ΨΑΧΝΩ LP TONY - LOC

Reaction score
330
Ψάχνω το LP του TONE LOC της φωτογραφίας ( LOC-ED AFTER DARK ) από την Delicius Vinyl και σφραγισμένο . Το κόστος το βλέπουμε ( ξέρω τι ζητάω )

Στον τίτλο εχω γραψει το ΤΟΝΕ ως ΤΟNY αν υπάρχει δυνατότητα διώρθωσης θα το επιθυμούσα...
IMG_2837.JPG

Reaction score
715
Καλησπέρα!
Γιατί δεν το αγοράζεις από τον Ιταλό να ξεμπερδεύεις; https://www.discogs.com/sell/item/240395547

(Μας πήγες στα χρόνια της νιότης και των καταλήψεων)

Υ.Γ. Προφανώς θέλεις το συγκεκριμένο εξώφυλλο..
Υ.Γ Χαιρετίσματα.. :hi:

Last edited:

Reaction score
330
Καλησπέρα!
Γιατί δεν το αγοράζεις από τον Ιταλό να ξεμπερδεύεις; https://www.discogs.com/sell/item/240395547

(Μας πήγες στα χρόνια της νιότης και των καταλήψεων)

Υ.Γ. Προφανώς θέλεις το συγκεκριμένο εξώφυλλο..
Υ.Γ Χαιρετίσματα.. :hi:
Δημήτρη καλημέρα . Δεν ψάχνω απλώς το LP Ψάχνω τη συγκεκριμένη έκδοση για λόγους ....... ( για να μην τους αναφέρω πρόσεξε την πάνω αριστερή γωνία της θήκης και θα καταλάβεις ) . Κάποια κομάτια τα θέλω σφραγισμένα Χ2 γιά τους κληρονόμους ( δύο ) !!!! Η νιότη και η καταλήψεις και ........ ο 815 ( τόσο παλιός εγώ .... ) Νάσαι καλά !!!!!!!

Reaction score
715
- και στις καταλήψεις ακούγατε Tone - Loc και όχι Panx Romana - Παιδιά στα όπλα ;;; . . . :o
Πάντα ήμασταν ανατρεπτικοί εμείς οι νεολαίοι! Εξάλλου την βρωμοδουλειά (νόμος 815) την είχαν βγάλει πέρα τα.. μεσαία κύματα!!
Υ.Γ. Μετά το χοντρυναμε περισσότερο. James Brown is dead!!

Last edited:

Reaction score
330
και στις καταλήψεις ακούγατε Tone - Loc και όχι Panx Romana - Παιδιά στα όπλα ;;;
Ε τότε ακούγαμε Λεβέντες , τσιμινιέρες , Μ--- πριν γίνει Μάους και κάπου εκεί και Μουσικές Ταξιαρχίες ( τι Pax και pox .... ) . Μετά ήρθε ο πολιτισμός ..... που να μην έφτανε !!

Reaction score
330
Πάντα ήμασταν ανατρεπτικοί εμείς οι νεολαίοι!
Ναι νεολαίε μου ..... εγώ η ανατροπή που παρατήρησα είναι ότι κάθε χρόνο από τότε έβαζα και από ένα κιλό ( λέω να μειώσω σιγά σιγά τις ανατροπές να δώσω το καλό παράδειγμα) . Κράτα γερά !!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.165
Members
38.539
Νεότερο μέλος
johngala