Χαμηλότερες κατά 25% από τις διαφημιζόμενες οι πραγματικές ταχύτητες του διαδικτύου

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ταχύτητες χαμηλότερες έως και 25% κατά μέσο όρο από εκείνες που διαφημίζονται από τους παρόχους, παρέχονται τελικώς στους Ευρωπαίους χρήστες του διαδικτύου, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η μελέτη αναφέρει ότι η μέση ταχύτητα του διαδικτύου στην Ευρώπη είναι 19,7 Mbps.
Οι πάροχοι διαδικτύου διαφημίζουν συνήθως ταχύτητες μεγαλύτερες από εκείνες που τελικά παρέχονται στους καταναλωτές, προσθέτει η έκθεση. Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΕ, στόχος είναι έως το 2013, τα νοικοκυριά της Ευρώπης να έχουν στη διάθεσή τους ταχύτητες τουλάχιστον 30 Mbps.

http://www.amna.gr/blogview.php?id=35933

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Χαμηλότερες κατά 25% από τις διαφημιζόμενες οι πραγματικές ταχύτητες του δι

Βεβαια εδω στην Ελλάδα φτάνουμε, ίσως και ξεπερνάμε το 50%... Εγω έχω "αγορασμένη" ταχύτητα 24Mbits και παίρνω περίπου 14Mbits... υπάρχουν και χειρότερα βεβαια.
Σκεφτείτε ότι η μέση ταχύτητα στην Ευρώπη σύμφωνα με το άρθρο είναι 19,7 Mbits...

Reaction score
169
Απάντηση: Χαμηλότερες κατά 25% από τις διαφημιζόμενες οι πραγματικές ταχύτητες του δι

Αφού δεν υπάρχει η έννοια του SLA και δέχεται η ΕΕΤ να γίνονται προσφορές του στύλ "Μέγιστη ταχύτητα ...." αντί να απαιτεί να δίνουν "Ελάχιστη Ταχύτητα...." τι περιμένουμε...

ryk

Reaction score
925

Βεβαια εδω στην Ελλάδα φτάνουμε, ίσως και ξεπερνάμε το 50%... Εγω έχω "αγορασμένη" ταχύτητα 24Mbits και παίρνω περίπου 14Mbits... υπάρχουν και χειρότερα βεβαια.
Σκεφτείτε ότι η μέση ταχύτητα στην Ευρώπη σύμφωνα με το άρθρο είναι 19,7 Mbits...
ΤΥΧΕΡΕ! Άναψε καμιά λαμπάδα!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Χαμηλότερες κατά 25% από τις διαφημιζόμενες οι πραγματικές ταχύτητες του διαδικτύ

Και εγώ κάπου εκεί είμαι 14-15, αν μπορούσα να αλλάξω και την εσωτερική καλωδίωση της πολυκατοικίας θα τσίμπαγα άλλα 2.

Υ.Γ.
Βρε Πάνο βάλε το νήμα στην άλλη κατηγορία που έχουμε γενικά για το internet :rolleyes:

Reaction score
11.755
Re: Χαμηλότερες κατά 25% από τις διαφημιζόμενες οι πραγματικές ταχύτητες του διαδικτύ

Εγώ πληρώνω 24 και συνδέομαι στα 11, αφού έχω φτιάξει την καλωδίωση. Πριν συνδεόμουν στα 8...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.