Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Reaction score
0
Θα το πω διαφορετικα burn -in ειναι μονiμη ζημια στις πλασμα της 11 η γενιας δεν γινεται μονιμη ζημια αυτο που εχει παθει η τηλεοραση σου λεγεται λεγεται Image Retention και ειναι προσωρινο .
Θελει ειτε ειδικο υλικο να παιζει ειτε καναλι χωρις σημα με χιονι σε ρωτησα απο που εισαι μηπως και μπορεις να ερθεις να σου δωσω υλικο .
Ασε το service οπως σου εδειξαν πιο πανω ειναι γνωστο το θεμα και δεν καλυπτεται.
Μαλλον επαιζε η τηλεοραση με υψηλο κοντραστ και εγινε .
Στεργιε σευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια ( και την καλη σου διαθεση ) καθως και ολους που συμμετεχουν στην συζητηση.
Η διαφωνια μου ομως ειναι στο οτι οι εταιρειες εχουν ευθυνη απεναντι στον καταναλωτη.Πρεπει να περιγραφουν με σαφηνεια στα operation manuals πιθανες ενεργειες για συντηρηση του προιοντος οποτε ειναι απαραιτητες.Ολες οι οδηγιες που εδωσαν οι φιλοι δεν ειναι οδηγιες της Panasonic.( εξακολουθω να περιμενω την επισημη απαντηση της )
Η δικη μου τηλεοραση παρουσιασε το προβλημα ( ειναι burn in= μονημη αλλοιωση ) μετα απο 2500 ωρες λειτουργιας στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Το προβλημα δεν οφειλεται σε κακη χρηση ( ειναι ατελεια του προιοντος ).
Δες πως το αναγνωριζει η Panasonic σε μια ιδια περιπτωση.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=93982&page=4

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Τα φορουμ αγαπητε φιλε δεν ειναι αναγκαστικα για βοηθεια αλλα κυριως για ανταλλαγη εμπειριων και ενημερωση.Προσωπικα το δηλωσα απο την αρχη οτι με ενδιαφερει να δω αν υπαρχει αντιστοιχη εμπειρια απο καποιο μελος.
Επισης δεν ειναι καλο στη ζωη να κανουμε τους παντογνωστες αλλα να ψαχνουμε τα πραγματα και να ζηταμε ευθυνες οπγανωμενα και απο κει που πρεπει.

Δες μια αντιστοιχη περιπτωση στο παρον φορουμ οπου η Panasonic πηρε τις ευθυνες της.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=93982&page=4

Βασική προϋπόθεση σε οποιονδήποτε διάλογο (είτε σε παρέα είτε σε fora) είναι η ευγένεια & ο σεβασμός απέναντι στους συνομιλητές μας.
Το ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την τηλεόρασή σας ή οποιοδήποτε προϊόν στην κατοχή σας, δεν σας δίνει το δικαίωμα αφενός να είστε βιαστικός αφετέρου να έχετε αγενή συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που αφιέρωσαν έστω και πέντε λεπτά από το πολύτιμο χρόνο τους.
Όχι, δεν ζητάμε να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά ένας διακριτικός και ήπιου χαρακτήρα τρόπος γραφής είναι απαραίτητος

Ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση από την Panasonic Ελλάδας για το θέμα σας, αλλά οφείλω να προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες και να τις απαιτώ όταν ξεπερνάμε τα όρια

Καλημέρα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Βασική προϋπόθεση σε οποιονδήποτε διάλογο (είτε σε παρέα είτε σε fora) είναι η ευγένεια & ο σεβασμός απέναντι στους συνομιλητές μας.
Το ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την τηλεόρασή σας ή οποιοδήποτε προϊόν στην κατοχή σας, δεν σας δίνει το δικαίωμα αφενός να είστε βιαστικός αφετέρου να έχετε αγενή συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που αφιέρωσαν έστω και πέντε λεπτά από το πολύτιμο χρόνο τους.
Όχι, δεν ζητάμε να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά ένας διακριτικός και ήπιου χαρακτήρα τρόπος γραφής είναι απαραίτητος

Ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση από την Panasonic Ελλάδας για το θέμα σας, αλλά οφείλω να προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες και να τις απαιτώ όταν ξεπερνάμε τα όρια

Καλημέρα

Απο που συναγεται βιασυνη και αγενεια ?
Αυστηροτητα προς καποιους λιγους που βιαστηκαν να βγαλουν συμπεράσματα χωρις τελικα να γνωριζουν το θεμα , ναι να το δεκτω.
Συγχαρητήρια για το site,το παρακολουθω και το θεωρω αντιστοιχο μεγαλων ξενων.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Kαμιά εταιρία ποτέ δεν υποστήριξε επίσημα ότι έχει εξαφανίσει το φαινόμενο burn in.Για αυτό ακόμα και στις τελευταίας γενιάς plasma τα manual αναφέρουν για προσοχή στις στατικές εικόνες(τέτοιες είναι και τα λογότυπα των καναλιών).
Πάντως μου κάνει εντύπωση η περίπτωση σας καθότι το φαινόμενο παρουσιάστηκε σε πάνελ το οποίο έχει περάσει το ''επικίνδυνο'' προσδόκιμο για την εμφάνιση του,δλδ τις αρχικές ώρες.
Ακολουθήσατε καθόλου τις λύσεις που σας προτάθηκαν μέχρι στιγμής και παρόλα αυτά το φαινόμενο επιμένει;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46

Αυστηροτητα προς καποιους λιγους που βιαστηκαν να βγαλουν συμπεράσματα χωρις τελικα να γνωριζουν το θεμα , ναι να το δεκτω.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος γραφής σας, προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε και να σας δείξουμε που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημά σου και εσείς απαντάτε με τον χαρακτηρισμό "λίγους".
Αν δεν ξέρετε ποιον έχετε απέναντι σας καλό είναι να μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα.
Ντροπή σας, έχετε και κάποια ηλικία και νόμιζα ότι θα είστε τουλάχιστον ευγενικός.
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από τα υπόλοιπα μέλη, αλλά όλα τα posts του mealos έχουν απαράδεκτο ύφος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Kαμιά εταιρία ποτέ δεν υποστήριξε επίσημα ότι έχει εξαφανίσει το φαινόμενο burn in.Για αυτό ακόμα και στις τελευταίας γενιάς plasma τα manual αναφέρουν για προσοχή στις στατικές εικόνες(τέτοιες είναι και τα λογότυπα των καναλιών).
Πάντως μου κάνει εντύπωση η περίπτωση σας καθότι το φαινόμενο παρουσιάστηκε σε πάνελ το οποίο έχει περάσει το ''επικίνδυνο'' προσδόκιμο για την εμφάνιση του,δλδ τις αρχικές ώρες.
Ακολουθήσατε καθόλου τις λύσεις που σας προτάθηκαν μέχρι στιγμής και παρόλα αυτά το φαινόμενο επιμένει;
Και εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση.Σημειωστε οτι ειμαι φανατικος των πλασμα λογω ποιοτητας εικονας.Δεν θα κανω καμμια ενεργεια μεχρι να δω την απαντηση της Intertech η και των κεντρικων της Panasonic στην Ολλανδια.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46

Βασικά περιμένω την νέα απάντησή σας (που γράφετε τώρα) για να σας εξηγήσω τι εννοώ!!
Είναι απλό το θέμα αλλά έχει εξελιχθεί «περίεργα» και όπως το βλέπω εγώ (ας με διορθώσει κάποιος αν πιστεύει πως κάνω λάθος) καμία ευθύνη ο gkontoletas......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasoni

Βασικά περιμένω την νέα απάντησή σας (που γράφετε τώρα) για να σας εξηγήσω τι εννοώ!!
Είναι απλό το θέμα αλλά έχει εξελιχθεί «περίεργα» και όπως το βλέπω εγώ (ας με διορθώσει κάποιος αν πιστεύει πως κάνω λάθος) καμία ευθύνη ο gkontoletas......
Παιδια δεν θα συνεχισω ,οντως το θεμα παει περιεργα.Συγνωμη αν καποιοι πηραν λαθος το υφος μου.Δεν ειχα προθεση να προσβαλω κανεναν.
Θα επανελθω απλα ενημερωτικα οταν εχω στοιχεια.

Reaction score
50

Στο ότι ξεκινήσατε ένα θέμα το μεσημέρι της Κυριακής και μέσα σε δύο μέρες, ενώ ακούσατε κατάλληλες συμβουλές που πιθανότατα να διόρθωναν το πρόβλημα, βιάσατε (με την έννοια ζητήσατε γρήγορες απαντήσεις) καταστάσεις για να ακούσετε τις απαντήσεις που πιθανότατα να αναζητούσατε.
Πχ μπορεί να περιμένατε να ακούσετε πως οι Panasonic έχουν πρόβλημα και πρέπει να αντικατασταθεί το panel κοκ....

Αυτά ως προς το θέμα βιασύνη....
Δώστε λίγο χρόνο στα μέλη να διαβάσουν το θέμα σας, να συζητηθεί, να απαντήσουν περισσότεροι που ίσως να έχουν ίδιο πρόβλημα και μετά σκέφτεστε ό,τι θέλετε....

Το θέμα της αγένειας είναι αυτό: click me

Από όσο είδα, ο gkontoletas, σας διάβασε προσεκτικά.
Και όχι μόνο έδωσε απαντήσεις αλλά ήταν και σαφείς και απολύτως δεκτές γιατί υπάρχει ένα τυχερό τυχαίο συμβάν: έχετε την ίδια ακριβώς τηλεόραση!!
Σας εξήγησε πως τέτοια φαινόμενα μπορούν να εμφανιστούν κάτω από συγκεκριμένες περιπτώσεις και σας έδωσε και σαφείς απαντήσεις για τις περιπτώσεις αυτές αλλά και λύσεις για να ξαναστρώσετε το panel σας με ελάχιστη ταλαιπωρία και χρονική καθυστέρηση.

Ναι...Ίσως περιμένατε να σας πουν όλοι πως πρέπει να στείλετε επιστολή στην Panasonic και να απαιτήσετε αντικατάσταση κοκ
Και ίσως να σας χάλασε η απάντηση του gkontoletas.

Γιατί όμως μπήκατε στην διαδικασία να κρίνετε έναν άνθρωπο που είχε κάθε καλή διάθεση να βοηθήσει?
Του γράψατε πως δεν διάβασε τα posts σας
Όχι....Κάνετε λάθος. Σας διάβασε προσεκτικά και σας απάντησε με σαφείς κατευθύνσεις και λύσεις.....

Η δε συνέχεια της κουβέντας σας («Μην κουραζομαστε.Ας δουμε απαντησεις απο εκει που πρεπει.») είναι αφενός ειρωνική, αφετέρου απαξιωτική!!!
Μακάρι να κάνω λάθος σε αυτή μου την κρίση, αλλά η εικόνα που βγαίνει έξω, είναι ακριβώς αυτή!!

Δηλαδή σε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε χρόνο (πολύ πάνω από 5 λεπτά μιας απλής απάντησης), απαντήσατε ειρωνικά και απαξιωτικά!
Ε,ναι. Αυτό μου φαίνεται αγενές και όφειλα να το δηλώσω!

Δεν καταλαβαίνω σε ποιους λίγους αναφέρεστε.
Και ποιοι είναι τελικά αυτοί οι λίγοι που δεν γνωρίζουν το θέμα.....
Και τι ακριβώς θα δεχθείτε?

Δεν έκανα παρατήρηση περί αυστηρότητας σε κάποιον άλλον, πέρα από εσάς!!

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Αν συνεχίσετε τη συμμετοχή σας στην παρέα μας, πιστεύω θα ικανοποιηθείτε ακόμα περισσότερο και θα βρείτε απαντήσεις σε ακόμα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν ή θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας.

Καλή συνέχεια

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σ

Παιδια δεν θα συνεχισω ,οντως το θεμα παει περιεργα.Συγνωμη αν καποιοι πηραν λαθος το υφος μου.Δεν ειχα προθεση να προσβαλω κανεναν.
Θα επανελθω απλα ενημερωτικα οταν εχω στοιχεια.

Αυτό μου είναι αρκετό και χαίρομαι ιδιαιτέρως που το διάβασα!!!

Δεν χρειάζεται να επανέλθετε μόνο για την ενημέρωση του θέματος.
Θα προτιμούσα να συνεχίσετε την ανάγνωση και συμμετοχή σας σε κάποια από τα πολλά θέματα του forum μας!
Μικροπαρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργηθούν ανά πάσα στιγμή, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για γραπτά κείμενα που δεν μπορούν να περιγράψουν τις καταστάσεις και τις σκέψεις μας!!

Καλό βράδυ!

Γιάννης :107:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Συγγνώμη κι από εμένα αν παρεξήγησα μερικά πράγματα, να ξέρεις αγαπητέ mealos ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Reaction score
0

Συγγνώμη κι από εμένα αν παρεξήγησα μερικά πράγματα, να ξέρεις αγαπητέ mealos ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Ναστε καλα.Κι εγω δεν νομιζω οτι υπηρχε απο κανεναν κακη διαθεση .Μαλλον ισχυει αυτο που λεει ο Γιαννης οτι τα γραπτά κείμενα δεν μπορούν να περιγράψουν ( παντα ) τις καταστάσεις και τις σκέψεις μας.
Keep the good work.

PS Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι ο φιλος που με κατηγορησε οτι βλεπω μονο MEGA και αυτο με τα ...offsides του Ολυμπιακού

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

PS Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι ο φιλος που με κατηγορησε οτι βλεπω μονο MEGA και αυτο με τα ...offsides του Ολυμπιακού
:137: Δεν μαγαρίζω την Panasonic μου με το megaλο σκουπιδικάναλο! :137:

Reaction score
0
Για ενημερωση των φιλων που διαβασαν το thread :
Η Panasonic φυσικα (?) απαντησε οτι η αποτυπωση εικονας δεν καλυπτεται απο την εγγυηση.Μετα απο πιεση να μου δοθουν οδηγιες,εστειλε δυο εικονες HD μια λευκη και μια μαυρη .Παρολο που εχω αφησει την τηλεοραση να τις παιζει εναλλαξ παρα πολλες ωρες η αποτυπωση του MEGA ειναι εκει . Ενα ειναι βεβαιο : H επομενη τηλεοραση μου δεν θα ειναι πλασμα !!

Reaction score
1.187

Εχεις δει τις τηλεοράσεις plasma LG που έχει το Μετρό στις αποβάθρες; Η κάθε μία έχει από πίσω της ένα PC που παίζει, αλλά το λογότυπο του Μετρό πάνω αριστερά στην εικόνα είναι σταθερό μόνιμα στην ίδια θέση, ο καιρός πάντα στην ίδια θέση, οι ανακοινώσεις κλπ. Και μιλάμε για πολλές ώρες συνεχόμενα...

Προχθές περνούσα από το Σύνταγμα και ένα από τα 4 PC τα είχε παίξει και είχε μείνει αναμμένη η οθόνη με το No Signal να μετακινείται σε διάφορες μεριές για να μην κάνει burn... Μόνο που το σήμα του Μετρό ήταν τόσο έντονα αποτυπωμένο ακόμα και με το πράσινο χρώμα του που προς στιγμήν απόρησα αν το PC ήταν όντως σβηστό ή όχι.

Reaction score
249

καλη αποδοση η πλασμα αλλα ρε παιδι μου αλλα μεγαλο προβλημα αυτο το burn in
αν θελω να βλεπω ενα καναλι μονο τι να κανω? πρεπει να το βλεπω σε ζουμ?
θα επαιρνε κανεις αυτοκινητο αν σου ελεγαν οτι καθε 5 ωρες οδηγησης θελει να κανεις και σταση?
ηχοσυστημα που να μην παιζει συνεχεια πχ κλασσικη μουσικη?

μη βαρατε οι πλασματακηδες και η αλλη τεχνολογια εχει κουσουρια αλλα δε σε δεσμευει τοσο πολυ

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ναι αλλά η άλλη τεχνολογία έχει προβλήματα με την ποιότητα της εικόνας που είναι σημαντικότερο κριτήριο από την "δέσμευση" των plasma.

Reaction score
249

μα και το flickering στα ματια μερικων δεν ειναι μικρο πραγμα
μονο για την τιμη/ανα ιντσα τις παραδεχομαι τις πλασμα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.859

Ουσιαστικά, μόνο το burn-in και η μειωμένη φωτεινότητα είναι τα μειονεκτήματα των πλάσμα.

Αλλά η εικόνα τους απέχει πολύυυυυ, από τις άλλες τεχνολογίες..... Και μιλάω σαν κάτοχος tv και των 3 τεχνολογιών.

Reaction score
1

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; ( και να φύγω να πάω στον HD καφέ :105: )...

Το φαινόμενο burn in το έχουν μόνο οι plasma ή και οι παλιότερες οπίσθιας προβολής ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp