Χαριζονται Roister DS-100 & Technics SU- 810


Μηνύματα
731
Reaction score
616
Νομιζω οτι το διαστημα της μιας εβδομαδας ηταν αρκετο για να δηλωση συμμετοχη οποιος επιθυμουσε. Μετα την κληρωση που εκανε η κορη μου (3 ετων και το διασκεδασε παντως) εχουμε νικητη..τα τααα και ειναι ο alekosgk. Αλεκο καλες ακροασεις. Δεν ξερω αν ενδιαφερεσαι και για το πικαπ που δινει ο φιλος ικτινος. Στειλε πμ να μιλησουμε
να δηλωσει..οχι δηλωση...ελεος αν δεν εχεις τελειωσει τον καφε σου αυτα παθαινεις..
 


Μηνύματα
22
Reaction score
40
Να και κάτι που δεν περίμενα μιας και παίζει να ναι η πρώτη φορά που κερδίζω κατι,χαχαχαχα!Μπράβο για άλλη μια φορά λοιπόν στον Freaklight για την προσφορά του γιατί ειναι σπάνιο σαν κίνηση το να θες να δίνεις και να προσφέρεις έτσι αφιλοκερδώς στο διπλανό σου,κάτι το οποίο μόνο στο avsite έχω δει να γίνεται τόσο συχνά και σε τετοιο μέγεθος οποτε μπράβο κ σε όλη την κοινότητα γ αυτό,και κυρίως τον ευχαριστώ (και φυσικά και την κορούλα του για την επιλογή :)) γιατί επιτέλους μετά απο ένα χρόνο θα ακούσω μουσική πέρα απο τα απαίσια ηχεία του λάπτοπ!!Οσο για το πικάπ ευχαριστώ πολύ και τον Ικτίνο,επειδή όμως το αγαπημένο πικάπ του πατέρα μου ευτυχώς λειτουργεί ακόμα,θα ήθελα να δώθει αν γίνεται σε κάποιον άλλον που του λείπει..Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.425
Reaction score
74.800
Οσο για το πικάπ ευχαριστώ πολύ και τον Ικτίνο,επειδή όμως το αγαπημένο πικάπ του πατέρα μου ευτυχώς λειτουργεί ακόμα,θα ήθελα να δώθει αν γίνεται σε κάποιον άλλον που του λείπει..Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Εύγε! :thumbsup:
 

Μηνύματα
271
Reaction score
529
Εκτος απο καλες ακροασεις να δωσω κ συγχαρηρηρια στον Αλεκο που δειχνει πως αντιληφθηκε την κινηση μας. Ελπιζω να πραξουν το ιδιο οσοι δηλωσουν συμμετοχη στην κληρωση για το πικαπ-ακι.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.644
Μηνύματα
2.870.181
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top