Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
577
Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Πολυ καλες ολες τους..

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.311

Κώστα οι πάρα-παραπάνω φαίνεται ότι είναι κροπς και ότι τις έχεις τσακίσει στην όξυνση. Καλή λεπτομέρεια για κροπ, δεν λέω, αλλά εάν χρειάζεται να κάνεις τις φώτο σου κροπ σε τέτοιο βαθμό, χρησιμοποιείς μάλλον λάθος φακούς, και χρειάζεσαι να πας σε σουπερ-τέλε και μάκρο με έξτρα δαχτυλίδια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.879

τάσο μου, οι περισσότερες από τις παρα-παραπάνω δεν είναι ιδιαίτερα κροπαρισμένες, ιδίως αυτές της σαλονίκης, άλλες είναι ολόκληρες, κι άλλες κροπαρίστηκαν ελάχιστα μόνο πάνω-κάτω. τα μόνα που είναι τεμάχια 100% κροπ είναι το κεφάλι της μύγας και το δεύτερο περιστέρι στο ποστ 521, στο οποίο πχ χρησιμοποίησα σάρπνες 30 στο adobe raw (το ντιφόλτ είναι 25). δε νομίζω να ενοχλεί το σάρπνες... στο άλλο περιστέρι, ναι, έπεσε λίγο παραπάνω, φαίνεται άσχημα, άσε που έχασε έτσι κι αλλιώς πληροφορία επειδή μίκρυνα το μέγεθος της εικόνας.

δοκιμές κάνω, έχωσα λίγο παραπάνω σάρπνες διότι όταν τις μικραίνω χάνουν πολύ πληροφορία. νομίζω πως δε θέλετε να ποστάρω φωτός του λευκού πύργου στα 3000*4000 πίξελς....:137:

πάντως στην οθόνη μου, δε βγάζει μάτι το σάρπνες, εκτός της μύγας, όπου (προφανώς) για πλάκα, το έθεσα το θέμα :137::136: επίσης στο φεγγάρι και στην αράχνη, ναι, έριξα πολύ σάρπνες (είπα-δοκιμές κάνω) πιστεύοντας ότι δε θα φαίνεται μετά την ελάττωση μεγέθους, αλλά όπως φαίνεται έπεσα ολίγον τι όξου... το είδα μεν, βαρέθηκα να το ξαναφτιάξω δε... η αραχνούλα όμως, μήκους ~1cm από άκρη σ'άκρη, έπιασε σχεδόν όλο μου το κάδρο με τον μάκρο μου, οπότε έπεσε γενναία μείωση μεγέθους, κι ενώ έχωσα σάρπνες για να μείνει κάποια βασική πληροφορία, χάθηκαν πάρα πολλά που φαίνονται μια χαρά στο 3000*4000 αρχείο.

οπότε φαίνεται πως δε χρειάζεται να κάνω τις φωτό μου κροπ σε "τέτοιο βαθμό", χρησιμοποιώ μάλλον τους σωστούς φακούς (όλες της σαλονίκης βγήκαν με τον 12-60), και δε χρειάζεται να παω σε σουπερ-τέλε και μάκρο με έξτρα δαχτυλίδια και ότι άλλο λες, αν και θα ήθελα τον 300-άρη ζουίκο, αλλά δεν υπάρχουν 6 χιλιάρικα για πέταμα...:126:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.311

Ο Μιχάλης θα μας ανεβάζει τα ψητά κι εσύ τα σαλατικά, έτσι τα έχετε συμφωνήσει; :142:

Reaction score
17.817

Ο Μιχάλης θα μας ανεβάζει τα ψητά κι εσύ τα σαλατικά, έτσι τα έχετε συμφωνήσει; :142:

Τετοιο σαλατικο σε πρωινο εχεις ξαναδει?Ετριψα το λαχανικο να δω αν θα μουτζουρωθω!:138:

To imageshack με προδωσε.Μου ανεστρεψε διχως να με ρωτησει τη φωτο...

Εχω κι αλλες καλες :407: φωτογραφιες....αλλα ειναι πλαγιαστες....Με προδωσε και η φωτογραφικη...Δεν 8α το αντεξω να επιβαρυνω περισσοτερο το αυχενικο σας...!:137:

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Γυρνναμε ολη την οθονη μαζι , μη στεναχωριεσαι...

:138::138:
Εγώ την οθόνη μόλις την γυρνάω, από 1280x1024 γίνεται Α4 με 1024x1280 και πάλι πλαγιαστή βλέπω την φωτογραφία! :137:

Reaction score
3

Πολύ ωραίες φωτογραφίες απ' όλους! Μπράβο!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75