Χρονια πολλα Πανο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Στον συντονιστη μας Πανο Οπλοποιο που κλεινει τα 39 σημερα(μμμμ :lol: ) του ευχομαστε οτι καλυτερο και να τον χαιρεται η οικογενεια του.

Ασε που εχω την εντυπωση πως απο την ημερα που εχει το ποστο του ατην ΓΓΑ μας εχει φερει μεγαλο γουρι.
Απο επιτυχια σε επιτυχια παμε.

Να ζησεις καλα Πανο!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χρόνια Πολλά και καλά Παναγιώτη!!!

Άντε του χρόνου και στην Α' Εθνική (αν κάτσετε λίγο ακόμη βέβαια θα σας κάνουμε παρέα κι εμείς) :mrgreen:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
πώς περνάνε τα χρόνια.....

39 μείνανε πίσω και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τα 40, and goes on....

Ευχαριστώ όλους εσάς για την ...συμπαράσταση.....ενοώ τις ευχές σας!!!

Δεν χρειάζεται να πώς αισθάνομαι, είμαι γενικά ευτυχισμένος.

Τωρα εαν έφερα γουρι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την παρουσία μου εδώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είναι κατα την κρίση σας.

Βέβαια, Πανευρωπαικό στο Ποδόσφαιρο το 2004 και στο Μπάσκετ το 2005, γεγονός που μόνο η Ρωσία το 1961 το έκανε, ε ξέρω εγώ...λέτε???

Να σημειώσω βέβαια ότι ήμουν παρών στην Πορτογαλία αλλά και προχθές στο Βελιγράδι... Σύμπτωση??? :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τωρα εαν έφερα γουρι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την παρουσία μου εδώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είναι κατα την κρίση σας.

Βέβαια, Πανευρωπαικό στο Ποδόσφαιρο το 2004 και στο Μπάσκετ το 2005, γεγονός που μόνο η Ρωσία το 1961 το έκανε, ε ξέρω εγώ...λέτε???

Να σημειώσω βέβαια ότι ήμουν παρών στην Πορτογαλία αλλά και προχθές στο Βελιγράδι... Σύμπτωση??? :wink:
Του χρόνου έχουμε Παγκόσμια Πρωταθλήματα... ετοίμασε βαλίτσες από τώρα!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Να βάλω και μερικές φώτο απο την μεγάλη νίκη μας????

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ, ΤΟ ....ΜΗΜΕΝΟ.......!!!

Το τελικό σκορ...

η απονομή...

και εγώ...

[/img]

Reaction score
0
Πανό, Χρόνια Πολλά και σου εύχομαι να σηκώσεις ακόμα περισσότερα βάρη σαν αυτά...!!! (Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...)

V

VIDEOMIX

Guest
Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για την παρουσία σου κοντά στις εθνικές καθώς και για την τιμή του να σηκώσεις το μεγάλο κύπελο της πρωταθλήτριας ομάδας Ευρώπης.

Reaction score
5
Για τα θέματα του αθλητισμού και μπάσκετ δεν σας πιάνω αλλά κάτι άκρες μέσες κάτι καταλαβαίνω :lol:

Χρόνια πολλά Πάνο!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εχω μερικες ερωτησεις που-πιστευω-εχει καθε αγνος Ελλην πολιτης:
1.Πως ο Πανος σηκωνει το κυπελο της Εθνικης?
2.Ποιος ειναι αυτος πισω του?
3.Με ποιο τροπο μετεβη εις Βελιγραδιον?
4.Γιατι σε καθε νεα φωτογραφια του δειχνει...κατα τι βαρυτερος?Δεν εχει ακουσει για την διαιτα του Γενικου η μηπως η...φτωχεια θελει καλοπεραση?
5.Μηπως κακως κατηγορουμε τον Γενικο περι...Γαλαζιας γκαρνταρομπας οταν αλλος κοντευει να εχει μεχρι και γαλαζιο αιμα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead