολυτα το εγχειρημα των κκ Ζιζικ και ροουζ.αθενς

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Πλανάστε πλάνη οικτρά, κύριοι! Ο κ. Καφάτος είδε το φως στον ειδικό λογαριασμό που ανοίχθηκε στα Keyman Islands.

.
Που?που?
Πες μου για να κοιταξω...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Φήμες για αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του AVSite

να βαλετε στην οφσορ σας και την βαζελα να την σωσετε.

οι νοτιων προαστιων στηριζουμε απολυτα το εγχειρημα των κκ Ζιζικ και ροουζ.αθενς
Συμπεριλαμβανεις και τον Δολοφονακη στο "εμεις"?
Για να ξερω αν θα τον παρει ο διατανος, μαζι σου?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.714

Δεν γνωρίζω γιατί ο κ. xfader άνοιξε αυτό το thread παραθέτοντας μια ψευδή πληροφορία, αλλά σας διαβεβαιώ ότι αυτό θα έχει επίπτωση στην μελλοντική του παρουσία (?) στην Συντονιστική Ομάδα.
Εγώ ετοιμάζω αντεπίθεση με Κορεάτικο επενδυτικό σχήμα. Ήδη ο Ανδρέας έχει κάνει επαφή με σχιστομάτηδες σκηνοθέτες εξ Ανατολών για μια πιο κουλτουριάρικη εξέλιξη του forum. Εκτός από τα χρήματα οι κίτρινοι προσφέρουν και bonus άψυχο και έμψυχο υλικό.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.966

Εγώ ετοιμάζω αντεπίθεση με Κορεάτικο επενδυτικό σχήμα. Ήδη ο Ανδρέας έχει κάνει επαφή με σχιστομάτηδες σκηνοθέτες εξ Ανατολών για μια πιο κουλτουριάρικη εξέλιξη του forum. Εκτός από τα χρήματα οι κίτρινοι προσφέρουν και bonus άψυχο και έμψυχο υλικό.
Και καλά το άψυχο. Το έμψυχο τι να το κάνει;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.714

Και καλά το άψυχο. Το έμψυχο τι να το κάνει;

Όλο και κάποια πιτσιρίκα με μάτια κουμπότρυπες θα έχει. Ξέρεις, απ' αυτές που του αρέσουν.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Re: Φήμες για αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του AVSite

Συμπεριλαμβανεις και τον Δολοφονακη στο "εμεις"?
Για να ξερω αν θα τον παρει ο διατανος, μαζι σου?
Αφου το ξερεις οτι παμε πακετο, οχι σαν μερικους μερικους .....

wizzy

Reaction score
22.660

Που?που?
Πες μου για να κοιταξω...
κ. Καφάτε, επιτέλους! Βγείτε μπροστά, παραδεχθείτε τη συμφωνία μας και βάλτε τέλος στις όποιες φημολογίες!

(για τον λογαριασμό στα Keyman Islands, έχετε pm)

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.272

...ή αυτό που λέει συνέχεια ο Αρβανιτάκης! :109:

Staff online

• abcd
  • loggeo
    Projectors