- Reaction score
- 1.285
Μπορεις μηπως να μας πεις που και ποσο τον βρηκες ? Λιγα wattδεν εχει ??
https://www.bluejeanscable.com/store/speaker/index.htmασχετο με το θεμα, αλλα μιας και περιμενω μεχρι να ελθει ο ενισχυτης...
σκεφτομαι να φτιαξω και ενα καλωδιο ηχειων, καλτσουλα - μπανανουλα κλπ:
διαβασα θεμα (κογιας...) θελει 2.5 διαμετρο να ειναι το μινιμουμ, κανει να παρω καλωδιο 2.5 μαυρο, 2.5 κοκκινο, να τα "πλεξω" και μετα να τα φορεσω καλτσουλα; η δεν γινεται;
θελει μονοκλωνο ή πολυκλωνο; ή χωρις μπανανες; ...ή θα ειναι για πεταμα και να παρω ετοιμο 2-3 μετρα; πελαγωσα κυριως με την ποικιλια και πολυπλοκοτητα των καλωδιων μετα απο λιγο ψαξιμο...
προτεινετε ελευθερα - ευχαριστω!
ενω παιζει κουνησε απαλα τα καλωδια σου interconnect και ηχειων ... βαλε το χερι πανω του ειναι ζεστος - καει ? χτυπησε τον με το δαχτυλο απαλα ... συμβαινει κατι ?ενα θεμα μονο, 3 φορες σταματησε να παιζει το αριστερο ηχειο δεν ξερω γιατι, σβηνω τον ενισχυτη τον ξαναναβω και μετα οκ...
για να απλώνεις ρούχα
Κανετα κατευθειαν φλακ να χεις και τη συνηδειση σου ησυχηγια να μην ανοιγω καινουριο θεμα, μερικες ερωτησεις για το Lo-Fi μου
εχω ξεκινησει την ψηφιοποιηση της δισκοθηκης μου σε μπ3 τα οποια τα κανω 256 (μην βαρατε...) οταν εχουν σκετο κιθαρα, αντε 320 οταν εχω μερακλωσει, και ειναι κανενα καλο η εχει ορχηστρα...
τωρα οι ερωτησεις *
- ειναι ιδια η χειροτερα, αν ενα αρχειο wav παει στα 320 και μετα στα 256, η παει κατευθειαν στα 256. δηλαδη εχουν διαφορες μεταξυ τους τα 256; (θεωρητικο το ερωτημα...)
- περι συνδεσης υπολογιστη σε ενισχυτη για αναπαραγωγη:
γιατι λεμε οτι χρειαζεται ντακ ενδιαμεσα; δεν επαρκει του λαπτοπ; για μπ3 χρειαζεται ντακ ή ειναι οκ αυτο του λαπτοπ, και χρειαζεται μονο για pcm η flac;
- υπαρχει αλλη συνδεση μεταξυ τους εκτος της μινιτζακ σε ερσιεϊ;
- μπορουμε να συνδεσουμε τον σκληρο σε αλλου ειδους "κουτακι" που μπορει να αναπαραγει τα αρχεια μουσικης, να εχει μεγαλη οθονη και να τρεχει ενα προγραμμα (π.χ. κατι σαν μιντια πλεϊερ-βιβλιοθηκη αρχειων...) για εξευρεση ενος κομματιου σε μεγαλο αριθμο αρχειων;
- υπαρχει μηχανημα που να εχει μεσα σκληρο, να εχει οθονη και να μπορεις να βρεις κομματια (κατω απο τα 1000 ευρο..) ή ειναι μονοδρομος το λαπτοπ;
αυτα για αρχη... και ισως τελος...
* αν και εψαξα στο φορουμ μας δεν βρηκα κατι, η βαλτε κανενα λινκ να ξεστραβωθω...
οχι, εχω ξεκινησει μπ3, με αυτα θα αποθανωφλακ
μπ3 οκ, αλλα το μη απολεστικο εχει αλλη χαρη, usb σε usb στο ντακ κι απο κει στον ενισχυτη λοιπον ...οχι, εχω ξεκινησει μπ3, με αυτα θα αποθανω![]()
ναι απο την εξοδο ακουστικων, λαθος ε;
αλλος τροπος; (προς το παρον αυτο που εχω, εχει USB, HDMI (δεν ξερω τι δι@ολο ειναι-μαλλον για τηλεοραση...) και ακουστικα...