Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, Delta mixer

Reaction score
5
Απάντηση: Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, Delta mixer

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ!
ΝΑ'ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Χαρίζονται Rotel ενισχυτής, Philips tuner, Aiwa equalizer, Delta mixer

Το τιουνερ τελικά αποδεσμεύεται από τον συνάδελφο, οπότε είναι δικό σου.

Sent from my Galaxy S2.

ευχαριστω καλε μου φιλε, εχεις pm

Reaction score
11
Από σήμερα και το tuner της Philips προσφέρει τις υπηρεσίες του στον νέο ιδιοκτήτη του.

Παντελή (ελπίζω να το είπα σωστά αυτή τη φορά), καλές ακροάσεις!

Sent from my Galaxy S2.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Από σήμερα και το tuner της Philips προσφέρει τις υπηρεσίες του στον νέο ιδιοκτήτη του.

Παντελή (ελπίζω να το είπα σωστά αυτή τη φορά), καλές ακροάσεις!

Sent from my Galaxy S2.
Χρηστο, σε ευχαριστω πολυ για το τιουνερ το οποιο ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και παιζει κυριολεκτικα σαν καινουριο :446:

Reaction score
2

Να ευχαριστώ και εγώ τον Χρήστο για το equalizer AIWA!Εξαιρετική κατάσταση!Οσο για κάποια κουμπάκια που δεν δούλευαν καλά(σύμφωνα πάντα με το Χρήστο,με 2-3 πατήματα λειτούργησαν)μικρό το πρόβλημα!Με έναν spray όλα έγιναν σαν καινούργια!Χίλια ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
11
Να ευχαριστήσω και εγώ για το κρασί. Θα το τιμήσω δεόντως!

Όλα λοιπόν παραδόθηκαν στους νέους ιδιοκτήτες τους. Να 'στε καλά παιδιά να τα χαιροσαστε.

Η αγγελία μπορεί να κλείσει. Ευχαριστώ.

Sent from my Galaxy S2.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo