Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Reaction score
14
Χριστίνα ρίξε σε παρακαλώ λίγο την ανάλυση στην τελευταία φωτογραφία σου....
1704Χ2272....ούτε σε προτζέκτορα δεν μπορεί να προβληθεί...όχι σε μόνιτορ... :p :)

Reaction score
14
KELLER XRISTINA said:
Λυπαμαι...αυτο θα το μαθω στο επομενο σεμιναριο... :lol: :lol:

Ε...μέχρι τότε...που θα πάει..θα έχει κατέβει η φωτογραφία σου. :p :lol: :lol:

Photoshop

Στα menu ....Image -->Image size --> "κουτάκι" pixel dimensions.
Εκεί βάζεις τα επιθυμητά νούμερα (πχ 800Χ600) πατάς οκ και σώζεις.
Αν μάλιστα το "constain proportions" είναι ticked μπορείς να πειράξεις μόνο την μία διάσταση
και αυτομάτως "ρυθμίζεται και η άλλη. :)

GTX

Reaction score
39
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου Χριστίνα, φοβερά μέρη! :D
Αλήθεια με ποια μηχανή τις έχεις τραβήξει? Κάτι μου λέει οτι η τελευταία είναι τραβηγμένη με sony F828 είμαι σωστός?

Reaction score
14
Μην το πιστεύεις αυτό το κάτι Γιώργο... με Canon G3 την έχει τραβήξει. :wink:

(Ωραία μηχανή Χριστίνα....όλες οι δικές μου εδώ με τέτοια είναι τραβηγμένες) :wink:

GTX

Reaction score
39
Έχεις δίκιο! :D
Δε μπήκα στον κόπο να κοιτάξω τις πληροφορίες της φώτο. Απλά πρόσεξα πάνω αριστερά και δεξιά οτι υπάρχει ένα μοβ περίγραμμα που είναι χαρακτηριστικό της 828 :D

Reaction score
5
Χριστίνα, δες εδώ: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx
Κατέβασε το Image Resizer, είναι πολύ μικρό, απλό και εύχρηστο εργαλείο. Στον Windows Explorer, κάνεις δεξί κλικ σε όποια εικόνα θες, και την συρρικνώνεις γρήγορα σε ότι διάσταση θες (περίπου).

minas

Πισιά
Reaction score
4.344
GTXTC said:
Έχεις δίκιο! :D
Δε μπήκα στον κόπο να κοιτάξω τις πληροφορίες της φώτο. Απλά πρόσεξα πάνω αριστερά και δεξιά οτι υπάρχει ένα μοβ περίγραμμα που είναι χαρακτηριστικό της 828 :D
Σε τέτοιο ζουμ είναι χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των μηχανών (για την ακρίβεια, των φακών τους). Θα έλεγα μάλιστα ότι το purple fringing της 828 είναι πιο ήπιο απ' ότι σε συγκρίσιμες μηχανές...

Reaction score
17.817
Bρε παιδια...με συγκινει πραγματικα το ενδιαφερον σας....Θα ρωτουσα τον 'μαστερ" μου αλλα πρεπει να κλεισω πρωτα ραντεβου μεσω της γραμματεας του...

Peve,οντως ειναι με Canon G3 τραβηγμενες.Ειδικα αυτη ηταν αποκαλυψη!Eσυ ομως, πως το διαισθανθηκες? :lol:

Reaction score
0
Καλά με την Τοσκάνη για θέμα και πρώτη φορά να πιάσεις μηχανή στα χέρια γ@μ@τες θα είναι οι φωτό :lol: :twisted:

Reaction score
14
KELLER XRISTINA said:
Peve,οντως ειναι με Canon G3 τραβηγμενες.Ειδικα αυτη ηταν αποκαλυψη!Eσυ ομως, πως το διαισθανθηκες? :lol:
Κοίταξα την γυάλα μου και το είδα! :shock: :p

Στην πραγματικότητα κοίταξα το EXIF του αρχείου. :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.621
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75