Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βασικά μαζί με τις... από κάτω που είναι αρκετές, έχω γυρίσει με 500 φωτογραφίες.
Όταν έχω χρόνο θα βάλω κι άλλες.

Το μέρος φυσικά είναι η Μήλος...

Reaction score
298
Έλα ρε Νίκο, τώρα σε θυμήθηκα. Ήμουν αυτός που τον ρώτησες: "Ναύτη, καλέ ναύτη, ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος?". Για να πω την αμαρτία μου, αυτό που σου είπα ("Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει") δεν ήταν αλήθεια. Αλλά φοβόμουν :shock:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως άμα πας στη Μήλο, μην ξεχάσεις να δεις το παρακάτω αξιοθέατο. Από τα καλύτερα ever και μάλιστα με κατοχυρωμένη πατέντα... :wink: :lol: :lol:

This is Σοκολατόπιτα...!

Reaction score
298
Νίκος Τσαρουχάς said:
This is Σοκολατόπιτα...!
Ψιλοκαλό φαίνεται. Τo καλύτερο σοκολατοεπιδόρπιο που έχω φάει όμως, είναι τα chocolate fritters. Σφαίρες από "ζύμη" με σοκολάτα και Bailey's οι οποίες γίνονται flash-fried, oπότε το απέξω τους πήζει και το απομέσα τους λιώνει. Μέρος της γοητείας είναι η πολύ μπανάλ εμφάνισή τους: μοιάζουν με μικρά κεφτεδάκια. Τα δαγκώνεις λοιπόν και σπάνε, και μετά είσαι στον Παράδεισο. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σοκολατογλυκό και έχω δοκιμάσει κάμποσα: από Sachertorte KAI στο Sacher ΚΑΙ στο Demel, μέχρι σουφλέ στο Μιλάνο. Ζήτησα επιμόνως τη συνταγή, αλλά πήρα αυστηρή απάντηση: "We do not give it away and you wouldn't get it right anyhow!" :?

Reaction score
14
RDoherty said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
This is Σοκολατόπιτα...!
Ψιλοκαλό φαίνεται. Τo καλύτερο σοκολατοεπιδόρπιο που έχω φάει όμως, είναι τα chocolate fritters. Σφαίρες από "ζύμη" με σοκολάτα και Bailey's οι οποίες γίνονται flash-fried, oπότε το απέξω τους πήζει και το απομέσα τους λιώνει. Μέρος της γοητείας είναι η πολύ μπανάλ εμφάνισή τους: μοιάζουν με μικρά κεφτεδάκια. Τα δαγκώνεις λοιπόν και σπάνε, και μετά είσαι στον Παράδεισο. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σοκολατογλυκό και έχω δοκιμάσει κάμποσα: από Sachertorte KAI στο Sacher ΚΑΙ στο Demel, μέχρι σουφλέ στο Μιλάνο. Ζήτησα επιμόνως τη συνταγή, αλλά πήρα αυστηρή απάντηση: "We do not give it away and you wouldn't get it right anyhow!" :?
για το μουστάκι εχω επιφυλάξεις για το υπερβαρο είμαι σίγουρος!!!! :p :p :p :p :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster