Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
33
Όχι δεν πήρα τρίποδο ακόμη και για να σου πω την αλήθεια αυτή ήταν η επόμενη ερώτησή μου!
Μέσα για κοινή παραγγελία! (δεν με πειράζει να πληρώσω και κάτι παραπάνω για να πάρουμε κάτι πραγματικά καλό. Εγώ βέβαια χρειάζομαι + κεφαλή)

Reaction score
33
Τάσο κάτσε να δεις πως παίζουνε και ακόμη παραπάνω!!! Η συγκεκριμένη μηχανή απλά δεν παίζεται...

Εσύ κυριολεκτικά θα ζωγραφίσεις!!

Reaction score
33
Παίζοντας με το χρώμα. Χωρίς να το έχω στο νου μου, μήπως βγήκε "Χριστουγεννιάτικη"?

Reaction score
1.846
Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Γίνεται να έχω τη φωτό σε μεγάλο μέγεθος, πάνω από 5 Μ-πίξελς, ώστε να την κάνω ταπετσαρία 1680Χ1050 (κροπάροντάς την ανάλογα);
Με το όνομα της περιοχής αν είναι εύκολο, ας μου στοιχίσει κατιτίς περιπλέον. :121:

Reaction score
17.817

Γίνεται να έχω τη φωτό σε μεγάλο μέγεθος, πάνω από 5 Μ-πίξελς, ώστε να την κάνω ταπετσαρία 1680Χ1050 (κροπάροντάς την ανάλογα);
Με το όνομα της περιοχής αν είναι εύκολο, ας μου στοιχίσει κατιτίς περιπλέον. :121:

Ναι,ευχαριστως! Zugersee

Πε μου μονο ΑΚΡΙΒΩΣ τι θελεις...:138::143:

Reaction score
1.846

Ευχαριστώ παρομοίως. :107: Ανέβασέ την κάπου (π.χ εδώ) σε μεγάλο μέγεθος, όπως περιέγραψα παραπάνω. Τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά. :403:

Reaction score
17.817

Ευχαριστώ παρομοίως. :107: Ανέβασέ την κάπου (π.χ εδώ) σε μεγάλο μέγεθος, όπως περιέγραψα παραπάνω. Τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά. :403:

Δες τα πμ σου.

Reaction score
4

Καλέ αυτό το τζόβενο στο τέλος ποιο είναι έχετε το τηλέφωνο του πολύ ωραίο παιδί.... άσε που έχω την υποψία ότι πρέπει να είναι ο Ζορο της θεσσαλονικης.....και καλλιεργημένος κιόλας μπουχαχαχαχαχαχχαχα

Υ.Γ.
Ωραίες οι φώτο πάντως :444:

Reaction score
0

Μπραβο βρε Γιάννη με Nikon ή Phase one

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.309
Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Μπραβο βρε Γιάννη με Nikon ή Phase one
Καλως μας ηρθες Κωνσταντινε απ τον ομορφο Βολο.
Πρεπει τωρα να μας κερασεις τα γνωστα τσιπουρα...!:137::137:

Ολες σ αυτην την σελιδα ειναι με τη Νικον.

Εκτος απ την κατηγορια της φωτογραφιας, υπαρχει κ η κατηγορια του βιντεο, που ολοι μας θα παρουμε μαλλον πολλα πραγματα απο σενα..!:126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani