(Φτηνός) ενισχυτής για σύνδεση με τηλεόραση/εξωτερικά ηχεία

Reaction score
50
Για πέστε καμιά γνώμη... έχουμε μια τηλεόραση που τα μαμίσια της ηχεία τα'χουν παίξει. Επειδή μου'χουν ξεμείνει κάτι ηχεία από ένα παλιό συστηματάκι (εύκολα φορτία, αφού δεν ήταν συνδεδεμένα σε ενισχυτή της προκοπής) λέω να τα συνδέσω με την τηλεόραση, η οποία έχει έξοδο για ενισχυτή. Άρα minimum απαιτήσεις το... τηλεκοντρόλ και μια κάποια αξιοπρεπής απόδοση (τίποτα το φοβερό όμως). Παίζει τίποτα σε χαμηλή τιμή; Τώρα συγκεκριμένα δεν έχω άνω όριο, απλά ψάχνω για πολύ οικονομική πρόταση γιατί δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Και σε μεταχειρισμένο δεν έχω πρόβλημα, απλά με μια ματιά στις αγγελίες δεν είδα κάτι...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: (Φτηνός) ενισχυτής για σύνδεση με τηλεόραση/εξωτερικά ηχεία

Γιατι οχι σε ενα φθηνο (και καλο) συστηματακι avreceiver 5.1; Εγω λεω μεταΠασχα να χτυπησω ενα Panasonic γυρω στα 300+€ για το εξοχικο, που ειναι (συμφωνα με το Hitech-ωχωχωχ!) παρα πολυ καλο και με εξοδο (συνολικη) 330wrms

Reaction score
7.100
Δεν αξιζει να παρεις καποιο δικαναλο εστω και φθηνο για να του βαλεις τα ηχεια απο το συστηματακι. Θα σου προτεινα ενα ζευγαρι ενεργα ηχεια ROISTER IQ στα 200 ευρω ή ενα συνδυασμο ενισχυτη ηχειων TANGENT AMP-100+EVO στα 280 περιπου.Με ενα dvd που σιγουρα θα υπαρχει εχεις στησει και ενα μικρο καλο συστηματακι ηχου που φυσικα απεχει πολυ απο τα πλαστικα συστηματακια 5.1 που κυκλοφορουν εκει εξω.

Reaction score
0
Αφου ο Μανος λεει οτι εχει καποια ηχεια, θελει μονο ενα ενισχυτη και ζηταει καποια οικονομικη λυση.

Reaction score
7.100
....ας παρει μονο τον ενισχυτη τοτε,160 ευρω κανει. Απλα προτεινα και κατι αλλο για να εχει καλυτερο ηχο.

Reaction score
50
Παιδιά, ευχαριστώ για τις προτάσεις. Ο ενισχυτής που αναφέρει ο tanto είναι μάλλον πιο κοντά στις ανάγκες μου (τηλεχειριζόμενος είναι απ' όσο βλέπω και για ηχεία μπορώ να παίξω με τα δικά μου για την ώρα). Καμιά ιδέα πού μπορώ να τον βρω; Θέλω να πω, εκτός από ιντερνετικό κατάστημα. Καλά στην τελική τον παραγγέλνω και on-line, απλά αν μπορώ να τον δω κι από κοντά ακόμα καλύτερα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: (Φτηνός) ενισχυτής για σύνδεση με τηλεόραση/εξωτερικά ηχεία

Τα Media Markt τον εχουν Μανο.

Reaction score
7.100
Μια μικρη διορθωση,ο ενισχυτης κοστιζει 169 και οχι 160,Το ειδα πριν λιγο στο mediamarkt.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv