Χαριζονται Roister DS-100 & Technics SU- 810

Reaction score
620
Καλησπερα. Επειτα απο αναβαθμιση που εκανε ο πεθερος μου το συζητησαμε και αποφασισαμε τα παλια ηχεια οπως και ο ενισχυτης να δωθουν σε καποιον ανθρωπο που οικονομικα βρισκεται σε ασχημη θεση και δεν μπορει να ακουει την μουσικουλα του. Εχω παρακολουθησει ανα διαστηματα παρομοιες προσφορες απο φιλους του φορουμ κατα τις οποιες εκδηλωνοταν ενδιαφερον απο ατομα....που δεν θα το περιμενες. Μοναδικη μας επιθυμια λοιπον ειναι να πανε σε καποιον που εχει πραγματικα αναγκη.
Τα ηχεια ειναι τα ds-100 της Roister και ο ενισχυτης ειναι ο Technics SU-810
Να τονισω οτι θα προτιμηθουν ατομα απο Αθηνα ωστε να μπορεσουν οι ιδιοι να τα παραλαβουν απο τον χωρο του.
Ευχαριστω

Reaction score
0
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!
Θα με ενδιέφεραν κι εμένα, οπότε παίρνω σειρά στην κλήρωση.
Ευχαριστώ.

Reaction score
10
Συγχαρητηρια, κι απο μενα, για την κινηση. Αν και αυτο που θες να κανεις, ειναι λιγο λεπτεπιλεπτη κινηση, δλδ θελω να πω, πως θα ξερεις οτι πραγματικα θα πανε σε καποιον που αληθινα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει;

Τελοσπαντων, εκφραζω απλως, μια απορια μου. Μην το παρεις στραβα!

Δεν επιθυμω να λαβω μερος στην κληρωση.

Reaction score
1
Συγχαριτηρια ελπιζω να παει εκει που θελεις......η βουλιμια ειναι ψυχικη ασθενια......
Δεν δηλωνω συμετοχη.

Reaction score
620
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Cabdik το καλο που εχει το φορουμ ειναι οτι πολυ ευκολα μπορεις να καταλαβεις απο τα γραφομενα του ενδιαφερομενου και ειδικα απο τις αγγελιες αν τα εχει αναγκη η οχι. Ηδη το κανω μονος μου και πιστευω οτι οι διαχειριστες ειναι παντα προθυμοι να βοηθησουν σε τετοιες περιπτωσεις.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.749
Ηδη το κανω μονος μου και πιστευω οτι οι διαχειριστες ειναι παντα προθυμοι να βοηθησουν σε τετοιες περιπτωσεις.
Έτσι κάνουμε σε όλες τις κληρώσεις. Και πάντα μένουν ελάχιστοι.

Reaction score
53
καλημερα και καλο μηνα σε ολους!και ενα μεγαλο μπραβο!!!
θα ηθελα να συμμετασχω σε αυτην την κληρωση για να τα δωρισω με την σειρα μου σε ενα πολυ καλο φιλο που ηδη εχω χαρισει ενα ΝΙΚΚΟ intergraded ampl απο full service στο east electronics : http://www.eastelectronics.gr/service-nikko-na-590-ii/ οπως επισης σε ενα αλλο πολυ καλο φιλο αυτον τον Kenwood :http://www.eastelectronics.gr/service-kenwood-kr2090 αλλα αυτος ειχε και custom ηχεια μαζι !!
ευχαριστω πολυ!!:)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.136
Members
38.414
Νεότερο μέλος
arishonda