Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Oxι ακριβως , αλλα να μειωνουμε με την παροδο του χρονου τις εφηβικες συνηθειες!!!!!!Όταν λες ωριμότητα εννοείς λόγω γήρατος (μειωμένη ικανότητα ακοής κλπ); :138:
...
Δεν σημαίνει ότι το εννοώ κιόλας :116: γι' αυτό και το εμότικον...Απλά δεν ξέρω το πλεονέκτημα ενός λαμπάτου ενισχυτή σε σχέση με τον NAD που έχω τώρα...εσυ χανεις!!!!
πλακα σου κανω!!! μια ακροαση με εναν καλο λαμπατο , οπως επισης και με ενα καλο τρανζιστορ θα δεις οτι και οι δυο εχουν να σου πουν πολλα!! τωρα το κλικ ειναι καθαρα υποκειμενικο!!!!Δεν σημαίνει ότι το εννοώ κιόλας :116: γι' αυτό και το εμότικον...Απλά δεν ξέρω το πλεονέκτημα ενός λαμπάτου ενισχυτή σε σχέση με τον NAD που έχω τώρα...
Me τον Nad είσαι άρχοντας, μη μασάς!!Δεν σημαίνει ότι το εννοώ κιόλας :116: γι' αυτό και το εμότικον...Απλά δεν ξέρω το πλεονέκτημα ενός λαμπάτου ενισχυτή σε σχέση με τον NAD που έχω τώρα...
κσιέρσ οτ' του κσιέρου...ντάξ?Κι σύ πού του κσιέρς;
Σωστός!...Για φωτιζμό... :114:
Tώρα,μας...φωτίσατε!:204:Oίσε πσαίφτσ!!
Jadis D88s!:404::442::404:
KAI παλτα και γαντια για να μην κρυωνςς...
Οι...ορθοπεταλιές ΄΄τότε΄΄ και ΄΄τώρα΄΄...:142::Oxι ακριβως , αλλα να μειωνουμε με την παροδο του χρονου τις εφηβικες συνηθειες!!!!!!
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το ΔΝΤ είναι ο κύριος υπεύθυνος γιά την αλμυρότητα της τιμής των... ΄΄αηδονιών΄΄;:126:...κάτσε με τον NAD, γιατί ο D88s είναι κομματάκι ακριβούτσικος..... Συν του ότι τα 60W θέλουν ευαίσθητο ηχείο (κόρνες, ίσως κάτι σε AvantGarde Duo) και το όλο σύνολο (ενισχυτής και ηχεία) είναι αλμυρό! (fucken IMF)
Σαφέστατα και όχι! Απλά η περίοδος των παχιών αγελάδων που όλοι είμασταν λίγο πολύ large, αντικαταστάθηκαν με την περίοδο των (πολύ) ισχνών αγελάδων στην οποία μπήκαμε λόγω των (εκάστοτε) κυβερνώντων και με απλόχερη "βοήθεια" από το ΔΝΤ! Αλλά, ας μην ξεφεύγουμε, το θέμα μας είναι οι λαμπάτοι, οι λάμπες και τα λαμπατερ! :116:Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το ΔΝΤ είναι ο κύριος υπεύθυνος γιά την αλμυρότητα της τιμής των... ΄΄αηδονιών΄΄;:126:
Εννοω την αλλη εφηβικη συνηθεια!!! που κατα πολλους εξασκει την διαλογιστικη!!!!!Οι...ορθοπεταλιές ΄΄τότε΄΄ και ΄΄τώρα΄΄...:142::
![]()
![]()