- Reaction score
- 142
Επιθυμω να μπω στην κληρωση για το Sony CDP XA2 ES.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Το ποστ το ξεκίνησα με την προοπτικη να συμπληρωθεί ενα πληρες συνολάκι και απο άλλους δωροθετες.Δεν επιθυμω να συμετασχω και συγχαρητηρια για την κινηση, ΑΝ την εχω καταλαβει καλα εγω και ισως και οι αλλοι που δηλωνουν συμμετοχη.Εγω εχω καταλαβει οτι θα γινει κληρωση Αφου πλειοψηφισει καποιος απο τους ενδιαφερομενους με ποσο που θα παει σε καποιο κοινοφελη σκοπο!!!Σωστο η λαθος μεχρι εδω?
Απο τα γραμμενα και την συμετοχη την μεγαλη,εχω την εντυπωση οτι αυτοι που θα κερδισουν νομιζουν θα τα παρουν χωρις να δωσουν τιποτα???Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσετε για να μην δημιουργουνται προσδοκιες!!!
Ολοι οι καλοι χωρανε...Καλημέρα.
Ένα Stanton T50 πικάπ χωράει στο πακέτο;
Είναι κομπλέ με έξτρα βελόνα.
Ενημερώστε με με π.μ.
Οπότε και το Stanton στη διάθεση του site.Ολοι οι καλοι χωρανε...![]()
Μπράβο ρε Χρήστο άψογος.Εγω οπως ειχα πει προσφερω το Denon dvd-sacd 2910 χρωμα ασημι και phono project καινουργιο θα δω πιο
μοντελο ειναι και θα το γραψω.
Εγώ ελπίζω αυτός/αυτοί που θα τα κερδίσουν να νιώσουν αυτή την ηθική υποχρέωση που λες....Σ αυτην την περίπτωση ο νικητης (απο κλήρωση) θα έβαζε ενα ποσο οπου αυτος επιθυμούσε...σαν δική τους ηθική υποχρέωση...
ΟκΆρη, ενημέρωσε τους δωροδότες.![]()
Τώρα με κανείς και νιώθω τύψεις...επειδη δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να προσφερω καποιο χρηματικο ποσο (εστω και συμβολικο) σε κοαποιον-ους που το εχουν αναγκη, αποσυρω το ενδιαφερον μου για τα cd και το πικ απ.
καλη τυχη στους υπολοιπους.
και παλι μπραβο στους δωροθετες.