Χάσαμε το internet radio

Μηνύματα
18
Reaction score
9
Καλημέρα. . Τώρα το πήρα χαμπάρι.
Χθες που ήθελα να αναζητήσω σταθμούς στον denon 2100 διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν πια και όλες οι κατηγορίες με έστελναν στο radiodenon.com για πληροφορίες.

Εκεί διάβασα ότι το vtuner δεν διατίθεται πια δωρεάν . Μάλιστα σε ανάλογα forum υπάρχει το ίδιο θέμα και στην marantz και yamaha.
Με προέτρεπε να πληρώσω τρία δολάρια ανά έτος και να στείλω την mac address στην denon για να ενεργοποιηθεί πάλι η υπηρεσία.
Κάποιο το έκαναν και επανήλθε η υπηρεσία κανονικά , σε άλλους δούλεψε μια εβδομάδα και ξαναχάθηκε .

Σταθμούς που είχα αποθηκεύσει στα αγαπημένα , συνεχίζουν και παίζουν κανονικά εκτός από δύο. Οι λοιπές κατηγορίες απλά κενές.

Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να λυθεί με κάποιο update αφού έχω την αίσθηση ότι στην ουσία θα πρέπει να αλλαχθεί η διεύθυνση που ψάχνει ο ενισχυτής στο δίκτυο και όχι κάποιο τσιπάκι του ενισχυτή. Εκτός αν από πίσω πρέπει η denon να κάνει κοσμογονικές αλλαγές για να συνεχιστεί η υποστήριξη.
Οι καινούργιοι av receivers με internet radio σε ποια υπηρεσία συνδέονται ;
 

C

chrispo

Guest
Μετά από ένα διάστημα , σταματά το τζάμπα και πρέπει να πληρώσει κάποιος που θέλει vtuner. Μη το ψάχνεις ..δε γίνεται αλλιώς.
Το s/n του μηχανήματος αντιστοιχίζεται με τη συνδρομή και δε τη γλιτώνει κανένας. (Πιες ένα καφέ λιγότερο σήμερα και κάνε μια ετήσια συνδρομή)8-)
 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.080
Reaction score
1.601
Σωστα το ιδιο εχω παθει και εγω με network players marantz ενα τριευρω ειναι!
 

Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαδικασια συνδρομης στο vtuner, γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως καταχωρουνται τα στοιχεια συνδρομης σε εναν Yamaha A810 που εχω;

Εστειλα και mail στο vtuner, αλλα πηρα μια καθολου διαφωτιστικη copy-paste απαντηση.
 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.080
Reaction score
1.601
Καλημερα κανεις εναν λογαριασμο στο vtuner ευκολο οπως το λογαριασμο που εκανες εδω ας πουμε ,πισω απο την συσκευη σου εχειτο serial number ασπρη ετικετα συνηθως.

Το vtuner σου ζηταει να καθιερωσεις την συσκευη σου σε αυτο και σου ζαταει το serial number της συσκευης το γραφεις στο πλαισιο πατας οκ και σε βγαζει στην επομενη σελιδα που σου ζηταει να καταβαλεις το ποσο των 3$ για να εχεις ολους του σταθμους ανοικτους για ενα χρονο.

Ειναι ευκολο ηρεμα βημα βημα.
 

Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Ευχαριστω για την απαντηση.

Αρα δεν καταχωρω τα στοιχεια της συνδρομης στην συσκευη οπως νομιζα (και δεν εβλεπα σχετικη επιλογη στο GUI του Yamaha) αλλα την συσκευη στα στοιχεια της συνδρομης!
 


Μηνύματα
1.768
Reaction score
2.803
Θα άνοιγα θέμα για να ρωτήσω αλλά έκανα search και βρήκα αυτό εδώ.
Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο Κωνσταντίνος είναι, μόνο τα favorites δουλεύουν και αυτό πρέπει να έχει γίνει αυτό το μήνα στο vtuner γιατί πριν όλοι οι σταθμοί λειτουργούσαν κανονικά αν και ακούω περισσότερο αυτούς που έχω βάλει στα favorites.
Γιατί θα πρέπει όμως κάποιος να πληρώσει αυτά τα 3 ευρώ για να έχει όλους σταθμούς;
Όταν αγόρασε τον ενισχυτή η το network player/tuner δεν πλήρωσε και αυτές τις υπηρεσίες; Του είπε κανείς ότι θα τις έχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μετά θα πρέπει να πληρώσει;
Δλδ 3€ ο ένας 1€ ο άλλος 15/6/30/10/5.... κλπ κλπ όλοι κοιτάνε να σου πάρουν κάτι αν και δεν θα έπρεπε γιατί το έχεις πληρώσει 100 φορές, θα το βάλω για ένα χρόνο και να γεμίσω όλα τα favorites γιατί είχα αποθηκεύσει λιγότερους από 10 σταθμούς, μπορώ να παίζω και με άλλους τρόπους διαδικτυακό ραδιόφωνο αλλά θα πρέπει να είναι ανοιχτές κι άλλες συσκευές ενώ πριν ήταν μόνο ο Denon, αν ο Κωνσταντίνος θέλει μπορεί να συνδέσει κάποιο android box η τάμπλετ και να ακούει αυτό που το vtuner του ζητάει 3 ευρώ.
 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.080
Reaction score
1.601
Εγω δεν πληρωσα 3€ απλα ειχα αποθήκευση στα αγαπημενα 50 σταθμούς και εχω αραξει ετσι, αν και πιστευω τα 3 ευρω ειναι πολυ μικρο ποσο για να σου ανοιξει η υπηρεσια για 1 χρονο.
 

Μηνύματα
1.768
Reaction score
2.803
Εγώ είχα βάλει 7 ο χαζός... που να το ήξερα;
Θα το βάλω μόνο και μόνο για να γεμίσω και τις υπόλοιπες θέσεις.
 

Μηνύματα
1.768
Reaction score
2.803
Και μάλλον αν γίνει hard reset σε συσκευή για οποιονδήποτε λόγο πάνε τα favorites οπότε να το έχουμε υπόψιν.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.578
Μηνύματα
2.864.822
Members
37.932
Νεότερο μέλος
JimmyP
Top