Χαριζονται...

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Καλημερα σε ολους:)
Στα πλαισια ξεκαθαρισματος ,θα βαζω εδω διαφορα πραγματακια,που λογω της κρισης δεν εχει νοημα να ζητησω λεφτα,ενω θα μπορουσαν να ειναι χρησιμα σε καποιον αλλον. Για οποιον ενδιαφερεται,ας στελνει πμ. Η αγγελια θα ανανεωνεται τακτικα,ενω η παραλαβη του οποιου αντικειμενου,θα γινεται απο το σπιτι μου απο τον ενδιαφερομενο.Ταχυδρομειο δεν διατιθεμαι να παω,βαριεμαι:))Δεν θα δωσω ''σκουπα'' σε εναν ολα τα αντικειμενα,αλλα το καθε ενα,θα πηγαινει σε διαφορετικο ανθρωπο,για ευνοητους λογους.

1)Δεκτης παλαιου τυπου Filmnet ''σκαλισμενος'' με μοντουλακι για να εχει ''καλη'' ποιοτητα σηματος...Κατα 99% θα βρεθει και το κοντρολ του.
2) Σταθερη συσκευη τηλεφωνου,με ενσωματομενο ρολοι και ξυπνητηρι,σε μπεζ χρωμα.
3) Fax Panasonic KX-FC 225. Ειναι σε κατασταση καινουργιου,υπαρχει το μανιουαλ και σφραγισμενα μελανια,αλλα δυστυχως δεν εχω βρει (ακομα τουλαχιστον...) το ασυρματο ακουστικο του.Φυσικα την δουλεια του την κανει και χωρις αυτο.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Χαριζονται...

Να προσθεσω και εναν ενισχυτη ARCAM A3. Μια χαρα εμφανισιακα,παιζει μονο το ενα καναλι,εγω ομως δεν προλαβαινω ( και ουτε θελω δλδ) να τον φτιαξω,αρα αυτος που θα τον παρει η θα τον χρησιμοποιησει μονο για υποκρουση με το ενα καναλι,η θα τον επισκευασει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.523

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γιαννη, ψαξε εκει στο ...χαος μηπως υπαρχει κανενα τιουνερ:):):)

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Θα δωσω και ενα ηχειο Acoustat 1200 pininfarina . Θελει ενα οχταρακι γουφερ και ειναι...τζετ:)Μπορει να βρω και γουφερ,αλλα δεν το υποσχομαι... Μπορει να χρησιμοποιηθει για κεντρικο σε καποιον που εχει ηδη πανελ για κυρια ηχεια. Μαζι θα δωσω και το πολυ καλο τροφοδοτικο του,απαραιτητο για να δουλεψει το πανελ,το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση και παιζει πολυ ομορφα...

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ο Arcam παει στον Γιαννη,αφου εστειλε πρωτος πμ.
Το Acoustat παει στον Σπυρο Κωνσταντινιδη που εστειλε πρωτος πμ.
Και στους δυο εχω στειλει πμ με τηλεφωνο για συννενοηση παραλαβης.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Αυτον δεν τον δινεις;
View attachment 24738
Φυσικα και τον δινω! Κατσε να σου στειλω αριθμο λογαριασμου μονο...:)) :p
Με μερικα συμβολικα χιλιαρικα ειναι δικος σου:))
( Για τιουνερ δεν νομιζω να εχω,αλλα ποτε δεν ξερεις! stay tuned γιατι αν εχω θα το βαλω εδω,οποτε να στειλεις πρωτος πμ!

Reaction score
5.912

Πριν λιγο παρελαβα τον Arcam απο τον Γιαννη,και θελω να τον ευχαριστησω για την φιλοξενια του,για τον καφε,και την ακροαση που καναμε στους υπεροχους ενισχυτες του!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Συγνώμη για την ενόχληση, το FAX? δεν το κέρδισα?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Συγνώμη για την ενόχληση, το FAX? δεν το κέρδισα?
Καμια ενοχληση. Οι ενδιαφερομενοι που εκδηλωσαν ενδιαφερον,εστειλαν πμ (οπως αναφερω στο πρωτο μου ποστ:........Για οποιον ενδιαφερεται,ας στελνει πμ........),συννενοηθηκαμε και τα παρελαβαν. Πως αλλιως θα μπορουσε να γινει ?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

To fax εχει κρατηθει για μελος του φορουμ.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ το Γιάννη για το όντως αχρησιμοποίητο fax που παρέλαβα σήμερα και το μπόνους που μου χάρισε επίσης ένα σταθερό τηλέφωνο. :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale