ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

Reaction score
1.789
Απάντηση: ΄΄Είναι πολλοί΄΄ στη μεγάλη των γλόμπων σχολή

Πρώτα πρέπει να μάθουμε τη διάκριση μεταξύ συλλογισμού και διαλογισμού και κατόπιν προβαίνουμε σε...απολογισμό.:612:

ολα τα πανω οδηγουν στο μοναχισμο!!!! δηλαδη αντι του πλυντηριου να πλενουν με το χερι!!!

Reaction score
6
Ρε σεις... την στιγμή που μπερδεύετε την τέχνη με την τεχνολογία, χάνεται κάθε ίχνος λογικής συνέχειας στην κουβέντα. Ο μουσικόφιλος κατασκευαστής ενισχυτικών, ο φωτογράφος κατασκευαστής φωτογραφικών μηχανών, ο σινεφίλ κατασκευαστής βιντεοπροβολέων κ.ο.κ. Συγχέετε την μουσικοφιλία με την μηχανημαφιλία και διαρκώς θέτετε λανθασμένα και απροσδιόριστα κριτήρια αξιολόγησης, (μουσικόμετρα, συναισθηματόμετρα, ωριμόμετρα κλπ) για να κρίνετε μηχανήματα. Μου θυμίζει την μεγαλύτερη κατάντια του hi fi (όπως το καταλαβαίνει ο καθένας μας με λάμπες, τρανζίστορ ή ολοκληρωμένα κυκλώματα), που είναι να το θέτουμε ως προϋπόθεση για την μουσικοφιλία. Κοινώς μπερδεύουμε την βούρτσα με την ... Οι μηχανές μπορούν να κριθούν μόνον ως μηχανές. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές εκτιμήσεις της εναλλακτικής πραγματικότητας του καθενός.

...

Τη μουσικη την αναπαραγουμε μεσω αυτων των μηχανηματων , ηχειων, πηγων που ολα τους ακουγονται διαφορετικα. Ολα εχουν τον ηχο τους. Ολοι μας το ξερουμε και ειναι το μονο σιγουρο. Δεν αγαπω τη μουσικη επειδη αγαπω τα μηχανηματα.Την ακουω ομως μεσα απο αυτα και ψαχνω το συνδυασμο που θα μου αρεσει περισσοτερο.

Αυτα χωρις να αφοριζω καμμια τεχνολογια και χωρις να παθιαζομαι με καποια αλλη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278
Απάντηση: ΄΄Είναι πολλοί΄΄ στη μεγάλη των γλόμπων σχολή

ολα τα πανω οδηγουν στο μοναχισμο!!!! δηλαδη αντι του πλυντηριου να πλενουν με το χερι!!!
΄΄Μοναχικοί και χειρώνακτες΄΄ είναι όσοι το καταλογίζουν σε άλλους χωρίς να τους ξέρουν.

Οι ψυχολογικά άρρωστοι γιά παράδειγμα δεν παραδέχονται ποτέ ότι οι ίδιοι έχουν πρόβλημα,τουναντίον πιστεύουν πως οι άλλοι το έχουν...

http://audiofederation.com/blog/archives/375
:612:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.622
θελετε λιγο Στεφανιδη Λουκα να σας στρωσει , αλλα εχε χαρη που δε μπαινει κ πολυ τωρα...

Reaction score
1
Απάντηση: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

Τελικά ποιος την έχει πιο μεγάλη...γιατί άκρη δεν έβγαλα :142::204::204:

Reaction score
4.620
Απάντηση: Re: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

Φιλε μου Κωστα, πολυ ωραια τα λες (για αλλη μια φορα).

Δεν σου κρυβω πως σε καποιες παριπτωσεις σε μενα (δεν αποκλειω κι αλλους) οταν ακουω μουσικη μετραει και η ψυχολογια. Οχι μονο το πως ειμαι εκεινη την στιγμη αλλα κι αυτου που βλεπω που αναπαραγει την μουσικη, και δεν σου κρυβω οτι με φτιαχνει ακομη περισσοτερο οταν βλεπω τις λυχνιες να ιδρωνουν για να αποδωσουν τα μεγιστα. Το ιδιο γινεται και με το πικαπ. Λες πως τα καταφερνει μια παλια τεχνολογια να στεκεται εν ετει 2011 τοσο καλα (μιλαω για ποιοτητα και οχι για χρηστικοτητα). Οποτε σου δινει μια ψευδαισθηση οτι παιζει και καλλυτερα (στην περιπτωση μου δεν ευσταθει, αλλα ωστοσο με ικανοποιει και η ψευδαισθηση!)

Αυτη την ψυχολογια και την ιδαιτερη αισθητικη την πληρωνουμε και με το παραπανω. Αλλωστε ρε φιλε δες το και μια αλλη με ματια. Φαντασου μια πολυ ωραια γυναικα ποσο καλη ψυχολογια σε φτιαχνει και τι φαντασιωσεις ενδεχομενως σε δημιουργει. Μπορει ομως γνωριζοντας την να καταλαβεις οτι γενικα ειναι με πολυ μετρια γυναικα σε οποιον τομεα και να την "εξετασεις".
Καποια γνωστη μου που ταξιδευει πολυ τα τελευταια χρονια την ρωτησα ποιο μερος της αρεσε περισσοτερο απ οσα εχει επισκεφθει. Η απαντηση ηταν πως εχει παψει να βλεπει συγκριτικα τα μερη, γι αυτο και το καθε της ταξιδι το θεωρει τελειο!

Ετσι επι του αντικειμενου, δεν παμε να πουμε οτι αυτο η το αλλο ειναι το τελειο η το αριστο, αλλα ποσο σε φτειαχνει οταν ακους μουσικη. Προσωπικα θα ηθελα να ζησω για καποια χρονια με ολα τα ειδη (πχ κορνα, μονοδρομα, ενεργα, πανελ κλπ - αυτα οσον αφορα τα ηχεια και αντιστοιχα και με τους ενισχυτες η πηγες). Αυτο ομως δεν ειναι μεσα στις αντικειμενικες δυνατοτητες μου. Δεν παω να πεισω κανεναν ν αγορασει λυχνιες η πικαπ, αλλα αν για καποιο λογο του καρφωθει η ιδεα θα του πω κατ αρχην τι να προσεξει οσον αφορα τα μειον για να μην εχει δυσαρεστες εκπληξεις στο μελλον, ωστοσο στην συνεχεια και θα του εκθειασω τα καλα τους (και νομιζω οτι κανεις δεν εχει αμφιβολια οτι εχουν και καλα).

Reaction score
1.789
Απάντηση: Re: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

Φιλε μου Κωστα, πολυ ωραια τα λες (για αλλη μια φορα).

Δεν σου κρυβω πως σε καποιες παριπτωσεις σε μενα (δεν αποκλειω κι αλλους) οταν ακουω μουσικη μετραει και η ψυχολογια. Οχι μονο το πως ειμαι εκεινη την στιγμη αλλα κι αυτου που βλεπω που αναπαραγει την μουσικη, και δεν σου κρυβω οτι με φτιαχνει ακομη περισσοτερο οταν βλεπω τις λυχνιες να ιδρωνουν για να αποδωσουν τα μεγιστα. Το ιδιο γινεται και με το πικαπ. Λες πως τα καταφερνει μια παλια τεχνολογια να στεκεται εν ετει 2011 τοσο καλα (μιλαω για ποιοτητα και οχι για χρηστικοτητα). Οποτε σου δινει μια ψευδαισθηση οτι παιζει και καλλυτερα (στην περιπτωση μου δεν ευσταθει, αλλα ωστοσο με ικανοποιει και η ψευδαισθηση!)

Αυτη την ψυχολογια και την ιδαιτερη αισθητικη την πληρωνουμε και με το παραπανω. Αλλωστε ρε φιλε δες το και μια αλλη με ματια. Φαντασου μια πολυ ωραια γυναικα ποσο καλη ψυχολογια σε φτιαχνει και τι φαντασιωσεις ενδεχομενως σε δημιουργει. Μπορει ομως γνωριζοντας την να καταλαβεις οτι γενικα ειναι με πολυ μετρια γυναικα σε οποιον τομεα και να την "εξετασεις".
Καποια γνωστη μου που ταξιδευει πολυ τα τελευταια χρονια την ρωτησα ποιο μερος της αρεσε περισσοτερο απ οσα εχει επισκεφθει. Η απαντηση ηταν πως εχει παψει να βλεπει συγκριτικα τα μερη, γι αυτο και το καθε της ταξιδι το θεωρει τελειο!

Ετσι επι του αντικειμενου, δεν παμε να πουμε οτι αυτο η το αλλο ειναι το τελειο η το αριστο, αλλα ποσο σε φτειαχνει οταν ακους μουσικη. Προσωπικα θα ηθελα να ζησω για καποια χρονια με ολα τα ειδη (πχ κορνα, μονοδρομα, ενεργα, πανελ κλπ - αυτα οσον αφορα τα ηχεια και αντιστοιχα και με τους ενισχυτες η πηγες). Αυτο ομως δεν ειναι μεσα στις αντικειμενικες δυνατοτητες μου. Δεν παω να πεισω κανεναν ν αγορασει λυχνιες η πικαπ, αλλα αν για καποιο λογο του καρφωθει η ιδεα θα του πω κατ αρχην τι να προσεξει οσον αφορα τα μειον για να μην εχει δυσαρεστες εκπληξεις στο μελλον, ωστοσο στην συνεχεια και θα του εκθειασω τα καλα τους (και νομιζω οτι κανεις δεν εχει αμφιβολια οτι εχουν και καλα).
εχεις αγγιξει εκατο τοις εκατο το θεμα!! Συμφωνω!! δεν ειναι θεμα παλιας η νεας τεχνολογιας , ειναι τελικα τι μας φτειαχνει!!!!!! θελουμε δεν θελουμε, το θεμα, ειναι υποκειμενικο!!!! αλλωστε μην ξεχναμε οτι και η ακοη ειναι μια αισθηση! στην γευση ασ πουμε εμενα μου αρεσει το γλυκο, του αλλου το πικρο.. στην οραση σε αλλον αρεσει το μπλε χρωμα στον αλλο το κοκκινο τι παει να πει οτι ο ενας εναντι του αλλου ειναι τυφλος;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......

Τακη μου, εχω πουλησει πανω απο 100 κομματια κατα το 1988 και μμετα. Ειχαν πολυ μεγαλη επιτυχια και σε ηχο και σε πωλησεις. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΑΝ Β ΧΕΡΙ...

Ακομα και σημερα εχει πολυ μα πολυ καλο και μουσικο ηχο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.736
Νεότερο μέλος
Marioslion