Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, Delta mixer

Reaction score
11
Όπως είχαμε πει στο άλλο νήμα για τον ενισχυτή, μετά τις γιορτές θα έδινα τα μηχανάκια. Χαρίζονται λοιπόν τα παρακάτω:

1. Ενισχυτής ROTEL RA-840BX4 2x40wRMS. (Έχει ένα θεματάκι με τους επιλογείς).
2. Tuner PHILIPS FT-920 (ένα πολύ μικρό θεματάκι με τον περιστροφικό επιλογέα, τίποτα το ιδιαίτερο).
3. Equalizer AIWA AIWA GE-950 (έχει θέμα με κάποια κουμπιά του).
4. Mixer DELTA MX-10, 6 εισόδων. Δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Να διευκρινήσω ότι παρόλλα τα μικροπροβλήματα που έχουν, όλες οι μονάδες είναι λειτουργικές. Όλες παίζουν κανονικά.

Για τον ενισχητή ειδικά μπορείτε να βρείτε κάποιες πληροφορίες και στο νήμα http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?106379-Ενισχυτής-ROTEL-RA-840BX4.
Επειδή έχει μπει χέρι μέσα (δεν ξέρω πως, πότε και γιατί), ο φίλος @vintage_service έχει προσφερθεί να τον αποκαταστήσει στην αρχική του κατάσταση αντί κάποιου τιμήματος φυσικά. Σύμφωνα πάντα με τον Σάκη, ο ενισχυτής το αξίζει με το παραπάνω, αφού τον θεωρεί κλασσικό κομμάτι. Χωρίς να έχω ίδιέτερες γνώσεις πάνω στο θέμα, αλλά από φωτογραφίες του εσωτερικού του που είδα στο νετ και λαμβάνοντας υπ' όψιν την ηλικία του, θα πρέπει όντως να είναι καλό κομμάτι. Στο e-bay πάντως τον βρίσκει κανείς δύσκολα και με τιμές κοντά στα 200 ευρώ.

Φωτογραφίες από όλα θα ακολουθήσουν το απόγευμα από το σπίτι, γιατί εδώ το PC καίει κάρβουνο.

Σόρρυ αν έχω ανοίξει σε λάθος σημείο το νήμα, παρακαλώ κάποιος mod να το μεταφέρει εκεί που πρέπει. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να θεωρηθεί αγγελία αφού δεν τα πουλάω, αλλά ....

Ευχαριστώ.

Εννοείτε ότι αν υπάρχει πολλαπλό ενδιαφέρον για κάποια από τις συσκευές, θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.480
Απάντηση: Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, Delta mixer

:607:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, Delta mixer

Κατ'αρχας ενα μπραβο για τη χειρονομια. Θα με ενδιεφερε το tuner, εκεινη η σειρα της Phillips ηταν εξαιρετικη κ πολυ δυσευρετη πλεον. Ευχαριστω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.453

Δεν ενδιαφέρομαι για κάποιο μηχάνημα, αλλά θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον kesanis για την χειρονομία του! :607:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.454

Συγχαρητήρια!! :607:

Reaction score
347

Συγχαρητήρια και απο εμένα! Αν βρίσκεστε Αθήνα θα με ενδιέφερε κι εμένα το tuner της Philips...
Και πάλι μπράβο!

Reaction score
2.557
Καλημέρα και μπράβο!
Μήπως μπορείς να μας δώσεις κάποιες πρόσθετες πληροφορίες ή φωτογραφία ή καλύτερα ένα λινκ για το Mixer DELTA MX-10; Ο κουμπάρος μου είναι μουσικός και ενδιαφέρεται να έχει ένα τέτοιο στο σπίτι.

Reaction score
264
Re: Απάντηση: Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, Delta mixer

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα.Μς ενδιαφερει το ολο θεμα και θα μπορουσα να σε απαλαξω απο ολλα αυτα μιας και εχω φιλο γατονι στα ηλεκτρονικα που θα μπορουσε να φτιαξει καποιες μικροβλαβες που ισως και να εχουνε τα πραγματα οπως και εσυ γραφεις.
Πιο πολυ με ενδιαφερει ο ενισχυτης και το touner.σε ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, De

καλημερα
μπραβο και απο εμενα
με ενδιαφερει ο ενισχυτης

Reaction score
249

χρονια πολλα και μπραβο για την κινηση!
με ενδιαφερει το tuner και κατα δευτερο λογο ο ενισχυτης

Reaction score
5

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ!
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡE ΤΟ ΜΙΧΕR KAI O ENIΣΧΥΤΗΣ!
ΚΑΙ ΤΟ EQ AN ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ...!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.136
μπραβο στο φιλο!!!! μπραβο για την κινηση! δε μ ενδιαφερει κατι , αλλα το καλο να λεγεται!

Reaction score
50

μπράβο φίλε μου!
θα με ενδιέφερε το tuner

Reaction score
2

Καλή χρόνια και μπράβο και από εμένα για την προσφορά σου!
Προσωπικά θα με ενδιέφερε το aiwa.

Reaction score
1.213

Δηλωνω παρων για τον ενισχυτη :109:

Reaction score
2

Συγχαρητήριά για τη κινηση σου φιλε μου.
θα με ενδιεφερε ο μικτης :107:

Reaction score
1.127

πολλά μπράβο για τη προσφορά σου!!θα με ενδιέφερε κι εμένα ο ενισχυτης και το tuner,ευχαριστω

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507