Χαρίζεται

Reaction score
1.458
Απάντηση: Χαρίζεται

Νίκο,συγχαρητήρια για την προσφορά σου!

P.S:Μήπως χαρίζεις και κάνα dune prime?:116:

Reaction score
1

Τουλάχιστον αυτά τα μαραφέτια είναι πιο φτηνά από τις μοτοσυκλέτες που είχα μπλέξει :142: και μου φάγανε και τη ζωή μου κιόλας :141: ...

Αλλά σοβαρά τώρα τι να πουλήσω από το Pico ; Αντε και το βάζω 40 ευρώ λέμε, τα τσιγάρα δυό βδομάδων, τι θα καταλάβω ; Ενώ έτσι το χαρίζω και κάνω και μιά γνωριμία, πίνω κι ένα καφέ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τουλάχιστον αυτά τα μαραφέτια είναι πιο φτηνά από τις μοτοσυκλέτες που είχα μπλέξει :142: και μου φάγανε και τη ζωή μου κιόλας :141: ...

Αλλά σοβαρά τώρα τι να πουλήσω από το Pico ; Αντε και το βάζω 40 ευρώ λέμε, τα τσιγάρα δυό βδομάδων, τι θα καταλάβω ; Ενώ έτσι το χαρίζω και κάνω και μιά γνωριμία, πίνω κι ένα καφέ...
θα τον πιουμε αυτο τον ρημαδοκαφε, κι αμα γουσταρουμε συνοδεια ακροασεων!:128:

Reaction score
1

θα τον πιουμε αυτο τον ρημαδοκαφε, κι αμα γουσταρουμε συνοδεια ακροασεων!:128:

Μόνο που άμα δείς τι μουσική ακούω, θα τρέχεις και θα χάσεις πάσα ιδέα :142::143::135:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το pico αψογο! Ευχαριστω Νικο, χαρηκα για τη γνωριμια:446:

Reaction score
1

Dark Wave οπως εγω?:116:
Μπα...είμαι πιο σκληρός :142::143: Καρρά, Κωστόπουλο, Χαρά Βέρα, Κατερινάρα Στανίση :137: άντε και κανα ΠλουταρχοΚιάμο άμα έχω ευαισθησίες :142: ...

L

LLLEFTERIS

Guest

Κοψε το Μπουρναζι!

Και ειδα το avatar και λεω Hellraiser εχει βαλει τιποτα VNV Nation θα ακουει Blutengel κλπ

Reaction score
1

Κοψε το Μπουρναζι!

Και ειδα το avatar και λεω Hellraiser εχει βαλει τιποτα VNV Nation θα ακουει Blutengel κλπ
Δεν πάω στο Μπουρνάζι, ποτέ δεν πήγαινα :126: ...Α ναι, το άβαταρ, είμαι στις βόρειες κατηγορίες και είναι η αγαπημένη μου ταινία, με μουσική δεν ασχολούμαι :126:

Δε πιστεύω να παίζεις μπάλα στο γήπεδο της Χρυσούπολης ε ; :137:

L

LLLEFTERIS

Guest

Μπαλα? τι ειναι αυτο? ωχ κατσε με επιασε η μεση μου. :p

Καμια σχεση ο γιος μου ισως σε μερικα χρονακια.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Χαρίζεται

Μπα...είμαι πιο σκληρός :142::143: Καρρά, Κωστόπουλο, Χαρά Βέρα, Κατερινάρα Στανίση :137: άντε και κανα ΠλουταρχοΚιάμο άμα έχω ευαισθησίες :142: ...
στανιση εσυ??? να το δω να τσιτωνεις τα ηχεια κ να σκουζει αυτη... "να σου καμνω μια ερωτησηηηη... σαγαπει οπως εγω πες μου σε παρακαλω" χαχαχαχαχαααα :142::142::142::142::142:

πες μου σε παρακαλωωωωωωωωω :138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.142

Πας γυρεύοντας να φας τη:618:σου εσύ!:135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.068