Χρειάζομαι phono;

Reaction score
2
Καλημερα!! Σκοπευω να αγορασω εναν καινουριο ενισχυτη και εχω αρχισει σιγα σιγα να ψαχνω. Παρατηρησα οτι στο οικονομικο φασμα που ενδιαφερομαι, 200-250 ευρω, οι ενισχυτες ειτε εχουν εισοδο phono για το πικ απ ειτε εχουν ενσωματομενο ραδιοφωνο. Δεν βρηκα κανεναν να τα εχει και τα δυο τα οποια και τα χρειαζομαι. Ενας φιλος μου εχει εναν ενισχυτη yamaha χωρις phono και το εχει συνδεσει απλως σε καποιο input και απλως ανεβαζει το volume κατα 10-15 db για να ακουει στην ιδια ενταση με το cd και αποσο λεει δεν εχει κανενα προβλημα. Χρειαζεται τελικα το phono? Εγω παιζω τους δισκους μου σε ενα mk 2. Ευχαριστω και καλημερα!!!

Reaction score
2
Καλημερα!! Σκοπευω να αγορασω εναν καινουριο ενισχυτη και εχω αρχισει σιγα σιγα να ψαχνω. Παρατηρησα οτι στο οικονομικο φασμα που ενδιαφερομαι, 200-250 ευρω, οι ενισχυτες ειτε εχουν εισοδο phono για το πικ απ ειτε εχουν ενσωματομενο ραδιοφωνο. Δεν βρηκα κανεναν να τα εχει και τα δυο τα οποια και τα χρειαζομαι. Ενας φιλος μου εχει εναν ενισχυτη yamaha χωρις phono και το εχει συνδεσει απλως σε καποιο input και απλως ανεβαζει το volume κατα 10-15 db για να ακουει στην ιδια ενταση με το cd και αποσο λεει δεν εχει κανενα προβλημα. Χρειαζεται τελικα το phono? Εγω παιζω τους δισκους μου σε ενα mk 2. Ευχαριστω και καλημερα!!!
Δηλαδη κατα την εγραφη του δισκου εχουμε
Αχαα μαλιστα. Αρα ουσιαστικα χρειαζομαι την προενισχυση και για τις χαμηλες συχνοτητες που μειονονται στην εγραφη.

A

AKARL

Guest
Παρατηρησα οτι στο οικονομικο φασμα που ενδιαφερομαι, 200-250 ευρω, οι ενισχυτες ειτε εχουν εισοδο phono για το πικ απ ειτε εχουν ενσωματομενο ραδιοφωνο. Δεν βρηκα κανεναν να τα εχει και τα δυο τα οποια και τα χρειαζομαι.
Υπάρχουν μερικά μοντέλα ραδιοενισχυτών με ενσωματωμένο προενισχυτή κεφαλής πικάπ στο οικονομικό όριο που έχεις θέσει:

https://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes/m/407/Sherwood.html

Reaction score
40
Το nad pp2 είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, Το pp3 είναι ακριβότερο αλλά έχει και έξοδο usb

Reaction score
91
Το nad pp2 είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, Το pp3 είναι ακριβότερο αλλά έχει και έξοδο usb
ο ανθρωπος θελει ενισχυτή με phono και όχι σκετο .και το συγκεκριμενο δεν είναι καλο για τα λεφτα του κατά την γνωμη μου.

Y

Yiannis_B

Guest
Ενισχυτή με φόνο στην πλάτη του, δεν θα τον έπαιρνα ποτέ, για λόγους ιδεολογικούς. :rolleyes:

:laugh:

Reaction score
91
Ενισχυτή με φόνο στην πλάτη του, δεν θα τον έπαιρνα ποτέ, για λόγους ιδεολογικούς. :rolleyes:

Γι αυτό μου αρεσει αυτό το φορουμ γιατι εχει ιδεολογια!και εγω ξεχωριστο εχω αλλα καλο είναι να απανταμε σε αυτό που ζηταει και όχι προσωπικη μας αποψη και θεωρια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas