Χαρίζεται προβολέας με καμένη λάμπα

Reaction score
50
πρόκειται για τον Infocus 4805, έχει καεί η λάμπα του αλλά μέχρι τότε δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του.
Νομίζω ότι κάνει η λάμπα και από άλλους προβολείς της Infocus πχ Χ1, ή 5700.

Όποιος τον θέλει ας απαντήσει εδώ.

Κώστας

ryk

Reaction score
925
Απάντηση: Χαρίζεται προβολέας με καμένη λάμπα

Επίσης με ενδιαφέρει!
Ευχαριστώ

ryk

Reaction score
925

Nαι θα ήταν το καλύτερο!

Reaction score
6

Παιδιά χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω ,θα ήθελα να σας πω ότι καλύτερα για το νηπιαγωγείο να αγοραστεί ένας καινούριος προβολέας με ανάλυση 1024χ768 παρά να αγοραστεί λάμπα για τον 4805. Έτσι κι αλλιώς η λάμπα δεν θα κάνει κάτω από 200€ και θα δίνει εικόνα ανάλυσης 858χ480 (αν θυμάμαι καλά) η οποία δεν είναι και η καλύτερη για διαδραστικό πίνακα .

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701

Συμφωνώ κι εγώ.
Συν το ότι είναι DLP με μικρή ταχύτητα τροχού και ίσως κάποια παιδάκια να ενοχλούνται.
Με κάτω από 300 ευρώ υπάρχουν προβολάκια LCD με υψηλή φωτεινότητα και ανάλυση 800Χ600 τουλάχιστον.

Reaction score
50

Καλημέρα φίλοι μου,
η αλήθεια είναι ότι λόγω φωτεινότητας, ανάλυσης, και long throw φακού δεν κάνει για αυτήν την δουλειά,
το είχα σκεφτεί και εγώ για το νηπιαγωγείο του γιού μου που ζητήθηκε να αγοραστεί προβολέας, αλλά φοβάμαι ότι η αγορά λάμπας για τέτοια χρήση θα είναι χαμένα λεφτά.

Αν κάποιος βέβαια έχω να δωρίσει μια λάμπα, αλλάζει το πράγμα και έτσι μπορούμε να κάνουμε μια δωρεά κάπου.

Οπότε αφήνω ανοιχτή την "αγγελία" να δουμε υπάρχει και άλλη προσφορά, αν δεν υπάρχει με κλήρο θα βγάλω τον τυχερό :)

Reaction score
50

Η κληρωση ανέδειξε τον ryk, μιλάμε με pm για συννενόηση.

ryk

Reaction score
925

Nα ευχαριστήσω και πάλι τον Κώστα για τον προβολέα!
Ώρα για σαφάρι για λάμπα.....

ryk

Reaction score
925
Λοιπόν, εδώ και λίγο καιρό μου ήρθε η λάμπα (από ebay, aussieprojectorlamp) και είμαι έτοιμος να δω την πρώτη μου ταινία. (Είδα ένα μισαωράκι.... έτσι για τεστ!). Καλή φάση, γουστάρω τρελλά, αν και παλιός ο προτζέκτορας, μια χαρά μου κάνει!
Το μόνο "φάουλ" είναι ο κιτρινωπός τοίχος.....αλλά δε γ@μιέται, την τριλογία (συνεχόμενη και extended) του άρχοντα την έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου :D

Reaction score
50
ξέρεις τι θα πάθεις τώρα, ε? θα εθιστείς στην μεγάλη εικόνα και θα τρώγεσαι κάθε λίγο για νέο προβολέα :D
καλες θεάσεις λοιπόν!

ryk

Reaction score
925
Να σου πω ότι το φοβάμαι.....
Έχω φέρει ηχεία δίπλα στην τηλεόραση και ενισχυτή (στέρεο για αρχή), χωρίς αντιδράσεις.
Καθώς έλεγα όμως να βάψω ένα πλαισιάκι στον τοίχο (πάνω από την τηλεόραση), το τσόκαρο σφύριξε απειλητικά πάνω από το κεφάλι μου.....:whistling:

Να'σαι καλά πάντως Κώστα και σε ευχαριστώ!

Reaction score
18
Να σου πω ότι το φοβάμαι.....
Έχω φέρει ηχεία δίπλα στην τηλεόραση και ενισχυτή (στέρεο για αρχή), χωρίς αντιδράσεις.
Καθώς έλεγα όμως να βάψω ένα πλαισιάκι στον τοίχο (πάνω από την τηλεόραση), το τσόκαρο σφύριξε απειλητικά πάνω από το κεφάλι μου.....:whistling:

Να'σαι καλά πάντως Κώστα και σε ευχαριστώ!

Καταπιεσμένε μου νέε σε νοιώθω απόλυτα, πόσο ωραίες θα ήταν οι γυναίκες χωρίς τα τσόκαρα και λοιπά αξεσουαρ (βλέπε παντόφλες) :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv