Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας






Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
Ωραίος ο κοτσιδης !!!

 

Μηνύματα
12.213
Reaction score
14.513
H 24η διοργάνωση της Thessaloniki PhotoBiennale ανοίγει την αυλαία της από την 1η Οκτωβρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.


++ Μεταξύ άλλων, η έκθεση επιχειρεί να προσεγγίσει θέματα όπως η σχέση ανάμεσα στο βίωμα και την εικόνα, οι μεταλλασσόμενες αντιλήψεις της αλήθειας, οι αφηγηματικές στρατηγικές και τα όρια της φωτογραφικής αναπαράστασης, η σημασία της εξελισσόμενης τεχνολογίας και της μνήμης. ++
 







Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
Ο απόλυτος Master Chef γαμος εγινε στη Χαλκιδικη , το Σαββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021!

Σε μια πολυ ομορφη τοποθεσια στη Χαλκιδική πέρασαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη πολλοί από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στο πέμπτο Masterchef, ανάμεσα στους οποίους και η μεγάλη νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαϊδη αλλα και ο δευτερος νικητης Διονυσιος Σαρακινης.
Αιτία ηταν ο γάμος του συμπαίκτη τους, Αλέξανδρου Ακριτίδη!
Ο αγαπημενος ολων Αλεξανδρος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα στον Νέο Μαρμαρά της Χαλκιδικής, μπροστα στη θαλασσα και την μαγευτικη ωρα του ηλιοβασιλεματος και πολλοί ήταν οι γνωστοί παίκτες του παιχνιδιού που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους. Εκτός της Μαργαρίτας που έπιασε και την ανθοδέσμη προκαλώντας νέο γύρο σχολίων για τον δικό της γάμο με τον αγαπημένο της Χρήστο, στη Χαλκιδική βρέθηκαν ο Διονύσης με την Ανούς, η Βίλλυ αλλά και η Ηρώ που ταξίδεψε από την Κρήτη μέχρι τον Βορρά.
Σ ενα δυνατο παρτυ μεχρι αργα το βραδυ οι εκλεκτοι καλεσμενοι χορευαν ασταματητα με πολυ πολυ κεφι!
Δειτε καποιες απο τις καλυτερες εικονες του γαμου, οπως και απο τη next day φωτογραφιση του ζευγαριου , στις ακτες τις μαγευτικης Χαλκιδικης οπως τις κατεγραψαν οι φακοι μας!

 








Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.087
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top