Χρηση xtz

Reaction score
0
Aνοιγω νεο θεμα για να μην ''χαλασω'' ισως το θεμα του μελους vet! Ρωτω λοιπον ποσο ευκολη ειναι η χρηση αυτου του προγραμματος απο καποιον που δεν γνωριζει τεχνικα θεματα! Δηλ , απο το αποτελεσμα που θα μας δωσει πως θα ξερω τι πρεπει να αλλαξω εγω , τι φταιει. Ακομα κ αν εχω ισοσταθμιση πως θα την προσαρμοσω στ αποτελεσματα των μετρησεων? Το προγραμμα ερχεται με καποιο μανιουαλ που σου εξηγει τι πρεπει να κανεις αναλογα με τ αποτελεσματα? Αλλιως φανταζομαι ειναι για επαγγελματιες κ οχι για απλους φαν του ηχου!

D

deleted user 10898

Guest
το xtz ειναι το εναυσμα για να αρχισεις να διαβαζεις.
αλλιως, εαν δεν εχεις ορεξη, ισως αξιζει οταν παρεις και το αντιστοιχο subwoofer της εταιριας, που δεχεται τις μετρησεις και τις ρυθμισεις τις κανει με βαση αυτες, η εαν εχεις ισοσταθμιση, οπου σου προτεινει ποιες αλλαγες να κανεις.
επισης, μην το παρεις εαν δεν εχεις σκοπο να βελτιωσεις αυτο που θα σου δειξει...
τελος, θα χασεις τον υπνο σου σκεφτομενος πως θα πεισεις την γυναικα σου οτι το σαλονι δεν χρειαζεται να εχει τραπεζαρια, τρωμε και στην κουζινα...
οτι θες εδω...
Νικος
(ελα παιδακι μου στα Μελλισια/χαλανδρι να στο δωσω δανεικο και μετα βρασε ορυζα που λεν αφτοι που ξερουν...)

Reaction score
0
Σ ευχαριστω πολυ , μαζευω πληροφοριες για να ειμαι οσο το δυνατο πιο ετοιμος οταν θα χρειαστω να κανω τις αλλαγες που ονειρευομαι .... στο νεο σπιτι γιατι εδω που ειμαι τωρα δεν μου αρεσει κ δεν θελω να ''δεσμευω'' χρηματα κ επιπλεον σκεφτομαι να κανω κ το μεγαλο βημα στα προσωπικα .....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef