Φθηνό GPS

Reaction score
14
Απάντηση: Φθηνό GPS

Ναι, είχα διαβάσει για τα αρνητικά feedback, όμως αν διαβάσεις στη σελίδα των πωλήσεων λέει ότι:

The software is a demo version, we do not offer the service of updating. It is only given to test your GPS. If you want to use other navigation software, you just need to replace the software on the SD card, it is very easy.

Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής δουλεύει και δουλεύει καλά. Αν χαλάσει...θα σας πω.!

Reaction score
2
Εκανα και γω ενα bid για το πιο μεγαλο με την 4.3 οθονη, αλλα δεν με βλεπω να το κερδιζω. Αν το παρω παντως θα πω εντυπωσεις.

Reaction score
1
Ενα αλλο απο προκυπτει απο τα αρνητικα feedbacks ειναι οτι αν το κερδισετε πολυ φτηνα ο συγκεκριμενος πωλητης θα ειναι εξαιρετικα απροθυμος να σας το στειλει.Εγω παντως το τολμησα και περιμενω το μικρο.

Reaction score
14

Απ' οτι φαίνεται ο τύπος ξεπούλησε.

Πάντως, έως τώρα το μηχανάκι δουλεύει με Desti 7 και είναι μια χαρά.

Reaction score
2

Ρε παιδια, για πειτε καμια ιδεα για φτηνα GPS.

Με ελαχιστο (ειλικρινα) ψαξιμο, βρισκεις πολλες περιπτωσεις παρομοιες με του giotamike. Παραδειγμα αυτο, αυτο ή αυτο. Απο 80 μεχρι ~120€ shipped. Για να αγορασεις αντιστοιχα φιρματα απο δω θελεις (κατα μεσο ορο) περιπου 100€ πανω.

Τα εχει δοκιμασει ομως κανενας? Ειναι ανθρωπινα, ή μεχρι να υπολογισει και να καταλαβεις που στο &^%#%&$ σου λεει, θα εχεις καρφωθει σε καμια κολωνα? Αυτο με νοιαζει μονο, ουτε με ενδιαφερει αν θα παιζει βιντεο κλπ, απλα να εχει, κατα το δυνατον, αψογη αποκριση στο δρομο και γρηγορο επανυπολογισμο. Απο software, σου βαζουν μεσα ενα demo software της πυρκαγιας, και εισαι ελευθερος να βαλεις οτι θελεις μεσα στην (συμπεριλαμβανομενη) 2Gb SD καρτα.

Προφανως για να τα σκεφτομαι, δεν μου περισσευουν τα εξτρα 100...

Σας ακουω.

Reaction score
49

Πάρε αυτό με το ΒΤ.
Και με τις τιμές που μου έστειλες, χτύπα το!

Γιατί με ΒΤ?
Γιατί κάποια στιγμή, με δίκυκλο, θα βάλεις το μικρό ΒΤ Handsfree μέσα από το κράνος και θα έχεις πλοήγηση!! :126:

Reaction score
164

Άστα βρε αυτά! Τι τα θες; Για το ποδήλατο; Δέσε ένα σπαγγάκι στο σπίτι σου για να το βρίσκεις όταν κάνεις το τετράγωνο! :142:

Σοβαρά τώρα, αυτές οι συσκευές παίρνιυν ότι software θέλουμε;

Reaction score
14

To δικό μου μέχρι πριν φύγω από την Ελλάδα δούλευε άριστα.

Reaction score
2
Εαν τα μεταφορικα ειναι ενιαία για Ευρώπη (περιμενω διευκρινιστικό mail), αυτο με την 4.3 οθονη και το ΒΤ βγαινει στα 105€ στην πορτα μου. Μαλλον θα το χτυπησω...

Γιαννη, μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι :137:

Reaction score
2
Το παρηγγειλα λοιπον, θα σας κρατησω ενημερους. Οταν ερθει, θα ποσταρω φωτογραφίες και εντυπώσεις.

Reaction score
2
Ηρθε λοιπον σηεμρα το πρωι. Μικρο πακετακι, περιελαμβανε ακριβως οτι υποσχοταν ο πωλητης, συν εναν φορτιστη σπιτιου, κατι που δεν αναφεροταν πουθενα, και μαλιστα με ευρωπαικη πριζα.

Κατασκευη που δεν εχει τιποτα να ψηλεψει απο ακριβοτερες και φιρματες υλοποιησεις, εκπληκτικα στιβαρη βαση, και στη στηριξη στη συσκευη, και η βεντουζα. Μεγαλη και ευαναγνωστη οθονη, συνολικα καλυτερη απο το 3.5ρι MyGuide του αδερφου μου.

Το software που εχει μεσα ειναι το iGo 8, αρκετα ενημερωμενο απο τα λιγα που ειδα, αλλα δεν πολυασχοληθηκα. Η αλλαγη σε Destinator ηταν εξαιρετικα ευκολη, απλως το περασα στην καρτα και αλλαξα ενα path σε ενα txt αρχειο ωστε να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη.

Real time αποκριση πολυ καλη, αρκετα ταχυς υπολογισμος, γενικα δεν με προβληματισε, ουτε εδειξε να δυσανασχετει πουθενα.

Δεν εχω ασχοληθει με τα features του περα απο το GPS, ουτε εχω περασει καποιο αλλο προγραμμα, αλλα θα γινει και αυτο. Overall ειμαι πολυ ευχαριστημενος, πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα, συνισταται ανεπιφυλακτα. Φωτογραφιες αργοτερα.

Reaction score
0

Έχω πάρει και εγω το ίδιο (3.5") και ήρθε πολύ γρήγορα σε άριστη κατάσταση. Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να βάλω το destinator 7, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Βλέπω τους φακέλους της κάρτας sd στον υπολογιστή αλλά δεν ξέρω που πρέπει να βάλω τι!
Ευχαριστώ για όσα ήδη διάβασα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος