- Reaction score
- 3.581
Αμα το νερό είναι απεσταγμένο ο καφες χάνει στις υψηλεςΠροσφέρομαι να φτιάξω εγώ, hiend espresso με lapavoni χειροκίνητη μηχανή και απεσταγμένο νερό.:mrgreen:
Αμα το νερό είναι απεσταγμένο ο καφες χάνει στις υψηλεςΠροσφέρομαι να φτιάξω εγώ, hiend espresso με lapavoni χειροκίνητη μηχανή και απεσταγμένο νερό.:mrgreen:
Γι'αυτό υπάρχει χειροκινήτη ρυθμίση της πίεσης, για να ισορροπήσει το σύστημα.Αμα το νερό είναι απεσταγμένο ο καφες χάνει στις υψηλες
Το καλύτερο νερό είναι το νερό από το βάζο, το έπινε και ο Σταυρίδης, σκέτο !!το νερο μονο pelegrini ιταλιας η penalito τενεριφης
τιποτα αλλο και η μηχανη jura γιουρα
μονο ετσι τη βρισκω
Τι τη θες τη μηχανή όταν ακούς από χονί ?audyssey για μηχανη καφε υπαρχει?
Άντε ρε ξερόλα... :happy_9:Όλη αυτή η συζήτηση είναι πολύ hi-end... Πανάκριβες μηχανές καφέ, συγκεκριμένο νερό, ειδικά χαρμάνια...
Και τελικά το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τον ελληνικό της γιαγιάς, στο μπακιρένιο μπρίκι, στη στάχτη από το τζάκι...
Όλη αυτή η συζήτηση είναι πολύ hi-end... Πανάκριβες μηχανές καφέ, συγκεκριμένο νερό, ειδικά χαρμάνια...
Και τελικά το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τον ελληνικό της γιαγιάς, στο μπακιρένιο μπρίκι, στη στάχτη από το τζάκι...[/
Ξεκίνησα να σου απαντάω, αλλά με την κ@λοαρρώστια δεν μπορώ να κάνω πλάκα...μην ρειχνεις σταχτη στα ματια φοραμε μασκα προστασιας
ακου μπρικι
και νερο απο τις βρυσες που στασουν καρκινο
:cool_4:Όλη αυτή η συζήτηση είναι πολύ hi-end... Πανάκριβες μηχανές καφέ, συγκεκριμένο νερό, ειδικά χαρμάνια...
Και τελικά το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τον ελληνικό της γιαγιάς, στο μπακιρένιο μπρίκι, στη στάχτη από το τζάκι...
Δεν σε πιανω εδω αλλα αυτην την Γιουρα εχω κι εγω με ειδικο μπλου ρει ακτινες φως τελειο στο απολυτο σκοταδι που δεν εχουμε ποτε παρεμπιπτοντως οι κοκκοι του καφε παιζουν κι αυτοι το ρολο τους το φιλτρο του νερου κτλ ειμαι κι εγω τωρα χαι ροκ?γιαυτο κοιτα τα ραδικια αναποδα
Κωλύεσαι ;![]()
Κωλυμα