Φωτό από CES 2010

Reaction score
250
Απάντηση: Φωτό από CES 2010

Η φωτογραφική κάλυψη είναι εξαιρετική !

Εχεις PM.

Tα Tidal πουλήθηκαν, παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί .
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Ποιος έχει pm ;
Ποια Tidal πουλήθηκαν ;
Ποιο θέμα να κλειδωθεί;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

... Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Ποιος έχει pm ;
Ποια Tidal πουλήθηκαν ;
Ποιο θέμα να κλειδωθεί;
Μα δεν αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ του... ποιητή?

Ο gkar πουλούσε ένα ζεύγος Tidal και τα έδωσε τελικά στον Μ. Λεκκό... έναντι μίας μικρής για τα γόνατα του... :142::143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Φίλε Bhutia, το MILES προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος μου (Μιχάλης Λεκκός).
Δεν σου κρύβω βέβαια ότι υπάρχει και ο συνειρμός με τον Miles Davis.
...
Απλά δώστε μου λίγο χρόνο, γιατί λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας έχω πραγματικά ¨πήξει¨.
H δράση ως ΄΄Πυθία΄΄ ήταν λοιπόν εποικοδομητική...Αυτό είναι και το ζητούμενο...
Εύχομαι μόνο να μην έχεις ΄΄πήξει΄΄ στα πολλά...pixel,ώστε να παραθέσεις και τις υπόλοιπες με άψογη εμφάνιση...:612:

Αντίθετα, αυτό το ηχείο πρέπει να ακούστηκε πολύ καλά...

λέω εγώ τώρα...
Ένεκα της τιμής πώλησης,ο κατασκευαστής θα πρέπει έχει χρησιμοποιήσει αλεξίσφαιρο γυαλί...:126:

Reaction score
3.582

Συγχαρητήρια στον φίλο MILES.
Σου ζητώ συγγνώμη Μιχάλη, αν σε πλήγωσα σε εκείνο το θέμα με τις αγγελίες. Αλλά κι εσύ βρε παιδί μου, έφτασες στο σημείο να πουλάς στις αγγελίες μας περισσότερα μηχανήματα και από τον Κόγια. Μάλιστα, για να σε ξεπεράσει ανέβασε αγγελία με κάτι τελεστικούς που ζήτημα είναι να τους έχουν απομείνει 5-6 πόδια :126:

Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί χρόνος να τα πούμε και από κοντά.

Καλή Χρονιά σε όλους.

Reaction score
4.300

Ρε παιδες υπαρχει κανα συστημα με τιμες για τον πολυ λαο? Καπου δηλαδη μεταξυ 20-50.000 :142::142:

Reaction score
372

Συγχαρητήρια στον φίλο MILES.
Σου ζητώ συγγνώμη Μιχάλη, αν σε πλήγωσα σε εκείνο το θέμα με τις αγγελίες. Αλλά κι εσύ βρε παιδί μου, έφτασες στο σημείο να πουλάς στις αγγελίες μας περισσότερα μηχανήματα και από τον Κόγια. Μάλιστα, για να σε ξεπεράσει ανέβασε αγγελία με κάτι τελεστικούς που ζήτημα είναι να τους έχουν απομείνει 5-6 πόδια :126:

Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί χρόνος να τα πούμε και από κοντά.

Καλή Χρονιά σε όλους.
Φίλε g.kar η συγγνώμη δεκτή και το θέμα λήξαν. Και εγώ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή.
Καλή χρονιά και σε σένα

Reaction score
372

Ρε παιδες υπαρχει κανα συστημα με τιμες για τον πολυ λαο? Καπου δηλαδη μεταξυ 20-50.000 :142::142:
Φίλε vastsar σαφώς και υπήρχαν φθηνότερα συστήματα, απλά επικεντρώθηκα σε αυτά που πιστεύω είναι δύσκολο να τα δει κανείς στην Ελλάδα.

Reaction score
372

Για τον φίλο vet να πω ότι τα Ypsilon έπαιζαν καλύτερα στο δωμάτιο με τα (πανάκριβα) ηχεία Perfect8 Technologies παρά με τα Tidal. Γενικά τα Tidal δεν με τρέλαναν σαν άκουσμα και στα 2 δωμάτια που έπαιζαν.

Και ας προχωρήσουμε στη παρουσίαση και άλλων συστημάτων από την έκθεση.

Reaction score
372

Για τον φίλο vet να πω ότι τα Ypsilon έπαιζαν καλύτερα στο δωμάτιο με τα (πανάκριβα) ηχεία Perfect8 Technologies παρά με τα Tidal. Γενικά τα Tidal δεν με τρέλαναν σαν άκουσμα και στα 2 δωμάτια που έπαιζαν.

Και ας προχωρήσουμε στη παρουσίαση και άλλων συστημάτων από την έκθεση.

Και μια και μιλάγαμε για τα Tidal, να και το 2ο δωμάτιο της, με πηγές και ενισχυτικά της όχι και τόσο γνωστής BAlabo

Οι τεράστιοι μονομπλόκ τελικοί της BAlabo

Και το transport (κάτω) μαζί με το ολοκαίνουργιο Dac της (πάνω).

Reaction score
372

Συνεχίζουμε με το δωμάτιο της πολύ αγαπητής μου CARY με τον πάντα φιλόξενο Bill Wright,
που φέτος έπαιζε με τα γνωστά ηχεία της Marten, τα Coltrane.

Και μια κοντινή φωτό της νέας version των καταπληκτικών τελικών 211 Founder's Edition (από τους πιο μουσικούς που έχουν περάσει από το σπίτι μου)

Τα υπόλοιπα CARY που συνόδευαν το σύστημα.
Ξεχωρίζουν το νέο λαμπάτο cd player 303T SACD Pro (μέση), ο φανταστικός προ SLP-05 (πάνω) και ο νέος music server (κάτω)

Τέλος εδώ είναι ο ολοκαίνουργιος Music Server (με δίσκο 1TB, Lossless FLAC, USB for automatic backups) μαζί με τον ενισχυτή και το dac της σειράς Xciter

Reaction score
372

Επόμενο δωμάτιο αυτό με τα ηχεία της Sonus Faber Elipsa και τα ενισχυτικά της Audio Research

Οι πηγές, o προ (Ref 5) και το νέο Reference phono 2 (κάτω από το πικάπ) της Audio Research

Ο νέος ψηφιακός τελικός με τον οποίο έπαιζαν τα Sonus Faber

Και ο νέος ψηφιακός ολοκληρωμένος σε στατική επίδειξη

Reaction score
372

Το ''πράσινο'' δωμάτιο της Thiel όπου τα δύσκολα ηχεία της οδηγούσαν αποτελεσματικά τα ενισχυτικά της Bryston

Μια κοντινή των ηχείων CS 3.7

Οι θηριώδεις τελικοί της Bryston 28B-SST

Reaction score
372

Το δωμάτιο με τα ηχεία της YG Acoustics, τα ενισχυτικά της KRELL και πηγές της dcs

Τα τεράστια και ακριβά ηχεία ANAT Reference II

Reaction score
372

Το δωμάτιο της Halcro audio με τα ηχεία της Vivid Audio G2 Giya και πηγές της dcs

Ο σχεδιαστής Laurence Dickie με τα ηχεία του.
Ως γνωστό είναι αυτός που σχεδίασε και τα B&W Nautilus!!!!

Reaction score
372

Το επόμενο δωμάτιο ήταν αυτό που τα νέα εντυπωσιακά και πανάκριβα μονομπλόκ της THE LARS, τα XLS έπαιζαν με τα ηχεία της Marten, Coltrane Soprano

Τα ενισχυτικά διατίθενται σε διάφορα φινιρίσματα (για παρηγοριά!!!!)

Reaction score
372

Η συνέχεια λίαν συντόμως.

Εξ' άλλου με τέτοια συστήματα μπορεί να δημιουργήσουμε προβλήματα σε κάποιους!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.140

Ο νέος ψηφιακός τελικός με τον οποίο έπαιζαν τα Sonus Faber

Και ο νέος ψηφιακός ολοκληρωμένος σε στατική επίδειξη

PWM από ποια; Την Audio Research! Αυτά είναι πραγματικά νέα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON