Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896

Ψιλοκαλό φαίνεται. Τo καλύτερο σοκολατοεπιδόρπιο που έχω φάει όμως, είναι τα chocolate fritters. Σφαίρες από "ζύμη" με σοκολάτα και Bailey's οι οποίες γίνονται flash-fried, oπότε το απέξω τους πήζει και το απομέσα τους λιώνει. Μέρος της γοητείας είναι η πολύ μπανάλ εμφάνισή τους: μοιάζουν με μικρά κεφτεδάκια. Τα δαγκώνεις λοιπόν και σπάνε, και μετά είσαι στον Παράδεισο. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σοκολατογλυκό και έχω δοκιμάσει κάμποσα: από Sachertorte KAI στο Sacher ΚΑΙ στο Demel, μέχρι σουφλέ στο Μιλάνο. Ζήτησα επιμόνως τη συνταγή, αλλά πήρα αυστηρή απάντηση: "We do not give it away and you wouldn't get it right anyhow!" :?Νίκος Τσαρουχάς said:This is Σοκολατόπιτα...!
για το μουστάκι εχω επιφυλάξεις για το υπερβαρο είμαι σίγουρος!!!!RDoherty said:Ψιλοκαλό φαίνεται. Τo καλύτερο σοκολατοεπιδόρπιο που έχω φάει όμως, είναι τα chocolate fritters. Σφαίρες από "ζύμη" με σοκολάτα και Bailey's οι οποίες γίνονται flash-fried, oπότε το απέξω τους πήζει και το απομέσα τους λιώνει. Μέρος της γοητείας είναι η πολύ μπανάλ εμφάνισή τους: μοιάζουν με μικρά κεφτεδάκια. Τα δαγκώνεις λοιπόν και σπάνε, και μετά είσαι στον Παράδεισο. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σοκολατογλυκό και έχω δοκιμάσει κάμποσα: από Sachertorte KAI στο Sacher ΚΑΙ στο Demel, μέχρι σουφλέ στο Μιλάνο. Ζήτησα επιμόνως τη συνταγή, αλλά πήρα αυστηρή απάντηση: "We do not give it away and you wouldn't get it right anyhow!" :?Νίκος Τσαρουχάς said:This is Σοκολατόπιτα...!
Μπααχαχαχαα! Λες?dream_GR said:για το μουστάκι εχω επιφυλάξεις για το υπερβαρο είμαι σίγουρος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()