Φτου σου ρε!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Προέκταση της κουβέντας.
Αλληλένδετο στοιχείο πολλές φορές, σε πολλές περιπτώσεις.

Τον Ίούνιο, είχα μια σχέση 2 εβδομάδων. Είχα την τύχη να το παίξει αυτή η γυναίκα μαγκιά κλανιά απέναντί μου και ευτηχώς. Διοτι απο τότε, είμαι φούλ και μάλιστα με εξαιρετικές περιπτώσεις. Περνώ την καλύτερη περίοδο της ζωής μου.Ορκίζωμαι γι'αυτό. Δεν το λέω δήθεν. 8)
Την ευχαριστώ όπου κι αν βρίσκεται.
Με την προστυχιά της, με την κακία της, άθελά της με ωφέλησε. :D

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Σαφως συμφωνω με το Λευτερη για το direct, που σε γλυτωνει και απο διαφορα άλλα...
Το θεμα ομως του κυνηγου δεν ειναι και πολυ direct...
Το direct ειναι μια και εξω, μπαμ και κατω... δεν ειναι κυνηγι αυτο...

Δε μιλαμε για στρατηγικο φτυσιμο, αλλα για "αναγακαιο" ή τυχαιο, επειδη η αλλη πλευρα κανει τη δυσκολη... Γι αυτη την περιπτωση μιλαω περισσοτερο...
Παντα, ακομα και σε direct καταστασεις, το παιχνιδι ειναι στο προγραμμα. Δεν μπορεις να απορριψεις ως "κυνηγι" και αυτες τις περιπτωσεις... Η γυναικα παντα ειναι "δυσκολη". Δεν υπαρχουν "ευκολες" γυναικες... Ακομα και αυτες που χαρακτηριζονται ως "ευκολες" θελουν αποδειξη οτι μπορεις να ικανοποιησεις τις αναγκες τους... Θελουν και αυτες το κυνηγητο τους... Μπορει να ειναι ενα βλεμμα που θα τις πεισει ή αρκετη ωρα "παιχνιδιου", αλλα παντα θελουν αποδειξεις...
Το φτυσιμο, ειναι αλλη ιστορια. Αλλο η πιστοποιηση της ικανοτητας σου στο οτι αντιπροσωπευεις κατι που της αρεσει και αλλο το φτυσιμο για να ικανοποιησει τις ανασφαλειες της και τα απωθημενα της. Και σε αυτη την περιπτωση, μπορεις με το καταλληλο παιχνιδι να την ριξεις, αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...

Reaction score
3
Θάνο,ίσως η κοπέλα να είχε άλλου είδους προβλήματα,κολλήματα και γι'αυτό αυτή η σχέση να κράτησε τόσο λίγο.
Εχω και παρόμοιο προσωπικο παράδειγμα δύο εβδομάδων. :?
Τα ψυχολογικά είναι τα κυριώτερα αίτια.Μετά έρχετε η ζήλεια και μετά η ατυχία. :(

Reaction score
2
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Δεν μ'αρεσουν τετοιες καταστασεις... Αμα γουσταρεις πεστο μου, οπως στο λεω και εγω. Δεν μ'αρεσουν τα παιχνιδακια. Αλλο το να σε εχει στο παιχνιδι και αλλο το να σε φτυνει για να κολλησεις και να προσπαθησεις περισσοτερο. Οταν βλεπω τετοιες καταστασεις ξενερωνω...
Ετσι και γω.

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εγω παντως κουβεντα στην κουβεντα, φτυσιμο στο φτυσιμο... πεινασα...
Εγώ επειδή έφαγα εδώ και μια ώρα, ασχολούμε με την προστυχιά. :lol:

K

katerinaki

Guest
παντως εδω που τα λεμε...δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το αμοιβαιο ενδιαφερον....αυτο που ακολουθουν τα λογια, το βλεμμα, οι στιγμες......... 8)...και μπραβο σε αυτους που ξερουν να τα χαριζουν..... 8)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
Αααχχχ, κυρ Ανδρεάδη μου, βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο. Αλλιώς δε θα μιλούσες για φτύσιμο αλλά για χυλόπιτα, έστω και ανάλατη. Πώς φαίνεται ότι δεν είσαι χαϊεντάς. (Τυχερέ, γλίτωσες και από τα λιοντάρια)...

Reaction score
3
To ποιό δύσκολο απόλα είναι το αμοιβαίο ενδιαφέρον,η αμοιβαία έλξη.
Στην αρχή δύο διαφορετικοί άνθρωποι συναντιόνται και υπάρχει μια συμπάθεια,δεν μιλάω για παράξενους τρελούς έρωτες,γιατί αυτοί όσο γρήγορα έρχονται τόσο γρήγορα τελειώνουν.
Στην συνέχεια υπάρχουν δύο κατηγορίες,αυτοί που ψάχνουν να βρούν κοινά ενδιαφέροντα και αυτοί που είναι συνέχεια στην κόντρα,για το ποιός απο τους δυό θα επιβληθεί στον άλλον,ποιός δηλαδή θα είναι ο αρχηγός.

Η πρώτη περίπτωση,πάλι χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες.

Η πρώτη υποκατηγορία είναι αυτή που ο ένας απο τους δύο ορίζεται, αυθαίρετα μεν κοινή συναινέσει δε, ως αρχηγός και ο άλλος ακολουθεί.Οχι και η καλύτερη σχέση. :?
Η δε δεύτερη υποκατηγορία είναι όταν και οι δύο έχουν λόγο και με την κουβέντα να λύνουν τα προβλήματα και τις διαφορές τους χωρίς νεύρα και εγωϊσμούς.
Σπάνια περίπτωση,όχι όμως αδύνατη.Η ιδανική σχέση.

Η δεύτερη περίπτωση δεν έχει υποκατηγορίες,διότι δεν υπάρχει κάποιος αρχηγός,αλλά υπάρχει η κόντρα των δύο φύλλων για το ποιός απο τους δύο θα επιβληθεί στον άλλον,προβάλλοντας συνήθως τον εγωϊσμό τους και τα συσωρευμένα αποθημένα πολλών γενιών.
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος,γιατί για τον απλούστατο λόγο ακόμη και αν κρατήσει αυτή η σχέση πάντα θα προσπαθεί ο ηττημένος με αντεπιθέσεις να επιβληθεί.Αν όμως τελειώσει,που είναι το πιθανότερο και οι δύο θα έχουν χάσει.

Σε μια οποιαδήποτε σχέση,δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος,έξυπνος ή χαζός,καλός ή κακός.
Υπάρχουν μονάχα δύο άνθρωποι,οι οποίοι αναλόγως των εμπειριών και των καταστάσεων που έχουν βιώσει,μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων,ιδιαιτέρως των άσχημων.

Οταν υπάρχει λοιπόν αμοιβαία κατανόηση,ακόμη και το απλό βλέμμα θα εκτιμηθεί και απο τους δύο. :)

Reaction score
2
VIDEOMIX said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εγω παντως κουβεντα στην κουβεντα, φτυσιμο στο φτυσιμο... πεινασα...
Εγώ επειδή έφαγα εδώ και μια ώρα, ασχολούμε με την προστυχιά. :lol:
Ασε Σακη πολυ προστυχια..... :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ειπα την μαγικη λεξη ''φτυσιμο'' στο αλλο thread και κολλησατε ολοι 8)

VIDEOMIX said:
Με την προστυχιά της, με την κακία της, άθελά της με ωφέλησε. :D
Φιλε απλα ''επαθες κι εμαθες'' :p

Γιωργο :lol:

Reaction score
3
Αλλο παράδειγμα το οποίο δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι προστυχιά ή απλή επίδειξη.

Μια παρέα απο νεαρά άτομα ,μάλλον μαθητές Λυκείου που την έχουν κάνει κοπάνα,κάθονται στο απέναντι τραπέζι γνωστής Φιλαδελφιώτικης καφετέριας.
Μέσα στα διάφορα που έλεγαν και στα μεταξύ τους πειράγματα,οι κοπέλες ήταν περισσότερο επιθετικές και άνετες στην κουβέντα.
Μίλαγαν ακόμη και για σεχ,προκαλόντας μάλιστα και τους συμμαθητές τους.
Ο πιό τολμηρός της παρέας αρκετές φορές απαντούσε στις προκλήσεις,όταν όμως του είπε κάποια να δει το στρινγκάκι της γιατί την ενοχλούσε,αυτός έγινε κατακόκκινος σαν παραβρασμένο πατζάρι... :? :? ενώ οι υπόλοιπες γέλαγαν κοροϊδεύοντάς τον.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Μιλώντας για φτύσιμο ελάτε να δείτε τι βλέπω κάθε μέρα.
Βλέπω εκατοντάδες κινέζους να περπατάνε και να φτύνουν συνέχεια. Ρε ασταμάτητα.
Είμαι μέσα στην τσάϊνα τάουν της Θεσσαλονίκης.

Reaction score
14
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
dream_team_GR said:
εμένα πάλι οι πρόστυχες μου αρέσουν...!!!! :p :p :p
Μωρέ και εμένα μου αρέσουν,αρκεί να μην φτύνουν... :lol: :lol:
είπαμε πρόστυχη και κινέζα... ατυχής συνδυασμός!! :p

Reaction score
0
Το να ''φτείνεις'' κάποιον επειδή απλά έπαψες να ενδιαφέρεσε είναι δεκτό τώρα όταν το κάνεις απλα για να τρέξει ο άλλος απο πίσω σου δεν μπορώ να πώ οτι είναι οτι καλύτερο αλλα σε γενικές γραμμές είναι μια μέθοδος που συνήθως πιάνει..μπορεί ΄κάποιος/α με το φτύσιμο να κολλάει με τον άλλον/η όχι επειδή τον γουστάρει αλλα μόνο και μόνο απο εγωισμό!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
Να σου πω, ως πολύπειρος επί του συγκεκριμένου θέματος. Η λέξη προέρχεται από το χυλό. Όσο πιο κουκλάρα το μανάρι, τόσο πιο νόστιμος και ο χυλός. Να μη σου τύχει να φας χυλόπιτα από φασόλι! Αυτό σου λέω μόνο! :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss