Χαριζεται πικαπ DUAL cs 511

Reaction score
1
Χαριζεται πικαπ DUAL cs 511 σε οποιον φιλο θελει να ξεκινησει να ακουει βινυλιο. Το πικαπ μολις το πηρα απο το σερβις και παιζει μια χαρα , με καινουργιο ιμαντα κτλ. Χρηζει καθαρισμου κτλ , αλλα κατα ταλλα ειναι μια χαρα. Θα προτειμουσα να το δωσω σε καποιον συμφουριτη μικρης ηλικιας ( αντε να ξεκολυσουμε κανεναν απο τα CDs και τα mp3 :116::116: )
Παραλαβη απο τον χώρο μου . ( Νεα Ιωνια - Πευκακια)
http://www.springair.de/Dual-CS-511_detail_11016_301.html

Reaction score
0
Απάντηση: Χαριζεται πικαπ DUAL cs 511

Καλημερα

Με ενδιαφερει, αν και ειμαι 30αρης... Για πολλους ακομη θεωρουμαι "μικρης ηλικιας" παντως... :107:

Reaction score
19

Καλησπέρα και μπράβο για την κίνηση!
Με ενδιαφέρει και είμαι και ** χρονών, στέλνω πμ :)

Reaction score
1

Για να μην γεμισω το φορουμ αγγελιες ,γραφω εδω:
Χαριζω και ενα κασετοφωνο ALPINE, που παιζει αλλα ενα ψιλομαζεμα το θελει για οποιον θελει να ασχοληθει ( κανα ιμαντα φανταζομαι κτλ)

Θα δω και τι αλλο εχω στην αποθηκη και τα ξαναλεμε.

Θα κανω μια κληρωση για το πικαπ το βραδυ στις 8:00 ετσι ωστε να δουν και αλλοι φιλοι την αγγελια που ισως τωρα να βρισκονται στην δουλεια τους και να μην μπορουν.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.255

Χαριζεται...
Μπράβο σου!

Reaction score
3

μπράβο φίλε μου για αυτή σου την κίνηση

Reaction score
1.815

Μπράβο κι από μένα!
Άλλοι τα πουλάνε αυτά που θέλουν επισκευή!!
ΕΥΓΕ!!!!

Reaction score
1

Λοιπον μετα απο μια δυσκολη κληρωση ... ( κορωνα - γραμματα :105::105::105: ) το πικαπ παει στον φιλο margamano. Σορυ Joanst.
Kαι το κασετοφωνο στον φιλο Meet_SoS που ηταν και ο μονος που εδειξε ενδιαφερον

Εχω καποιες καμπινες επαγκελματικες που επισης δεν θα χρειαστω . Αυριο να μαστε καλα θα ανεβασω φωτο.
(βασικα δεν χρειαζεται να που λετε μπραβο γιατι δεν εδωσα και κατι πολυτιμο , απλος κατι που δεν χρειαζομουν)

Reaction score
1

A , βρηκα φωτο απο τις καμπινες. Ειναι μαρκα fidek , πρεπει να φωρανε 12" γουφερ , και ειναι ντυμενες απο εξω με μοκετα; ..Αν καποιος θελει να τις αξιοποιησει.....

Reaction score
0

Κριμα... Συνηθως ο πρωτος που ενδιαφερεται το παιρνει, αλλα και η κληρωση ειναι ισως πιο δικαιος τροπος να το δωσεις... Αν τελικα για οποιο λογο δεν το παρει ο margamano το θελω με τα μπουνια!!!! Καλα να περνας

Reaction score
1

Περιμενε... κατι ακομα μπορει να ανακαλυψω στην μαγική αποθηκη...:105::105::105:

Reaction score
2

Για τις καμπίνες ενδιαφέρομαι εγώ.

Thank you!

Reaction score
1

Κριμα... Συνηθως ο πρωτος που ενδιαφερεται το παιρνει, αλλα και η κληρωση ειναι ισως πιο δικαιος τροπος να το δωσεις... Αν τελικα για οποιο λογο δεν το παρει ο margamano το θελω με τα μπουνια!!!! Καλα να περνας
Kατι βρηκα και για σενα , μην εισαι παραπονεμενος ( ενα JVC 1000 κατι) Θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο βεβαια μαζι του, αλλα γενικα μια χαρα παιζει( επαιζε τουλαχιστον. Θα πρεπει να βαλεις εσυ την κεφαλη που θα σου δωσω επανω γιατι δεν εχω βιδουλες αυτη την στιγμη) ( και καινουργιο ιμαντα του εβαλα) .

Reaction score
0

Μας βολεψες ολους ετσι; Σε ευχαριστω πολυ. Εισαι καταπληκτικος! Χιλιαδες μπραβο! Θα ξαναμιλησουμε ωστε απο βδομαδα να συναντηθουμε να το κανονισουμε! :107:

Reaction score
1

Ok.Παει και αυτο. Περιμενω τηλεφωνο.

Οποτε και οι καμπινες πανε στον φιλο Αντωνη (antonis_sp) Αντωνη στειλε μου ενα πμ με τηλεφωνο να κανονισουμε.
Σ/Κ που θα εχω χρονο θα συνεχιστουν οι ανασκαφες και βλεπουμε... ( 25 χρονια τρελας με το hi-fi ειναι αυτα. Ολο και κατι θα βρω...:105::105:: )

Reaction score
19

Γιάννη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το πικαπ, είναι πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση και ήδη το απολαμβάνω παρέα με Doors και Dire Straits! :114:

:607::607::607:

Reaction score
2

Χαριστικό παζαρι στη Ν. Ιωνια!

Χαριζω και εγω κατι Κλιπς ηχειακια που θελουν αλλαγη πυκνωτων σε μια διπλανη αγγελια - και μενω επισης Πευκακια :107:

Φιλε Γιαννη αν βρεθει και 3ο πικάπ στις κατακόμβες, εχε με υποψη σου.. Ειναι καιρος που θελω να παρω ενα πικαπ αλλα ολο ξεμενω και το αναβαλλω. Δε με ενοχλει η ηλικια του, να ακουσω τα δισκακια που εχω μαζεψει θελω και να δοκιμασω το phono του revox μου (τζοβενο για την ηλικια του :616: ).

Μετα θα αναβαλλω συνεχως την αναβαθμιση του γιατι θα τρωω τα λεφτα μου σε βινυλια :D

Reaction score
0

Γεια σου, ενδιαφέρομαι για το κασετόφωνο. Και αν προκύψει κάνα πικαπάκι ακόμα, για ένα φίλο που θέλει να επιστρέψει στο βινύλιο! Είμαι και κοντά, Καλογρέζα.
Χαιρετώ και να 'σαι καλά, Τάσος.

Reaction score
2

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΙΚΑΠ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΕΠΕΦΤΑ

Reaction score
0

Σε ευχαριστω και δημοσια!

Σε όλα αψογος και πανω απ' ολα γενναιοδωρος, πραγμα σπανιο στις μερες μας!

Καλη Ανασταση σου ευχομαι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.416
Νεότερο μέλος
kostas2025