Φωτο-Βιντεοσκόπηση βάπτισης!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.096
εντάξει τα παραπάνω video αξίζουν πολλά μπράβο αλλά
δεν είναι για την τσέπη μου.

αλλά και στα παραπάνω βιντεάκια γιατί να υπάρχει διαφορά, λέμε τώρα, στο απλό hd με το full hd;

Αυτα οσον αφορα για το θεμα οτι "κι εγω τα κανω αυτα, παιρνω ενα φιλο με καμερα..." κτλπ κλπ, να μη γινομαι κουραστικος.:126:

Ο ασχετος δεν μας κανει, ο επαγγελματιας ειναι ακριβος...:139:

Για το θεμα της τιμης ειπαμε στην αρχη του θεματος τους λογους.

Και βεβαια ο καθενας χρεωνει οπως , οσο και με οποιο τροπο αυτος νομιζει.

Reaction score
0
Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους η μοναδικη υπηρεσια που χαιρεται το ζευγαρι πολλα χρονια μετα το γεγονος ειναι η φωτογραφια...

Σαφως και ειναι θεμα χρηματων αλλα σιγουρα ειναι και θεμα ψαξιματος...

Το αν θα ειναι σε μπλου ρευ ή σε αλλα φορμα εχει πολυ μικρη σημασια μπροστα στο καλλιτεχνικο μερος που θα μπορεσει να βγαλει καποιος με το φακο του...

Reaction score
4
Απάντηση: Φωτο-Βιντεοσκόπηση βάπτισης!

Πως συνδυάζεται η ένωση δυο ανθρώπων σε μια και καλα ιερή τελετή με τα μηχανήματα του σατανά χιχιχιχιχιχι δεν μπορώ να το καταλάβω χιχιχιχιχχι :p

Άντε με το καλό και για όσκαρ τα παιδιά χαχαχαχαχα

Έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια λέω εγώ...

Οπ ξέχασα να πω και για το βρέφος παρασύρθηκα .

Reaction score
0

σε αυτην την βαπτιση αν ειχα μια RED
ενα τετοιο και ενα Mac Pro full περιπου υπολογισε κανε 20000€ εκδοση αλλιως δεν μονταρεις 5Κ υλικο της RED
σιγουρα θα ειχα καλυτερο αποτελεσμα αλλα θα ζητουσα και κανενα 7000€ για μαι βαπτισουλα και θα στο εδινα και σε karaFULL HD

τα παντα εχουν ενα τιμημα,
κανουμε συνεχεια επενδυσεις σε μηχανηματα και καθε 6μηνο βγαινει κατι κανουργιο
για να ακουλουθεις πρεπει να τα παιρνεις απο τους πελατες δεν κανουμε δουλεις για το χομπυ μας ....

και επειδη η RED ειναι ενα εργαλειο 14 MEGAPIXEL MYSTERIUM-X™ δεν χρειαζεσαι φωτογραφο το στοπ καρε οπως καταλαβες ειναι 14ΜΡ
και ενα δειγμα ποιοτητας για τον kotsidisjohn ειμαι σιγουρο οτι του αρεσει το αμαξη που παιζει....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663

για μια ακόμα φορά, ποντάρω στην μελαχρινή.

γειά σου γιάννη με τα ωραία σου!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.096
Re: Απάντηση: Φωτο-Βιντεοσκόπηση βάπτισης!

σε αυτην την βαπτιση
για να ακουλουθεις πρεπει να τα παιρνεις απο τους πελατες δεν κανουμε δουλεις για το χομπυ μας ....

http://www.red.com/products/red-one
πανελληνια πρωτια ο Κωσταντινος απ το Βολο με υποβρυχια ληψη σε βαπτιση...απιστευτο απλα.
Σε γαμο το εκανε πριν χρονια...:126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.420

Βρε θα μας τρελάνετε; :111:

Πάω να πετάξω τις βιντεοκασέτες του γάμου μου και της βάφτισης των παιδιών μου.

Μπράβο σας!!!

:624::624::624:

Βάλτε κι άλλα βίντεο βρε παιδιά να χαζέψουμε!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτο-Βιντεοσκόπηση βάπτισης!

πανελληνια πρωτια ο Κωσταντινος απ το Βολο με υποβρυχια ληψη σε βαπτιση...απιστευτο απλα.
Σε γαμο το εκανε πριν χρονια...:126:
ελα και ο γαμος με υποβρυχια

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Φωτο-Βιντεοσκόπηση βάπτισης!

Δυο προχειρα βιντεο , :

το ενα κολλητου και συνεργατη απο Θεσσαλονικη.
ετσι για να φευγουν οι αμφιβολιες.

http://vimeo.com/19087080

http://vimeo.com/14809603
Πολύ ωραία τα βίντεο, σαν να είναι τρέιλερ ταινίας και μάλιστα από αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ότι θα χάσεις άμα δεν δεις την ταινία.

Reaction score
0
oι λόγοι δημιουργίας του θέματος είναι αρχικά η ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου (των περισσοτέρων μας δηλαδή) για τα αφορώντα με τη βιντεοσκόπηση μιας βάπτισης και τέλος η παρουσίαση πραγματικών επαγγελματιών του χώρου.

τη φωτογράφηση την παραβλέπω σκόπιμα μια και σε αυτήν την κατηγορία τα πράγματα είναι σχετικά ξεκάθαρα.

και δε θα υπήρχε λόγος αυτού του θέματος αν δεν υπήρχε και το οικονομικό στην μέση. γιατί όλοι μας βλέπουμε στο δρόμο φεράρι και πόρσε αλλά όσοι τις έχουν είναι μειοψηφία. οι της δουλειάς όμως, στην περίπτωση μας οι εικονολήπτες, θέλουν να μας παρουσιάσουν όλα τα αυτοκίνητα για φεράρι.

τι να τα κάνω εγώ τα φοβερά βίντεο που επισυνάπτονται, ως διαφήμιση των ''φεράρι'', όταν εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου με το ''γιαπωνέζικο''.

Ούτε μοντάζ ιδιαίτερο θέλω, ούτε μουσική υπόκρουση ούτε λήψεις στο σπίτι. πόσο ιδιαίτερο είναι η λήψη με την κάμερα σε full hd χωρίς τις καλιτεχνικές γαρνιτούρες (που καλά κάνετε και ως τέχνη την πληρώνεστε);

όλοι εσείς οι επαγγελματίες μόνο φεράρι παράγεται; ή μόνο οι ακριβές παραγωγές βλέπονται;

YΓ. δε θέλω να θίξω κανέναν σοβαρό επαγγελματία, που σίγουρα υπάρχουν αλλά εγώ δεν έτυχε να ξέρω.

Reaction score
0
τελικά, επήλθε συμφωνία σε ''ανεκτή'' τιμή, αφού πρώτα ο φωτογράφος με έπεισε για τις ικανότητες του καθώς και των συνεργατών του δηλ. του εικονολήπτη και του μοντέρ.

το πακέτο στη τιμή των 750 ευρώ περιλαμβάνει φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της βάπτισης και τραπεζιού (1 ώρα), αναλυτικά:

-φυσικά εκτυπωμένες φωτογραφίες 15χ21, 20χ30 και 30χ40.
-όλες οι φωτο σε υψηλή ανάλυση εκτυπώσιμης μορφής σε DVD.
-3 διπλά DVD (1 για τη βάπτιση και 1 για το τραπέζι). εννοείται σε 16:9 και στερεοφωνικό ήχο.
- το video, τραβηγμένο σε fullhd, θα περαστεί αυτούσιο δηλ. αμοντάριστο σε σκληρό μου δίσκο αλλά και μονταρίσμενο για θέαση σε επιτραπέζιο media player.

Reaction score
1.283

Συγχαρητήρια !
Αλλά δεν μας ξεδιάλυνες ΠΟΣΕΣ φωτογραφίες θα πάρεις τυπωμένες και σε τι μέγεθος ? Σε τι χαρτί ?
Θα πάρεις 2-3 Album ? Εμπορίου ? Custom δερματίνης ? Artpoint ? KANENA ?
Υψηλή ανάλυση =????? 5ΜP Jpeg size priority compression ? ???? 12 Mp RAW Αρχεία ???
Και οι λεπτομέρειες συνεχίζονται για το video....

Ελπίζω να χαρείς την στιγμή και να ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ! ! !

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos