Χρησιμοποιείτε το 3D της TV σας;

Χρησιμοποιείτε το 3D στην TV σας;

• Ναι,πολύ συχνά.

Votes: 10 35,7%
  • Περιοδικά,μόνο για καμιά νέα ταινία.

Votes: 8 28,6%
  • Σπάνια.

Votes: 2 7,1%
  • Μόνο αν έρθει κανάς φίλος και το ζητήσει.

Votes: 3 10,7%
  • Καθόλου πλέον.

Votes: 5 17,9%

• Total voters
    28

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Ερώτηση προς τους κατόχους αυτής της κατηγορίας των τηλεοράσεων για να δούμε τι αντίκτυπο και χρήση έχει σε βάθος χρόνου.

Καλό θα ήταν να μας πείτε και το γιατί.

Reaction score
171
Απάντηση: Χρησιμοποιείτε το 3D της TV σας;

Πολύ συχνά.
Ο λόγος είναι ότι η TV (55LW5500) είναι μιας εβδομάδας, η θέαση με παθητικά γυαλιά ξεκούραστη και τέλος όπως και να το κάνουμε το 3D είναι εντυπωσιακό.
Ακόμα και το 2D -> 3D είναι ικανοποιητικό, εφόσον το αρχικό υλικό είναι καλό.
Αυτά.

Reaction score
433

Καλα βρε παιδιά μόνο ένας έχει 3d?οι άλλοι βαριουνται και μια ψήφο να ρίξουν?

Reaction score
0
αν και ειναι μολις 1μερας μπορω να πω οτι θα τα χρησιμοποιω αρκετα συχνα.χθες δοκιμασα να δω απο 2d σε 3d κ μου αρεσε αρκετα.ειμαι περιεργος τωρα που θα μου ερθει κ το home cinema που ειναι blueray 3d πως θα ειναι οι ταινιες.πιστευω θα φαω τρελο κολλημα.θα πηξω στις ταινιες κ στα ποπκορν :105::105::105:

Reaction score
38

Καλησπέρα κι από 'μένα, μακάρι να μπορούσα να το χρησιμοποιήσω πιο συχνά. Η δεύτερη ερώτηση της δημοσκόπησης με ξενίζει (Περιοδικά,μόνο για καμιά νέα ταινία.) Που είναι καλοί μου άνθρωποι οι καινούργιες 3D ταινίες; περιμένω πώς και πώς τους πειρατές της Καραϊβικής... Δυστυχώς αν και οι 3D TVs κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, ταινίες δεν βλέπω ταινίες... Πάντα μιλάω για ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους μιας και δεν ξέρουμε όλοι τόσο καλά αγγλικά. :105:

Reaction score
0

Σε αυθεντικό 3D, είναι εντυπωσιακό (55" σε 3m) ενώ η μετατροπή 2D-3D ανάλογα με την ποιότητα του σήματος .

Reaction score
20

ελάχιστα εως καθόλου . Στην αρχή ήταν εντυπωσιακό αλλα τελικά αποδείχθηκε μη αναγκαίο , ειναι και κουραστικό . εχω δει 5 - 6 ταινίες όλες κι ολες και πότε καμία μέχρι το τέλος σε 3d . Αν έπαιρνα τώρα TV αυτό που θα είχε στερεότητας θα ήταν το ΜΕΓΕΘΟΣ μετά η ποιότητα εικόνας και τέλος το 3D . Η TV μου είναι η samsung PS6900 πλάσμα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Κουραστικό σε plasma;
Ωιμέ,τι να πούν και οι κάτοχοι lcd.

Reaction score
0

Εγώ έχω την 42LW650S και μπορώ να πω το χρησιμοποιώ λίγο το 3D! Έχω δει κάποιες ταινείες αλλά αυτές που μου άρεσαν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού! Λίγες είναι οι ταινείες που αξίζουν σε 3D και αυτές ιδίως cartoons! Ας πούμε το Avatar δεν με ενθουσίασε σε αντίθεση με το παιδικό με τις κουκουβάγιες! Βγαίνανε τα αντικείμενα από την οθόνη ενώ στο Avatar δεν είδα κάτι τέτοιο! Αν έπαιρνα τώρα tv θα έπαιρνα κάποια με μεγαλύτερο μέγεθος και θα κοιτούσα ποιότητα στο 2D, όσο για 3D δεν θα κοιτούσα καν πιστεύω!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas