Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Λάβατε όλοι όσοι επικοινωνήσατε μαζί μου έτσι?

Εγώ δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα...

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Εχουν δικαιο τα Vista σου που τα...επαιξαν, μου φαινεται!
:cool_4: :happy_2:

Να συμπληρώσω κι όλας πως το δισκάκι κοντεύει να λειώσει και ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που ομόρφηνε μουσικά τα Χριστούγεννα τόσων μελών του φόρουμ!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Mπαμπη

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:happy_4:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

:violent:

Χρόνια Πολλά στους μουσικόφιλους και μη...:beer:

Reaction score
51
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Προσπερνώ κάποια "περίεργα" σχόλια γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχασαν όχι μόνο το μέτρο αλλά ολόκληρη μετροταινία!!!
Το να υπάρχουν απωθημένα είναι δικαίωμα καθενός.
Το να τα πληρώνουν όμως άνθρωποι, που αποδεδειγμένα αγαπούν το AVsite και προσπαθούν να δώσουν χαρά στα μέλη, είναι για μένα απαράδεκτο!!!
Σταματώ την κουβέντα μόνο και μόνο γιατί σέβομαι και εκτιμώ τόσο τον Κο Κανελλόπουλο, όσο και τον Γιώργο Σάμπαλη. Και συνεπώς δεν θέλω να χαλάσω την όμορφη κίνηση (τώρα ή παλιότερα ή στο μέλλον)

Παρέλαβα από τον Γιάννη (Dream_GR) μέσω courier (αν και είναι απαράδεκτη η Speedex της Πάτρας, αφού δεν μπορούσαν να βρουν τη διεύθυνσή μου και παρέλαβα το "δάνειο" Σάββατο 22/12 από τα γραφεία τους......)

Έδωσα το "δάνειο" στον Μιχάλη (giotamike) και όποιος θέλει από Πάτρα ας με ενημερώσει μέσω πμ!!

Καλές και μελωδικές γιορτές σε όλους μας!!!:happy_4: :crazy_3: :crazy_3:

Νίκο (Κανελλόπουλε) σε ευχαριστούμε πολύ. Το μπράβο είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω!!
Γιάννη (Dream_GR) σε ευχαριστώ για την αμεσότητα της αποστολής!!

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

giotamike said:
xm....σε παρότρυνε; Είδες, από μακριά φαίνεται ότι κάτι βρωμάει εδώ...χχιιιχιχι.
mmmm τώρα που το λές.... να σου ευχηθώ να μήν ψήνεις αρνί φέτος Μιχάλη με Bing Crosby & Frank Sinatra.... ή Chestnuts Roasting.... (NatKingCole~) και να φτιάχνεις μαγειρίτσα....!!!!

To να πω ότι είστε και οι δύο καθικάκια νομίζω είναι περιττό!!! :cool_11: :cool_11: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
1.213
Μολις το παρελαβα και εγω ...εκπληκτικη δουλεια...ευχαριστω τον Νικο που ομορφηνε τις γιορτες μας καθως και τον θειο Λακη που εκανε τον κοπο να το στειλει :happy_4:

Attachments

Reaction score
5
Συμφορουμήτες και συμφορουμήτισες...στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! (Νταξ, τέλος τα επαναστατικά)

Επειδή λόγω συγκυριών απ'ότι φαίνεται δεν είχα την τύχη να μου αποσταλεί το DVD, ποιός καλός άγγελος θα μου το 'δανείσει'; Ξέρω ότι πέρασαν τα Χριστούγεννα, αλλά και του χρόνου θα έρθουν πάλι και ελπίζω και του παραπάνω χρόνου...χαμένο δεν θα πάει...

Ευχαριστώ!

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Επειδή λόγω συγκυριών απ'ότι φαίνεται δεν είχα την τύχη να μου αποσταλεί το DVD, ποιός καλός άγγελος θα μου το 'δανείσει'; Ξέρω ότι πέρασαν τα Χριστούγεννα, αλλά και του χρόνου θα έρθουν πάλι και ελπίζω και του παραπάνω χρόνου...χαμένο δεν θα πάει...

Ευχαριστώ!
Εγώ.
Σου έστειλα pm

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos