Φλερτάρισμα με ένα μπομπινόφωνο (Akai - Revox, ποιός ξέρει;)

Reaction score
29.542
Απάντηση: Re: Φλερτάρισμα με ένα μπομπινόφωνο (Akai - Revox, ποιός ξέρει;)

Εκεί που ακούνε όλοι οι σύγχρονοι άνθρωποι.
Εγω ως σύγχρονος άνθρωπας , ακούω cdιά ,βινύλια , dat tapes, casette tapes, και πολύ λίγο απο pc streaming. Α ακούω και Blu ray. Και dvdιά. Και super audio cdιά.

Reaction score
29.542

Αμα δεν εχεις το βινύλιό σου να το βγάλεις απο την θήκη , να το ξεσκονίσεις , να το αυτώσεις , πωπω βαρέθηκα μόνο που το έγραψα, να το βάλεις να παίξει, να το γυρίσεις ανάποδα , άηντε πάλι τα ίδια, πωπω ξαναβαρέθηκα.
Τεςπά , ο καθένας ακούει απο οτι γουστάρει και οτι γουστάρει . Απλά πράματα.
Χατζηστάμου για κανόνισε , ξέρεις εσυ.

Reaction score
3.085
Απάντηση: Ταινίες στο ebay....Γραμμένες?

Καλύτερα να πάρεις Revox.¨Εχουν καλύτερο ήχο και συνήθως βρίσκεις πιό εύκολα ανταλλακτικά.

Για καλές ταινίες : http://www.atrtape.com/
Σ' ευχαριστώ, Χρήστο, για τη συμβουλή, αλλά όπως ήδη είπα πιο πριν, η αγορά τελεσφόρησε πλέον με το GX-630D. Απλά, περιμένω να μου το στείλει σε λίγες μέρες.
Συνεχίζω το θέμα, μιας και ευόδωσε η προσπάθεια, όπως ήδη είπα στο άλλο νήμα για το Revox A99 MkII και απέκτησα ένα Akai GX-630D, με τη βοήθεια φίλου που μένει μόνιμα στη Γερμανία και το οποίο ακόμα δεν έχει παραδοθεί. Θα παραδοθεί στο φίλο πρώτα, ο οποίος θα το ελέγξει στα βασικά λειτουργικά του και μετά θα κανονίσει να μου το στείλει. Περιμένω ότι η υπόθεση θα έχει τελεσφορήσει σε καμιά 10αριά-15αριά μέρες..........
Όσο για το link με τις ταινίες, να το έχω στα υπ' όψη.
-

Reaction score
249
Απάντηση: Φλερτάρισμα με ένα μπομπινόφωνο (Akai - Revox, ποιός ξέρει;)

καλες οι καινουριες ταινιες για εγγραφη αν θελεις να γραψεις κατι δικο σου
απο την αλλη υπαρχουν παλιες εκτελεσεις πολυ καλες, κλασσικης μουσικης (ισως με μετρια ποιοτητα ηχου, ισως και με πολυ καλη, για διαφορους λογους) που αξιζει να τις εχεις γιατι δεν κυκλοφορουν σε νεο μεσο

να πω επισης στον Παναγιωτη οτι αναφερομουν στο αμερικανικο ebay
δε θυμαμαι τους πωλητες γιατι εχει σβηστει ο καταλογος με τις παλιοτερες αγορες αλλα μια αναζητηση με reel to reel θα φερει πολλα αποτελεσματα
(νομιζω ενας λεγοταν reel lady ΄η καπως ετσι)

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Αμα δεν εχεις το βινύλιό σου να το βγάλεις απο την θήκη , να το ξεσκονίσεις , να το αυτώσεις , πωπω βαρέθηκα μόνο που το έγραψα, να το βάλεις να παίξει, να το γυρίσεις ανάποδα , άηντε πάλι τα ίδια, πωπω ξαναβαρέθηκα.
Τεςπά , ο καθένας ακούει απο οτι γουστάρει και οτι γουστάρει . Απλά πράματα.
Χατζηστάμου για κανόνισε , ξέρεις εσυ.
Έτσι "σπαταλάω" και εγώ το χρόνο μου σπίτι και με λίγο απο Amarra.

Reaction score
126
Απάντηση: Φλερτάρισμα με ένα μπομπινόφωνο (Akai - Revox, ποιός ξέρει;)

Φίλε μου το GX-630D που πήρες είναι ένα καταπληκτικό μαγνητόφωνο.
Με γειά σου και καλοδούλευτο. Ελπίζω να το παρέλαβες. Με τα AKAI έχω
μεγάλη σχέση - αγάπης και μίσους - αλλά έτσι είναι οι σοβαρές σχέσεις.
Αν θέλεις κάποια βοήθεια, στείλε μου pm.
Ρίξε μια ματιά εδώ.

http://www.youtube.com/watch?v=8VGzaW1aiJw

Reaction score
3.085
Βοήθεια και συνεννόηση...

Καλημέρα, Νότη (συνονόματε). Όπως έχω κι αλλού γράψει, κι εμένα η σχέση μου με τα Akai είναι πολύ παλιά, από το 1968 με το Μ9.

Το GX-630D το παρέλαβα πριν λίγες μέρες, αλλα είναι ανενεργό, απλά διότι αυτή την περίοδο κάνω μια συνολική αναδιάταξη του χώρου. Ένα μεγάλο εγχείρημα, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και μερική ανακαλωδίωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης και αναδιάταξη του ηλεκτρικού πίνακα, σε συνδυασμό με την συνένωση ενός διπλανού χώρου, που θέλει να χρησιμοποιήσει η κόρη μου για επαγγελματικούς λόγους.

Οπότε, κάνω υπομονή και έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά (τα κάνω μόνος μου όλα), ώστε να τελειώσω όσο γίνεται πιο γρήγορα και να μπορέσω να το χαρώ.

Πάντως, ευχαριστώ για την προσφορά σου για βοήθεια. Σου στέλνω PM για τα περαιτέρω.

Καλημέρα.
-

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis