Χρωματιστά Fonts


GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
meletov καταρχήν για το πρόβλημά σου καλύτερα άνοιξε άλλο thread και διατύπωσε καλύτερα το πρόβλημα σου γιατί έτσι όπως τα γράφεις εγώ καταλαβαίνω ότι για να κάνεις ένα πόστ πρέπει να ανοίξεις και να κλείσεις πολλές φορές το browser σου??? Τρέμω στην ιδέα να πόσταρες χωρίς προβλήματα...τέτοιος spammer που είσαι :happy_8::happy_8:


Τώρα για το θέμα του topic αύτο έλειπε βρε meletov να μη λαμβάνουμε υπόψη μας τη διαφορά που θα έχει ο καθένας, τί θα έπρεπε να είναι όλα σεταρισμένα για τη δική σου την οθόνη???
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: Χρωματιστά Fonts

Ρε παιδιά τί γίνεται???


Το έχουμε πει, το έχουμε ξαναπεί αλλά μερικοί εκεί δε λένε να το καταλάβουν. Δε διαβάζονται ρε παιδιά όλα τα χρώματα και στα 2 skins τί να κάνουμε?? Δηλαδή τόση αδιαφορία??? Πρέπει δηλαδή να πάμε να διαβάσουμε ένα πόστ να μας βγαίνουν τα μάτια?? Τόοοοοσο σημαντικό είναι πια να γράψετε με χρώμα ρε παιδιά?? ΕΛΕΟΣ!!

Δηλαδή εγώ και πολλοί άλλοι που δεν βάζουμε ποτέ χρωματιστά fonts τί έγινε δηλαδή χάθηκε κάτι από το νόημα αυτών που γράφουμε??


Προσωπικά εγώ θα ήθελα να δω την επιλογή των χρωμάτων να φεύγει τελείως, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά είπαμε είναι κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν...

Poll για τα χρώματα εδώ και τώρα :cool_11::cool_11::cool_11:

Συμφωνώ και επαυξάνω!!! :cool_4:
 

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
Νομίζω, όμως,
πως θα πρέπει και οι συντονιστές των κατηγοριών να δραστηριοποιηθούν περισσότερο.
Να κάνουν editing τα μηνύματα
και να στέλνουν infraction-warning στο χρήστη.
Hδη στην ΔΟΘ εφαρμοζονται τα παραπανω
οπως και το γεγονος
οτι [υπαρχει σχετικη -sticky- ανακοινωση
για τα Χρωματιστα fonts-Γραμματα .
Οπως και για τα Greeklish.


Θα πω ομως κατι .
Δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους συντονιστες
για μειωμενη δραστηριοποιηση οταν δεν υπαρχει
μια πλειαδα κανονων ομαλης λειτουργιας του forum
που να αφορα ολες τις κατηγοριες και ολα τα μελη.
Με η χωρις "βαθμο".
Και μαλιστα οταν η αυτορυθμιση του ΑVSite προβαλεται
καθε φορα που δημιουργειται καποιο θεμα περι αυστηροτητας .
Εξαλλου το AVSite δεν "γεννηθηκε" με την αλλαγη πλατφορμας
ωστε να δημιουργηθηκε τωρα και αμεσα αναγκη θεσπισης κανονων .
Αυτο προϋπηρχε.

Το Default skin αν και αισθητικα ειναι πολυ ωραιο ,κουραζει.
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Συμφωνώ απόλυτα στο να περιορισθούν οι επιλογές χρωμάτων έτσι ώστε να παραμείνουν χρώματα που να είναι ανεκτά και με τα δυο skin. Είναι, νομίζω, το πιο ασφαλές και πιο βολικό μέτρο. Άλλωστε μερικές φορές τυχαίνει φαντάζομαι κάποιος να χρησιμοποιεί ένα χρώμα που εν αγνοία του κουράζει τους χρήστες του άλλου skin. Εντάξει, λίγο πολύ ξέρουμε τι είναι ενοχλητικό αλλά υποθέτω ότι παίζει και η παραπάνω περίπτωση. Γι' αυτό και είμαι υπέρ του να περιοριστούν οι (πολλές) επιλογές χρωμάτων.

Όσο για τις προειδοποιήσεις από συντονιστές σε περιπτώσεις thread που το χρησιμοποιούμενο χρώμα κουράζει, το πρόβλημα είναι (όπως ήδη αναφέρθηκε) ότι κι εμείς χρησιμοποιούμε ένα απ' τα δυο skin οπότε δεν μπορούμε να προειδοποιήσουμε σε περίπτωση που κάτι δεν κουράζει στο δικό μας αλλά στο άλλο (εκτός αν αρχίσουμε να διαβάζουμε τα threads και με τα δύο skin :happy_9: ή αν πρόκειται για εξώφθαλμη περίπτωση). Για παράδειγμα εμένα που χρησιμοποιώ το Classic, μπορεί να με κουράζουν λίγο τα έντονα χρώματα, αλλά τα ανέχομαι ευχαρίστως και δεν έχω πρόβλημα (προσωπικά πάντα) να γίνεται χρήση τους. Απ' όσο βλέπω όμως ενοχλεί πολλούς άλλους. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η περιορισμένη επιλογή χρωμάτων είναι - κατά τη γνώμη μου - η ορθότερη κίνηση, έτσι ώστε ό,τι χρώμα υπάρχει διαθέσιμο να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε χωρίς φόβο.

Εκεί πάντως που βγάζω τα μάτια μου (υποθέτω όχι μόνο εγώ) είναι με τα ανοιχτόχρωμα γράμματα, τα οποία προφανώς εμφανίζονται μια χαρά στο Default αλλά σχεδόν καθόλου στο Classic. Από την πλευρά μου, θα προτιμούσα να μην εξαλείψουμε το Classic skin ως λύση του παραπάνω προβλήματος γιατί - απ' όσο έχω καταλάβει - αρκετοί είναι που το χρησιμοποιούν (προφανώς κι εγώ). Προσωπικά έχω προσπαθήσει να συνηθίσω το Default αλλά δεν έχω καταφέρει να το αφήσω παραπάνω από μια μέρα. Βέβαια αν οι χρήστες του Classic είμαστε μια μικρή μειοψηφία και θεωρείτε ότι η κατάργησή του θα συμβάλλει στην πιο εύρυθμη λειτουργία του site πάω πάσο...
 

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
15.781
Reaction score
341
Petition για τη διατήρηση του classic...:cool_1:

Αν βέβαια είναι λειτουργικά απαραίτητη η κατάργησή του, δεν θα ήθελα να γίνω γκρινιάρα. Αλλά θα ήθελα να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι για αρκετούς από μας που δουλεύουμε στον υπολογιστή και εναλλάσσουμε μεταξύ δουλειάς και avsite, είναι εξαιρετικά κουραστική η μετάβαση από ανοιχτόχρωμο σε σκούρο φόντο και τούμπαλιν...
 


Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: Χρωματιστά Fonts

Το Classic παραμένει στη θέση του και αυτό είναι ανάγκη!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψω στο άλλο......

Σε τελική ανάλυση, η κατάργηση κάποιων χρωματικών επιλογών δεν θα βλάψει κανέναν. Η κατάργηση του skin όμως θα γίνει αιτία κούρασης και μεγάλης ταλαιπωρίας για αρκετούς χρήστες.
 

Μηνύματα
2.734
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Χρωματιστά Fonts

Είμαι υπέρ (το έχω ξαναπεί) του να αφαιρεθεί η δυνατότητα αυθαίρετης μορφοποίησης κειμένου ή να μείνει το default skin όπως λέει ο Ανδρέας.

Να μείνει το classic.....όχι το παλιο-default.....δεν θα βγάλουμε εμείς τα μάτια μας για τον Ανδρέα.....:crazy_1::happy_9:
 

Μηνύματα
709
Reaction score
10
Oσο αφορα το skin νομιζω να μεινουν τα πραγματα ως εχουν...εμενα το default skin παρολο που ειναι πανεμορφο με κουραζει αφανταστα..πραγματικα δεν μπορω να σερφαρω με αυτο..

Ουτε οι γραμματοσειρες να φυγουν ,νομιζω λιγη συννενοηση χρειαζεται ως πια χρωματα δεν ειναι καθολου ορατα...

Καλα ειπε η Μαρια να γινει sticky για να αντιμετωπιζεται με πιο σοβαροτητα το θεμα..
Συμφωνώ απόλυτα.
Ανάλογα με τις συνθήκες θέασης και τον τύπο/ποιότητα της οθόνης
κάποιο από τα δύο skin απλά σου βγάζει τα μάτια...

Το πιο λογικό, αν ήταν να καταργηθεί κάτι, θα ήταν τα χρώματα στα γράμματα.

Θα μπορούσε ίσως να μπει κάποιο σύστημα προθέασης του post και με τα
δύο skins ταυτόχρονα, για να βλέπει ο ελαιοχρωματιστής την ζημιά που κάνει...
 

Μηνύματα
2.489
Reaction score
1
Απάντηση: Χρωματιστά Fonts

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετουν τα χρωματιστα γραμματα. Ας μου πει καποιος παρακαλω μια ικανοποιητικη απαντηση.
Το ολο θεμα εχει κουρασει. Προσφατο παραδειγμα το θεμα "Δηλωση εναντιωσης". Γυριστε το skin στο classic και διαβαστε το πρωτο post. Εχω πετυχει και αρκετα posts που ηταν εντελως λευκα γιατι ο γραφων ειχε την λαμπρη ιδεα να γραψει με λευκα γραμματα στο default.

Ας μεινουν μονο τα χρωματα που εξυπηρετουν και τα δυο skin. Εναλλακτικα ας καταργηθουν εντελως.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.677
Μηνύματα
2.869.786
Members
37.945
Νεότερο μέλος
MORPH
Top