Χορηγοί DLP

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.595
Δεν ξερω θα δουμε τι θα βγει , πιστευω παντως οτι θα ειναι κοντα στην πραγματικοτητα

Reaction score
7
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Υ.Γ.Οι κορουλες μου μολις τελειωσαν μια τετραωρη θεασουλα σε χειριστης ποιοτητας ντοκυμανταιρ που ειχε μαζεψει η μητερα τους απο εφημεριδες.Μακαρι να ειχαν λιγο ζαλαδα η πονοκεφαλο γιατι δεν θα μου ειχαν σπασει τα αυτια με την μουσικη που εχουν βαλει τωρα και ξεφαντωνουν.
Μα ξεφαντωνουν επειδη απο το πολυ rainbow εκαναν κεφαλι!!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αγαπητε Spylab εχω τον HITACHI PJ-TX 200 και την συγκεκριμενη ταινια τοσο σε superbit οσο και σε high-definition υλικο . Ο προβολεας ρυθμισμενος απο τον Καστρουνη και πηγη HTPC .Εχω δει αυτη τη σκηνη δεκαδες φορες στο HI-END show περσυ τον Νοεμβριο οπου συμμετειχα ως εκθετης με τα παραπανω μηχανηματα και πιστεψτε με οσοι βλεπαμε την Hi Def εκδοχη μεναμε -νε με το στομα ανοιχτο .Εκτοτε αυτα τα δυο μηχανακια φροντιζουν για την σπιτικη μου απολαυση !
Ουτε κατα διανοια δεν μοιαζει η εικονα με αυτη της φωτογραφιας ( τωρα θα μου πειτε τι ρυθμιση εχει το tft πανελ του PC που βλεπω αυτη τη στιγμη τις φωτογραφιες .....) .

Αυτο δεν σημαινει οτι ενας ετσι καλορυθμισμενος OPTOMA δεν θα επαιζε ακομα καλυτερα απο τον HITACHI . Οταν το δω με τα ματακια μου θα το γραψω (αλλα δεν θα τον αλλαξω γιατι εχω εντονη αντιληψη του rainbow effect με ολους τους DLP )

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.595
Eγω μπορω βασικα να μιλησω μονο για τον Οptoma72
kαι για τις δικες μου φωτογραφιες.

Απο οσο μπορω να δω εχουν νοημα γιατι δειχνουν σε μεγαλο
βαθμο την εικονα που βλεπω στο πανι με μια προσεγγιση 90% περιπου.

Ασφαλως δεν ξερω για τις φωτο αλλων ποσο καλες ειναι ....................

Tις φωτο απο τον pj 200 τις αναφερουν συχνα στο avforums.com απο οπου και τις πηρα,
και δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι παιζει καλυτερα

Και σιγουρα δεν τις βαζω στο thread εχοντας επικαλεστει οτι εχουν καποια ιδιαιτερη σημασια.

Αλλα αυτη ειναι μια jpeg εικονα resized απο 1920χ1200 σε 1024χ640

Και αυτη ειναι η ιδια εικονα με φωτο απο τον Optoma απο 3264 χ2448 σε 1024x768 μαλιστα πριν ρυθμισω λιγο
τα χρωματα .

Εγω βρισκω αρκετο νοημα για το τι μπορει να δειξει ο PJ σε σχεση με με την original εικονα..........

Σε καθε test καθε PJ παραθετονται εικονες με τους PJ ρυθμισμενους απο αυτον που κανει το test
για να δειξει τις δυνατοτητες καθε μηχανηματος οτι τεχνολογιας και να ειναι και οπου υπαρχουν
εμφανεις ειναι οι διαφορες με την προ ρυθμιση εικονα.

Πιστευω οτι χωρις οι εικονες να δειχνουν το 100% οτι μπορουν να βγουν συμπερασματα.

Αλλα παλι αυτη ειναι η φτωχη μου αποψη και δεν με πειραζει να ειναι λαθος

Αν υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα και για να μην προκαλειται συγχυση σε νεα μελη υπερ η κατα καποιας τεχνολογιας
πολυ ευχαριστως να μην ξαναβαλω καμμια φωτο .

Πιστευω επισης οτι οι HiEndαδες ζηλευουν λιγο γιατι αυτοι για την αποδοση των μηχανηματων τους
τι μπορουν να κανουν να βαζουν MP3?? :mrgreen: :mrgreen: E δεν γινεται :p :p :p

Φυσικα οποιος θελει ειναι πραγματικα καλοδεχουμενος -οπως και οι 10 plus συνφορουμιτες που εχουν ηδη
ερθει- για θεασεις test δοκιμες Φωτογραφιες πιτσες και οτι αλλη καλη ιδεα ..................

Guest of honor φυσικα ο Νικος Τσαρουχας

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.595
Kαι για το λιγο που μπορει να εχει νοημα :wink: αυτη ειναι η lilu μου

Και αυτη η lilu σε full zoom με την s80 απο τα 4 μετρα

Reaction score
164
Άντε, για τελευταία φορά! :)
Αυτό που δείχνεις, δεν είναι τι παίζει ο προβολέας σου, είναι τι βγάζει η μηχανή σου!
Έχουμε την εξής σχέση:
Αρχική εικόνα+απώλειες από τον προβολέα+απώλειες από τη φωτογράφιση+απώλειες από το μόνιτορ=τελική εικόνα
Πράγματι, η αρχική εικόνα είναι πολύ κοντά στην τελική, άρα οι απώλειες από τον προβολέα+από τη φωτογράφιση+από το μόνιτορ=περίπου μηδέν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι άλλες απώλειες είναι μηδέν. Απλά αλληλοεξουδετερώνονται.
Εγώ σπίτι σου για πίτσα δεν έρχομαι αν δεν έχει δραμαμίνες! :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.595
Βρε ελα για την παρεα θα σε βαλω με πλατη στο πανι :p

Και ετσι και ωραια πιτσα θα φας και πλακα θα κανουμε
και το κυριωτερο δεν θα υπαρχει κινδυνος να γυρισεις σπιτι και να πεταξεις
κανενα LCD απο το παραθυρο.... γιατι πραγματικα δεν θα το ηθελα καθολου αυτο :p :p

Ασε που νομιζω οτι εισαι κρυφοDLPακιας , πραγμα αντικειμενικα καλο :lol:

PS LCD ScreenShot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
164
Σιγά, ένα WB και θα γίνει μια χαρά αυτό που έδειξες. Εκτός αν όντως έτσι έδειχνε, οπότε πάω πάσο.
Κοίταξε, τη ναυτία που θα νιώσω θα την αποδώσεις στις πίτσες. Όπως είδες από τα δικά μου screenshots, δεν έχω να πετάξω τίποτα. Μάλλον να αγαπήσω περισσότερο προβλέπω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ