- Reaction score
- 7
Ελα, ας γραψει καποιος.... για το διαπροσωπικο φτυσιμο και το αντιστοιχο κολλημα....
συμφωνω απολυτα......οταν μου αρεσει καποιος το καταλαβαινει με διακριτικο και ομορφο τροπο...ειμαι ξεκαθαρη στις προθεσεις μου και δεν χρειαζονται τετοια παιχνιδια....γουσταρω και γουσταρει? τα "παιχνιδακια φτυσιματος" κλπ ειναι χαμενος χρονος για αλλου ειδους παιχνιδακια.... 8) 8)ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Δεν μ'αρεσουν τετοιες καταστασεις... Αμα γουσταρεις πεστο μου, οπως στο λεω και εγω. Δεν μ'αρεσουν τα παιχνιδακια. Αλλο το να σε εχει στο παιχνιδι και αλλο το να σε φτυνει για να κολλησεις και να προσπαθησεις περισσοτερο. Οταν βλεπω τετοιες καταστασεις ξενερωνω...
Ρε Σάκη ξέρεις γιατί σε πάω; Γιατί τα λες όπως τα σκέφτεσαι! Σπάνιο στην εποχή μας!VIDEOMIX said:Η γυναίκα απο τότε που χειραφετήθηκε, κατάντησε ενα μάτσο χάλια.
Η προστυχια που κολλαει; Δεν το καταλαβα...VIDEOMIX said:Δυστυχώς, η προστυχιά είναι σε έξαρση.
Παντούυυυυυυυυυυυυυυυ.............Γιώργος Ανδρεάδης said:Η προστυχια που κολλαει; Δεν το καταλαβα...VIDEOMIX said:Δυστυχώς, η προστυχιά είναι σε έξαρση.
Εσυ είδες τόσο σάλιο, που πρέπει να κάνεις αποτοξίνωση μερικές μέρες...Giota said:Εγώ δεν θα γράψω τίποτα.
Θέλω να δω τι θα γράψετε εσείς.
Επανήλθα εγώ όμως με ανέκδοτο.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Απο την άλλη οι άντρες για να μην χάσουν τα "πρωτεία" φτύνουν όλες τις γυναίκες και μένουν μόνοι να καμαρώνουν το ωδικό πτηνό τους...
Θα επανέλθω και με άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα.![]()
Που κολλαει με το φτυσιμο... λεω... αυτο δεν καταλαβαVIDEOMIX said:Παντούυυυυυυυυυυυυυυυ.............Γιώργος Ανδρεάδης said:Η προστυχια που κολλαει; Δεν το καταλαβα...VIDEOMIX said:Δυστυχώς, η προστυχιά είναι σε έξαρση.
Κοίτα τριγύρω σου βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................:mrgreen:
Μόνο εγώ το βλέπω; :?