(Χαρίζεται) PC με Core Duo E8400

Reaction score
2.339
Χαρίζεται desktop PC, μόνο το tower και χωρίς σκληρό δίσκο (περιγραφή πιο κάτω)

Αν ενδιαφέρεται κάποιος παρακαλώ να το δηλώσει σε επόμενο ποστ.
Θα μείνει ανοιχτό μέχρι και όλη την 01 Μαΐου 2020.
Αν υπάρχουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση.
Για μέλη του φόρουμ (πάνω από 30 μηνύματα).

Μόνο με παραλαβή από Χαλάνδρι, λόγω όγκου και αξίας δεν έχει νόημα η αποστολή με οποιονδήποτε τρόπο

Intel® Core™2 Duo E8400

Motherboard ASROCK P43 Twins (ή P43DTwins )

2 GB RAM (DDR2 αλλά παίρνει και DDR 3 - όχι μαζί βέβαια)

χωρίς σκληρό δίσκο

κάρτα γραφικών Gainward GeForce 9500GT

2ο NIC , FireWire , eSATA , SPDIF

DVD Writer

προβλήματα:
- είναι θορυβώδες
- το 2ο NIC αν συνδεθεί σε 1000άρι ethernet κρασάρει το pc, αλλά είναι ΟΚ με 100άρα σύνδεση, χρήσιμο σαν WAN αν στηθεί για δοκιμές για pfSense, Sophos κλπ όπως έκανα πολλές φορές --- το 1ο NIC είναι ΟΚ
- νομίζω ότι οι μπροστινές θύρες USB δεν παίζουν (δεν είναι συνδεδεμένες;; ) - όλες οι πίσω είναι ΟΚ

το χρησιμοποιούσα μέχρι και χθες (αλλά με 4 gb DDR 3 που πήγαν σε κολλητό φίλο)
- για διάφορες δοκιμές, στην τελευταία ήταν FreeNAS, πιο πριν Sophos XG, Sophos UTM, UNtangle, OpnSense κλπ
- πέρυσι με Windows 10 χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρω ένα σωρό κασέττες miniDV σε σκληρό δίσκο (χάρη στη θύρα firewire)
- μέχρι πριν 3 χρόνια ήταν το desktop pc μου

Κυριάκος

Reaction score
108
Συγχαρητήρια για την κίνηση, θα με ενδιέφερε και μένα, ευχαριστώ.

Reaction score
5.502
Μπράβο για την κίνηση. Αν και θα ήταν ταμάμ για την περίπτωση μου, δε θα συμμετέχω.

Reaction score
2.339
Πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία, να διευκρινίσω ότι έχω χάσει το καλώδιο του ρεύματος (τα τελευταία χρόνια, η περιστασιακή χρήση γινότανε με δανεικό καλώδιο από τον laser printer). Ξέχασα να το γράψω πιο πάνω.

Έχουμε λοιπόν 3 φίλους που δηλώσανε συμμετοχή κατά σειρά και παίρνουν από ένα νούμερο ως εξής:

parkos 1

saaviv 2

GOM 3

Θα μπορούσα να τρέξω ένα random number generator στο ίντερνετ, αλλά θα μπορούσα να το κάνω και όσες φορές θέλω και να διαλέξω το νούμερο που θέλω ή να μην το κάνω και καθόλου.

Για να είναι αδιάβλητη η διαδικασία και να μην έχουμε ενστάσεις :prankster: , θα περιμένουμε την αυριανή κλήρωση του τζόκερ (02/05/2020).
Νικητής θα είναι ο αριθμός της δεκάδας από το πρώτο μπαλάκι που θα εμφανιστεί μεταξύ των 10-19, 20-29, 30-39).
Μετράνε ΜΟΝΟ τα μπαλάκια από 1-45 και όχι το τελευταίο έξτρα μπαλάκι του τζόκερ.

Δηλαδή αν βγει νούμερο από 1 ως 9 ή 40 ως 45, το αγνοούμε,
περιμένουμε το πρώτο (χρονικά) μπαλάκι από τα 10 ως 19, 20 ως 29 και 30 ως 39, και κερδίζει η αντίστοιχη δεκάδα 1, 2, 3. Πχ αν βγούνε 41, 2, 43, 1, 35 κερδίζει το 3.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται με αύξοντα αριθμό, αυτό δεν μας ενδιαφέρει.

Μας ενδιαφέρει η τυχαία σειρά που βγαίνουν τα μπαλάκια στη ζωντανή κλήρωση και η οποία παραμένει ανεβασμένη στο youtube.

Ελπίζω να μην σας κούρασα, δεν σκέφτηκα κάτι καλύτερο.

Reaction score
2.339
μία διόρθωση,
η κλήρωση είναι αύριο όπως γράφτηκε παραπάνω αλλά η σωστή ημερομηνία είναι 03/05/2020

Reaction score
2.339
από την κλήρωση και σύμφωνα με ότι ειπώθηκε παραπάνω,
τυχερό νούμερο είναι το 1,
οπότε ο συμφορουμίτης parkos μπορεί να στείλει πμ για να κανονίσουμε την παραλαβή

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv