27 Δεκεμβρίου 2012 #1 J jimkar Μηνύματα 226 Reaction score 2 Ψάχνω ένα HD δέκτη που να μπορώ να βάλω cccam ή mgcamd (είμαι νέος και δεν τα ξέρω και πολύ καλά) μέχρι 100 - 120 ευρώ. Υπάρχει κάτι? Είχα ένα Ferguson Ariva 120 που έκανα δουλειά αλλά έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα και μου έκαψε την πλακέτα.
Ψάχνω ένα HD δέκτη που να μπορώ να βάλω cccam ή mgcamd (είμαι νέος και δεν τα ξέρω και πολύ καλά) μέχρι 100 - 120 ευρώ. Υπάρχει κάτι? Είχα ένα Ferguson Ariva 120 που έκανα δουλειά αλλά έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα και μου έκαψε την πλακέτα.
27 Δεκεμβρίου 2012 #2 Voreios Μηνύματα 10.431 Reaction score 4.909 Απάντηση: Φτηνός HD δέκτης για ccam !!!! Υπάρχουν πάρα πολλοί δέκτες χαντε σ αυτή την γκάμα τιμών, στην πράξη ολοι οι μή λινουξ δέκτες, ακόμη και μερικοί φτηνοί λίνουξ
Απάντηση: Φτηνός HD δέκτης για ccam !!!! Υπάρχουν πάρα πολλοί δέκτες χαντε σ αυτή την γκάμα τιμών, στην πράξη ολοι οι μή λινουξ δέκτες, ακόμη και μερικοί φτηνοί λίνουξ
27 Δεκεμβρίου 2012 #3 J jimkar Μηνύματα 226 Reaction score 2 Απάντηση: Φτηνός HD δέκτης για ccam !!!! Μπορείς να μου προτείνεις μερικούς γιατί έχω ''χαθεί'' με τόσο ψάξιμο ?
Απάντηση: Φτηνός HD δέκτης για ccam !!!! Μπορείς να μου προτείνεις μερικούς γιατί έχω ''χαθεί'' με τόσο ψάξιμο ?