- Reaction score
- 145.888
Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας
έτσι, για ...ποικιλία, ψηφίζω ξανθό! :126:
έτσι, για ...ποικιλία, ψηφίζω ξανθό! :126:
κι ετσι μας αρεσει!!Απο σαρπενινγκ πως σας φαινεται? Τουμπανο?
Επειδη μπερδευτηκα λιγο με τον Λεωνιδα και τον Γιαννη (δεν καταλαβα αν αναφερονται στο θεμα :116: ή στην οξυνση :120: και με ενδιαφερει το θεμα) εσυ Κωστα, την ειδες στην καλη σου την οθονη και δεν σου χτυπησε στο ματι τιποτε halo και λοιπα τεχνουργηματα λογω σαρπενινγκ?άψογο!
Πώς δεν είδα άλω! Στραβός είμαι; :142:Επειδη μπερδευτηκα λιγο με τον Λεωνιδα και τον Γιαννη (δεν καταλαβα αν αναφερονται στο θεμα :116: ή στην οξυνση :120: και με ενδιαφερει το θεμα) εσυ Κωστα, την ειδες στην καλη σου την οθονη και δεν σου χτυπησε στο ματι τιποτε halo και λοιπα τεχνουργηματα λογω σαρπενινγκ?
όχι μάνα μου, μια χαρά είναι, μη σκας στο πίξελ πίπινγκ σα πίπης....:143::135:εσυ Κωστα, την ειδες στην καλη σου την οθονη και δεν σου χτυπησε στο ματι τιποτε halo και λοιπα τεχνουργηματα λογω σαρπενινγκ?
Επειδη μπερδευτηκα λιγο με τον Λεωνιδα και τον Γιαννη (δεν καταλαβα αν αναφερονται στο θεμα :116: ή στην οξυνση :120: και με ενδιαφερει το θεμα) εσυ Κωστα, την ειδες στην καλη σου την οθονη και δεν σου χτυπησε στο ματι τιποτε halo και λοιπα τεχνουργηματα λογω σαρπενινγκ?
Ναι, αλλα εσενα δε σε λενε Κωστα...:143::142::116:Πώς δεν είδα άλω! Στραβός είμαι; :142:
Καίτοι ζωγραφισμένες, φαίνονται μια χαρά.
Στελιο...ακολουθω οδηγιες... αυστηρα...Χμμ... Λιάκο σταθερότοτατος βλέπω, μπράβο...
Έχει σημασία για την άλω εάν ο βλέπων αυτή ονομάζεται Κώστας ή Τάσος; Άλως με τα ούλα της ήταν.Ναι, αλλα εσενα δε σε λενε Κωστα...:143::142::116:
Άπαιχτος...:138:Στελιο...ακολουθω οδηγιες... αυστηρα...
...τραβαω -αναλογως του θεματος- με... κλειστα ματια...:142::142: (εκτος απο τα γνωστα και απλά, κρατημα της αναπνοης, στηριξη των χεριων, τριποδα και κατι αλλα θεωρητικα :446:που εγραψε ο διαχειριστης σε αλλο θεμα :136: )...