Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
17.811
Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

α, δε μου "βγήκε" περίεργα το χρώμα, έτσι ήταν όντως στην πραγματικότητα, ήταν στην ανατολή του, μόλις έσκασε μύτη πίσω από το βουνό. καμια ώρα αργότερα, έχασε το χρώμα αυτό, κι άσπρισε.

Χρωματα του Ποζαρ...Θαυμασια!Απο που ειναι?

Reaction score
198

ΑΝΤΙΣΑΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ (απο κινητο)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.120

Ένα ποτ-πουρί

(Δωδώνη-Νήσος Ιωαννίνων
Κασσάνδρα από απέναντι - φαλαρίδα)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.247
Σουπερ!! αυτη με τα star trails, (αν το λεω καλα) ποσο χρονο χρειαζεται? και ποσο ευκολο ειναι να μη καει το "σταθερο, κατω μερος" της φωτο?

και το πουλι με τον καθρεπτισμο σπεσιαλ!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.120

Η σταρ τρέιλς είναι stack από 70 λήψεις του λεπτού. Αλλιώς, εννοείται θα είχε καεί η Κασσάνδρα! Και grad 1.2 hard να της έβαζα... δεν γινόταν.

Τώρα για την τρέιλς είχα βάλει κάπου στο κάδρο τη Μεγάλη Άρκτο (ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα) και υποτίθεται θα είχα ομόκεντρους κύκλους κάπου... Αλλιώς σαν κάδρο ε δεν βγήκε και τπτ το ενδιαφέρον, κρίμα που ξεροστάλιαζε η μηχανή στην παραλία. Πώς δεν μου την πήρε και κανείς!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.247
Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Η σταρ τρέιλς είναι stack από 70 λήψεις του λεπτού. Αλλιώς, εννοείται θα είχε καεί η Κασσάνδρα! Και grad 1.2 hard να της έβαζα... δεν γινόταν.

!
τις εκανες στακ τη μια πανω στην αλλη? overlay? η timelapse (δε νομιζω) , γιατι για να αφησες ανοιχτο 60 λεπτα το φακο δυσκολο δεν ειναι?

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.120

Όχι timelapse (βέβαια θα μπορούσε να γίνει, απλά με πιο μικρό χρόνο έκθεσης και τσίμπημα της ευαισθησίας, πχ 2sec, ούτως ή άλλως με ιντερβαλόμετρο βγήκαν, εγώ καθόμουν δίπλα στο τζάκι και άφησα τη μηχανή να τραβά στην παραλία) stack με overlay, υπάρχουν έτοιμα σκριπτάκια για ps (ή και μόνος batch>automate)
Διαρκής έκθεση 70 λεπτών, πρώτoν θα είχε κάψει τα κάτω φώτα όπως λες, και δεύτερο ε δεν το διακινδυνεύω με μηχανή 2.200 να πάρω τον αισθητήρα στο χέρι! Χώρια που θα ήταν τίγκα στα χοτ πιξελς..

Και η παρακάτω που είχαμε βγάλει πέρισυ παρέα με τον Χρήστο, τέτοιο stack είναι (136 λήψεις 30s). Από κάτω της μια κανονική έκθεση

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.247
πςςςς πολυ πραμα ρε παιδι μου....ασε που δε το κατεχω, αλλα δεν εχω κ υπομονη για τετοια...ειμαι ολιγον τι, νευρικος..χαχαχαχ

Reaction score
33

Όχι timelapse (βέβαια θα μπορούσε να γίνει, απλά με πιο μικρό χρόνο έκθεσης και τσίμπημα της ευαισθησίας, πχ 2sec, ούτως ή άλλως με ιντερβαλόμετρο βγήκαν, εγώ καθόμουν δίπλα στο τζάκι και άφησα τη μηχανή να τραβά στην παραλία) stack με overlay, υπάρχουν έτοιμα σκριπτάκια για ps (ή και μόνος batch>automate)
Διαρκής έκθεση 70 λεπτών, πρώτoν θα είχε κάψει τα κάτω φώτα όπως λες, και δεύτερο ε δεν το διακινδυνεύω με μηχανή 2.200 να πάρω τον αισθητήρα στο χέρι! Χώρια που θα ήταν τίγκα στα χοτ πιξελς..

Και η παρακάτω που είχαμε βγάλει πέρισυ παρέα με τον Χρήστο, τέτοιο stack είναι (136 λήψεις 30s). ......
Γιατί δεν λες όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες?
πχ για τα θηριώδη (σε μέγεθος) τρωκτικά που κάναν χριτς χρατς (στην τοπική διάλεκτο: χρατσανίζαν) στη βουνοπλαγιά?

:204:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Τάσο

Η δεύτερη από την τετράδα είναι απίστευτη...

Reaction score
17.811

:404:

Ωραια δωρα κανεις...!:107:

Reaction score
33

:404:

Ωραια δωρα κανεις...!:107:
Σε ευχαριστώ Σωτηράκη!
Το "Δώρο" δεν είναι από εμένα, αλλά είναι για όλους μας!
Stay tuned, more to come! :107:

Reaction score
33

Αφιερωμένη στον Σωτηράκη!

Syvota by ChrisBrn, on Flickr

Αξίζει να τη δείτε στο flickr σε μαύρο φόντο (πατήστε L)

Reaction score
17.811

Το "Δώρο" δεν είναι από εμένα, αλλά είναι για όλους μας!

Τι ειναι ...post cards?:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.332
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g