ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

Reaction score
1.789
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

Όταν λες ωριμότητα εννοείς λόγω γήρατος (μειωμένη ικανότητα ακοής κλπ); :138:

...
Oxι ακριβως , αλλα να μειωνουμε με την παροδο του χρονου τις εφηβικες συνηθειες!!!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

εσυ χανεις!!!!
Δεν σημαίνει ότι το εννοώ κιόλας :116: γι' αυτό και το εμότικον...Απλά δεν ξέρω το πλεονέκτημα ενός λαμπάτου ενισχυτή σε σχέση με τον NAD που έχω τώρα...

Reaction score
1.789

Δεν σημαίνει ότι το εννοώ κιόλας :116: γι' αυτό και το εμότικον...Απλά δεν ξέρω το πλεονέκτημα ενός λαμπάτου ενισχυτή σε σχέση με τον NAD που έχω τώρα...
πλακα σου κανω!!! μια ακροαση με εναν καλο λαμπατο , οπως επισης και με ενα καλο τρανζιστορ θα δεις οτι και οι δυο εχουν να σου πουν πολλα!! τωρα το κλικ ειναι καθαρα υποκειμενικο!!!!

Reaction score
3.989

Me τον Nad είσαι άρχοντας, μη μασάς!!

Reaction score
1

WANT :404::404:

Aλλά 360W κατανάλωση και 40 κιλά για 2Χ60W μάλλον θα κάτσω με τον NAD...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

KAI παλτα και γαντια για να μην κρυωνςς...
Oxι ακριβως , αλλα να μειωνουμε με την παροδο του χρονου τις εφηβικες συνηθειες!!!!!!
Οι...ορθοπεταλιές ΄΄τότε΄΄ και ΄΄τώρα΄΄...:142::

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.077

@takis6c33: Το ξέρω.....!
@MadPax: κάτσε με τον NAD, γιατί ο D88s είναι κομματάκι ακριβούτσικος..... Συν του ότι τα 60W θέλουν ευαίσθητο ηχείο (κόρνες, ίσως κάτι σε AvantGarde Duo) και το όλο σύνολο (ενισχυτής και ηχεία) είναι αλμυρό! (fucken IMF)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278

...κάτσε με τον NAD, γιατί ο D88s είναι κομματάκι ακριβούτσικος..... Συν του ότι τα 60W θέλουν ευαίσθητο ηχείο (κόρνες, ίσως κάτι σε AvantGarde Duo) και το όλο σύνολο (ενισχυτής και ηχεία) είναι αλμυρό! (fucken IMF)
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το ΔΝΤ είναι ο κύριος υπεύθυνος γιά την αλμυρότητα της τιμής των... ΄΄αηδονιών΄΄;:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485

Βασικά πέταμα απ το μπαλκόνι θέλει αλλά τέλος πάντων..

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.077

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το ΔΝΤ είναι ο κύριος υπεύθυνος γιά την αλμυρότητα της τιμής των... ΄΄αηδονιών΄΄;:126:
Σαφέστατα και όχι! Απλά η περίοδος των παχιών αγελάδων που όλοι είμασταν λίγο πολύ large, αντικαταστάθηκαν με την περίοδο των (πολύ) ισχνών αγελάδων στην οποία μπήκαμε λόγω των (εκάστοτε) κυβερνώντων και με απλόχερη "βοήθεια" από το ΔΝΤ! Αλλά, ας μην ξεφεύγουμε, το θέμα μας είναι οι λαμπάτοι, οι λάμπες και τα λαμπατερ! :116:

Reaction score
6
λαμπες, τρανζιστορ υπαρχουν αξιολογα και μη.

Εχω ακουσει λαμπες που δεν παιζουν καλα αλλά και αλλες που παιζουν ''μουσικη''.

Το ιδιο και με τρανζιστορ που καποια δεν παιζουν, ενω άλλα παιζουν πολυ καλα.

Παντα υπηρχαν καλες και κακες υλοποιησεις μηχανηματων. Ειναι η σχεδιαση , τα υλικα και το ''κουρδισμα'' αν βεβαια εχει γινει.

Ολα παλι ειναι θεμα γουστου και αντιληψης, εμπειριας και πολλων ακροασεων -δοκιμων και συγκρισεων με διαφορετικα μηχανηματα και σε διαφορετικους χωρους.

Περι ορεξεως....

Reaction score
2.098

Kαλα ο NAD ειναι ορθοτερο μηχανημα απο τον Jadis αλλά αντε να το εξηγησεις αυτο...

Reaction score
153
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

το εξηγώ εγώ...
ο NAD μπορεί να τοποθετηθεί και όρθιος ενώ ο jadi όχι :118:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion