ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Μηνύματα
- 30.058
- Reaction score
- 731

Απο το in.gr:
Τουλάχιστον 62 άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 100 τραυματίστηκαν από τέσσερις επιθέσεις αυτοκτονίας που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου. Μεταξύ των θυμάτων είναι τουρίστες από χώρες της Δύσης.
Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι εξερράγησαν τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν παδιγευμένα με εκρηκτικά. Ένα από τα οχήματα εξερράγη κοντά στην αγορά του Σαρμ ελ Σέιχ και τρία στο Ναάμα Μπέι.
Δύο από τα οχήματα προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στα ξενοδοχεία Ghazala Gardens και στα Moevenpick Hotels.
Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται τουρίστες από τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Κατάρ και το Κουβέιτ.
Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται 13 Ιταλοί και 15 ακόμα τουρίστες, καθώς και δεκάδες υπάλληλοι των ξενοδοχείων.
Συγκλονισμένοι τουρίστες περιέγραψαν σκηνές μαζικού πανικού και υστερίας καθώς ένα πλήθος τουριστών και κατοίκων έτρεχε να σωθεί και οι εκρήξεις σημειώνονταν η μία μετά την άλλη.
Σύμφωνα με διασώστη, ανάμεσα στους τραυματίες είναι και πολλοί Αιγύπτιοι εργαζόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί σε ένα καφέ στην παλιά αγορά. Ο ίδιος είπε ότι 17 από τους νεκρούς έχουν υποστεί καθολικά εγκαύματα που καθιστά αδύνατη την αναγνώρισή τους.
Tα τελευταια νεα μιλουν για 75 νεκρους και ο αριθμος θα αυξανεται...
Γιατι ειμαστε τοσο καλοι στο να καταστρεφουμε οσα μας χαρισαν?
Ποσο θα κρατησει αυτη η ιστορια?
Μηπως εαν κυβερνουσαν τον πλανητη τα ζωα θα ηταν περισσοτερο συνετα απο οτι ο "γνωστικος" ανθρωπος?
Γκρεμιστε τα , χαλαστε τα , σκοτωθειτε μεταξυ σας , τελειωνετε επιτελους με αυτον τον κοσμο!
Ζωα , ε ζωα!