ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΒΕΛΟΝΑ

Reaction score
11
ειπα κι εγω να κανω δωρο μια βελονα πικαπ που δεν την χρειαζομαι.ειναι η shure m92e.ειναι αρκετα μεταχειρισμενη αλλα παιζει κανονικα και για καποιον μπορει να ειναι χρησιμη,για καποιον αρχαριο η για καποιον που εχει μεινει απο βελονα και δεν εχει αυτη τη στιγμη χρηματα για νεα.την ειχα αγορασει απο μελος του φορουμ περσι και δεν την χρησιμοποιησα καθολου,μονο την δοκιμασα,ειναι στο κουτι της με τα παρελκομενα της,καινουργια κοστιζει 65 ευρω περιπου

Reaction score
2
Ενδιαφέρομαι γιατί μου τις έσπασαν και τις 2...και έχω να ακούσω βινίλιο 2 μήνες..μανία να δοκιμάζουν αν τσιμπάει η βελόνα. Δεν μπορώ να διαθέσω αυτό το διάστημα δυστυχώς...

Reaction score
11
Ενδιαφέρομαι γιατί μου τις έσπασαν και τις 2...και έχω να ακούσω βινίλιο 2 μήνες..μανία να δοκιμάζουν αν τσιμπάει η βελόνα. Δεν μπορώ να διαθέσω αυτό το διάστημα δυστυχώς...
φισερμαν αν δεν ενδιαφερθει αλλος μεσα στην μερα

Reaction score
11
νομιζω δικαιωματικα σου ανηκει,δεν την ζητησε κανεις αλλος,σου ανηκει,στειλε μου πμ με το τηλ σου

Reaction score
2
Σήμερα παρέλαβααααααααααα !!!! Ευχαριστώ πολύ και πάλι και καλές γιορτές...ελπίζω να βρω σύντομα χρόνο να την στήσω..Ευχαριστώ πολύ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67