Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Reaction score
0
Ενταμ. Ενα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ χωριό βόρεια του Αμστερνταμ. Τόπος παραγωγής τού ομώνυμου τυριού.

Attachments

Reaction score
0
Delft. Ενα από τά πιό καλοδιατηρημένα μεσαιωνικά χωριά της Ολλανδίας , κοντά στή Χάγη.
Σ' ενα από τά κανάλια του καί μιά jazz παράσταση με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ηχο !!!

Attachments

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Χμ, καλα τα βλεπουμε τα καναλια - θα μπορουσαμε να ζουσαμε μια ζωη διπλα σε τετοια υγρασια;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Κανενα μερος πιο ομορφο απο τα ελληνικα νησια το καλοκαιρι
Εθνικιστη!:143::605:

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Εθνικιστη!:143::605:
Ρεαλιστης απλως..
Ειδα κατι φρεσκες φωτο απο Σικελια,Μπαλι (κανονικες,οχι φωτοσοπιασμενες) και απορησα τι παει και κανει ο κοσμος εκει καλοκαιριάτικα :144:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Ρεαλιστης απλως..
Ειδα κατι φρεσκες φωτο απο Σικελια,Μπαλι (κανονικες,οχι φωτοσοπιασμενες) και απορησα τι παει και κανει ο κοσμος εκει καλοκαιριάτικα :144:
Κι εγω το ιδιο αναρωτιεμαι με κατι Πουκετ και χλαχλες ενω δεν εχουμε παει σε Ζαγορια και Κυκλαδες. Προτιμα να παριστανει τον συγχρονο...Οδυσσεα παρα να γνωρισει τον τοπο του. Φυσικα δεν ειμαστε καμια τεραστια χωρα αλλα η πρωτη εικοσαετια διακοπων αρκει να τη γυρισεις ολη. Μετα βαρειεσαι να βγεις εξω και ξαναπας στα ιδια, οπου τα βλεπεις...αγνωριστα και χειροτερα (μου συνεβη!)

Reaction score
5
Ωραίες φωτογραφίες, πραγματικά αποτύπωσες την Ολλανδία. Η πόλη Delft είναι από τις αγαπημένες μου στην κεντρική Ευρώπη. Μην ξεχνάμε και το μεγάλο Πανεπιστήμιο.

Reaction score
3
Ξέρετε πολύ μπορεί να επιλέγουν το εξωτερικό και μελλοντικά περισσότεροι, γιατί απλά το κόστος είναι χαμηλότερο ή κοντά με πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Τουλάχιστον για μένα, αυτοί θα ήταν οι λόγοι που θα σκεφτόμουν εξωτερικό το καλοκαίρι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster