Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
384
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που συνεισφέρανε και στον φίλο Άρη που ξεκίνησε το όλο εγχείρημα και μας επηρέασε όλους θετικά,στους διαχειριστές που στήριξαν και βοήθησαν καθώς και στους δύο τυχερούς.
Ο τυχερός amp928 μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ για την παραλαβή του player.
Πάντα τέτοια....

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Οι νικητες της κληρωσης ας επικοινωνησουν με τα αντιστοιχα μελη-δωροθέτες για να κανονιστουν τα ραντεβου παραδωσης-παραλαβης.

• Like
Reactions: PPG

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.856
ΑΧ ΚΑΛΕ ΣΥ!!!!:laugh:

ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΜΩΒΙ ΦΛΗΣ ΦΟΡΑΣ?:roflmao:

ΕΧΕΙ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε (ΕΨΙΛΟΝ)?:D
Βρε συ, μίκρυνε το χέρι σου; :p

Φοράνε ρε οι άντρες μωβ;
Αποκλειστικά βαρβατιλί. :D

Μου λέει η Αναστασία χθες: Μα πήραμε στρουμφί σεντόνια; :roflmao:

Reaction score
10
Καλησπέρα σας,
Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος για αυτό το ανέλπιστο δώρο, ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα μέλη που προσφέρθηκαν να δημιουργήσουν τη λίστα με τα δώρα, να είστε σίγουροι ότι θα τα τιμήσουμε με την ανάλογη προσοχή και ευχαρίστηση.
Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και καλή ποιοτική μουσική!!!!!!!!!

Reaction score
1.815
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που έδωσαν την ευκαιρία σε συνανθρώπους μας να νιώσουν λίγη χαρά!
Το χόμπυ μας και η αλληλοβοήθεια, μας ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα!
Πάντα τέτοια!:thumbsup:

Reaction score
1.657
Συγχαρητήρια στους νικητές και καλοάκουστα.
Μακάρι ο γενειοφόρος παππούλης τον εορτών, να φροντίσει το ίδιο καλά τις μέρες που έρχονται, όλους όσους προσέφεραν.
Άντε, κι αυτούς που συμμετείχαν, για να μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ' έξω.:lolsign:.

Reaction score
2.209
Συγχαρητήρια και από μένα στους νικητές και μπράβο σε όλους. Ο φίλος Μark ας μου στείλει pm με τα στοιχεία του για να κανονίσουμε την παραλαβή των κασετών.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound