Φτου σου ρε!!!!

Reaction score
7
Υπαρχουν ομως καποιες (και καποιοι, αλλα σπανια) που γουσταρουν τον αλλον αλλα το παιζουν δυσκολες για να πεφτει κυνηγητο απο τον αλλον.
Ε, οταν ο αλλος ειτε βαρεθει, ειτε αποφασισει να την κανει να κολλησει την αλλη, αρχιζει την περιφρονηση ή την απομακρυνση...
Τοτε η αλλη επειδη βλεπει οτι τη γραφει, φοβατε μηπως τον χασει και απλα κολλαει και παρακαλαει αυτη....

Ειναι γνωστο οτι συμβαινει και οτι βεβαια τις περισσοτερες φορες πιανει...
Αν ξεκινας την επικοινωνια παντα εσυ, και βλεπεις οτι η αλλη δεν ανταποκρινεται και πολυ (μην την πουν και "ευκολη"), οταν βαρεθεις και κοψεις εσυ, μεσα σε 3-4 μερες θα επικοινωνησει αυτη... ή αυτος... ετσι ειναι...

K

katerinaki

Guest
ομως υπαρχουν και οι περιπτωσεις που ο εγωϊσμος ειναι υπερμετρος και ουτε το φτυσιμο λειτουργει σαν μεσο......

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Δεν μ'αρεσουν τετοιες καταστασεις... Αμα γουσταρεις πεστο μου, οπως στο λεω και εγω. Δεν μ'αρεσουν τα παιχνιδακια. Αλλο το να σε εχει στο παιχνιδι και αλλο το να σε φτυνει για να κολλησεις και να προσπαθησεις περισσοτερο. Οταν βλεπω τετοιες καταστασεις ξενερωνω...

K

katerinaki

Guest
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Δεν μ'αρεσουν τετοιες καταστασεις... Αμα γουσταρεις πεστο μου, οπως στο λεω και εγω. Δεν μ'αρεσουν τα παιχνιδακια. Αλλο το να σε εχει στο παιχνιδι και αλλο το να σε φτυνει για να κολλησεις και να προσπαθησεις περισσοτερο. Οταν βλεπω τετοιες καταστασεις ξενερωνω...
συμφωνω απολυτα......οταν μου αρεσει καποιος το καταλαβαινει με διακριτικο και ομορφο τροπο...ειμαι ξεκαθαρη στις προθεσεις μου και δεν χρειαζονται τετοια παιχνιδια....γουσταρω και γουσταρει? τα "παιχνιδακια φτυσιματος" κλπ ειναι χαμενος χρονος για αλλου ειδους παιχνιδακια.... 8) 8)

V

VIDEOMIX

Guest
Δυστυχώς, η προστυχιά είναι σε έξαρση.
Εκτός απο το κάτω κεφάλι, επικρατεί και το συμφέρον, η ρουφιανιά, η απρέπεια, η καταλόγιση ευθυνών πάντα στους άλλους.
Η γυναίκα απο τότε που χειραφετήθηκε, κατάντησε ενα μάτσο χάλια.
Διοτι όπου την συμφέρει το παίζει αντράκι και μαγκιά, και όπου ειναι αλλιώς η κατάσταση, χρησιμοποιεί το κούνημα του ποπού της κλπ, ώστε να πετύχει τον σκοπό της.
Και όσο για υποκρισία, πρώτη και καλύτερη.
Σε φλομώνει με φούμαρα και λαλακίες, αγάπες και λουλούδια (για πάντα μαζί, σε χρειάζομαι, ευτυχώς που βρέθηκες στην ζωή μου, παίδαρέ μου, άντρα μου) και την επόμενη μέρα δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. :shock:
Ελεεινή κατάσταση. Υποτίμηση της αξιοπρέπειάς της.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Η γυναικα παντα θα ειναι το αντικειμενο του ποθου και ο αντρας παντα θα ειναι ο κυνηγος. Απλα, οταν ο εγωκεντρισμος φτανει στα επιπεδα του "εγω θα βγω για να φτυσω σημερα και να περασω καλα, αλλα θα γυρισω μονη στο σπιτι γιατι επιβεβαιωθηκε ο εγωισμος μου", τοτε μιλαμε για ψυχικα ασταθεις περιπτωσεις... Προτιμω τα ξεκωλα... Αυτα τουλαχιστον ξερουν τι θελουν...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν κάποιου/κάποιας του/της τύχει τέτοια συμπεριφορά από το "φλερτ", σημαίνει ότι έχει πέσει σε άτομο από κείνα που δεν ενηλικιώνονται ποτέ, οπότε οποιαδήποτε περαιτέρω σχέση θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς για φούντο.
Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Reaction score
5
VIDEOMIX said:
Η γυναίκα απο τότε που χειραφετήθηκε, κατάντησε ενα μάτσο χάλια.
Ρε Σάκη ξέρεις γιατί σε πάω; Γιατί τα λες όπως τα σκέφτεσαι! Σπάνιο στην εποχή μας!
:D

Reaction score
50
Ε καλά μην τα βάζουμε κι όλα στον ίδιο κουβά. Φυσικά μιλάτε για καταστάσεις που το παιχνίδι γίνεται ας πούμε προμελετημένα και με συγκεκριμένη... στρατηγική. Εκεί ναι, κι εγώ το σιχαίνομαι. Από την άλλη όμως το παιχνίδι πάντα χρειάζεται σε μια σχέση. Όπως και να το κάνουμε είναι λίγο πιο πολύπλοκο απ' το "σε γουστάρω, με γουστάρεις, δε χρειάζονται άλλα λόγια". Και το παιχνίδι μες το... παιχνίδι είναι :) Κρατάει και το ενδιαφέρον ψηλά! Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν εννοώ το παιχνίδι - πουτ@νιά, νομίζω το διευκρίνησα και παραπάνω. Από την άλλη όμως και η παντελής απουσία του καταντάει βαρετή. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ :)

Reaction score
7
VIDEOMIX said:
Η προστυχια που κολλαει; Δεν το καταλαβα...

Σαφως συμφωνω με το Λευτερη για το direct, που σε γλυτωνει και απο διαφορα άλλα...
Το θεμα ομως του κυνηγου δεν ειναι και πολυ direct...
Το direct ειναι μια και εξω, μπαμ και κατω... δεν ειναι κυνηγι αυτο...

Δε μιλαμε για στρατηγικο φτυσιμο, αλλα για "αναγακαιο" ή τυχαιο, επειδη η αλλη πλευρα κανει τη δυσκολη... Γι αυτη την περιπτωση μιλαω περισσοτερο...

Reaction score
3
Το φτύσιμο,εαν εξαιρέσουμε την Κίνα που είναι εθνικό σπόρ, :lol:σε όλες τις άλλες περιπτώσεις γίνετε για απαξίωση.

Στο συγκεκριμένο ερώτημα,εχω να πω απλά ότι όταν κάποιον ή κάποια τον αγνοείς,υπάρχουν δύο περιπτώσεις,ανάλογα τι έχεις φυσικά περάσει μαζί του,τι συναισθηματικό δέσιμο υπάρχει.
Δηλαδή,ή θα εξαφανιστεί,ή θα σε κυνηγάει απο πίσω.

Σήμερα με την "ισότητα" των δύο φίλων,τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα.
Οι μανάδες λένε στα κορίτσια να αντιδρούν στην αντρική καταπίεση την οποία πέρασαν αυτές... :? :?: και να μην έχουν ανάγκη κανέναν άντρα.
Παρερμηνεύοντας αυτό οι περισσότερες κοπέλες,θεωρούν τον εαυτό τους τελείως αυτόνομο και τους άντρες σάτυρους και βασανιστές.
Σε κάποια πρόσφατη κουβέντα που είχα,σε μια παρέα,κάποια κοπέλα είπε ότι "εσάς τους άντρες σας χρειαζόμαστε μόνο για να κάνουμε παιδια και για λίγο καιρό ακόμη,γιατί σε λίγο θα μπορούμε να αγοράζουμε και το σπέρμα,οπότε θα είστε παντελώς άχρηστοι"... :shock: :shock:
Τώρα αυτή δεν θέλει δυνατό φτύσιμο? :lol: :lol: :lol:
Απο την άλλη οι άντρες για να μην χάσουν τα "πρωτεία" φτύνουν όλες τις γυναίκες και μένουν μόνοι να καμαρώνουν το ωδικό πτηνό τους... :lol:

Πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβει ο καθένας τον φυσικό του ρόλο,χωρίς κόντρες εκνευρισμούς και "φτυσίματα".

Θα επανέλθω και με άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα. :)

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος Ανδρεάδης said:
VIDEOMIX said:
Παντούυυυυυυυυυυυυυυυ.............
Κοίτα τριγύρω σου βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................:mrgreen:
Μόνο εγώ το βλέπω; :?

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Απο την άλλη οι άντρες για να μην χάσουν τα "πρωτεία" φτύνουν όλες τις γυναίκες και μένουν μόνοι να καμαρώνουν το ωδικό πτηνό τους... :lol:

Θα επανέλθω και με άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα. :)
Επανήλθα εγώ όμως με ανέκδοτο.

Ήταν ένας τύπος ο οποίος κάθε βράδυ πήγαινε σε διάφορα club
και εβρισκε γκομενάκια που πήγαινε μαζί τους τα βράδια .
Πάει ένα βράδυ με μια γυναίκα και μόλις τελειώνει πάει στον
καθρέφτη και λέει(Είσαι ο καλύτερος!!!).Πάει το επόμενο βράδυ σε ένα club
για να βρεί κανα γκομενάκι αλλά τίποτα.Έτσι πάει σπίτι του και
αρχίζει να την παίζει.Τελειώνει και πάει στον καθρέφτη και λέει
(Ανεξάρτητεεεε!!!).
:lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
VIDEOMIX said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
VIDEOMIX said:
Παντούυυυυυυυυυυυυυυυ.............
Κοίτα τριγύρω σου βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................:mrgreen:
Μόνο εγώ το βλέπω; :?
Που κολλαει με το φτυσιμο... λεω... αυτο δεν καταλαβα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo